Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***388***

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Eu sunt acasa de pe la patru, nu am mai rezitat si m-a adus un coleg. Ma simt ca un castravete murat: am nasul rosu de Rudolph ar fi invidios, gatu ma incearca binisor, nu am febra sau ceva, dar starea aia "murata" ma termina. Ar trebui sa ajung la medica de familie, dar zau daca imi vine sa mai ies din casa

La capitolul kile (de copil, ca eu nu am curaj sa ma sui pe cantar) Ana are vreo 14,5, acu cred ca bate spre 15. Nu e grasa, chiar ne uitam aseara la ea ca e "numa buna"

A, si impartasesc si o bucurie: am nasicaaaaaaaa micaaaaaaa. S-a nascut primul copil din multitudinea celor care ne vor inconjura anul asta (ambele fine, prietena mea cea mai buna cu gemeni, nasica, eu si cred ca lista e deschisa). Nasica a venit pe lume la 11:40, are 3,100 si 51 cm si nasa mea sta si se minuneaza de ea ce frumoasa e (avantajele nasterii la privat, i-au dat-o imediat in camera - desi are cezariana - sta singura in rezerva si poate avea cati musafiri doreste la orice ora. Acu stau 4 adulti - parintii + bunicele cu copilul pe burta mamei si se minuneaza de el)

In alta ordine de idei, nu stiu daca v-am mai zis, dar eu la sarcina asta nu numai ca sunt mega ultra relaxata, dar nu am nici pe naiba ca simptome. Ziceam ca la Ana am fost ok, dar barem atunci nu prea puteam manca - cel putin carne - eram sensibila la mirosuri, imi era rau de oboseala daca nu dormeam, etc. Acum e parfum- mananc non-stop (de aia zic ca imi e frica de cantar), orice, oricand, ma culc numai la 2 noaptea, ba chiar am insomnii, dorm putin si nu am nimic, nu am nicio treaba cu mirosurile, ce mai, sunt fresh

Gata, fug ca imi vine copiii si am niste paste pe foc.

A, multumim pt aprecierile la adresa pozelor

Mami de minune mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Ilinca, eu la cele 3 intalniri la care am fost, unde ni s-au prezentat produse in casa cuiva, am pus intrebari tot timpul si am fost clientul dificil , adevarul e ca m-am distrat , chiar nu m-am enervat pt ca m-am dus de bunavoie acolo
La final am primit si mostre de produse asa ca , avantaj pe linie

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Floric, lasa ca seara e ok sa intri, la cat se scrie mai nou, recuperezi rapid
Si ma bucur ca ai mers la revizie

Pisik, gravidoasa radioasa !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Haoleu, Floric, uitasem de casete, da, si eu am primit una, am audiat 5 minute, mi-am facut cruci cu 2 maini si am sters oribilitatile din memorie:))
Novus, esti tare, mie-mi venea sa plang in timp e bateau campii aia, nu stiam cum sa le-o retez, cum sa le arat ca nu mai vreau sa stau sa le aud ineptiile, imi venea sa urlu :"vreaaaaaaau acaaaaasaaaa"...o politetze absurd interpretata si slabaciunea mea (de a nu cumva sa jignesc oamenii, nuuu, saracii, ei sunt bine-intentionati) ma faceau sa stau tzintuita acolo, dar dupa primele 5 minute efectiv nu mai ascultam nimic, eram disperata...Si ce mostre sa primesc, vita de la amway n-avea nimic, ne-am intalnit "la un suc"; boul cu carion-ul nu putea sa-mi dea o mostra de autoturism...:)))...iar de la herbalife chiar nu tin sa ma otravesc cu prafurile lor nenorocite:))) Of si vai...tu ce-ai primit, o oala zepter, ceva?;)))

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

ilink, e complicat, dar fara sa intru in detalii, stiu de la seful cel mic cu care am discutat iar azi.Si sint sigura de asta pt ca l-a disculpat fara sa fie nevoie.Ori, cine (se) scuza (se) acuza, nu?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Novus, esti tare, mie-mi venea sa plang in timp e bateau campii aia, nu stiam cum sa le-o retez, cum sa le arat ca nu mai vreau sa stau sa le aud ineptiile, imi venea sa urlu :"vreaaaaaaau acaaaaasaaaa"...o politetze absurd interpretata si slabaciunea mea (de a nu cumva sa jignesc oamenii, nuuu, saracii, ei sunt bine-intentionati) ma faceau sa stau tzintuita acolo, dar dupa primele 5 minute efectiv nu mai ascultam nimic, eram disperata...Si ce mostre sa primesc, vita de la amway n-avea nimic, ne-am intalnit "la un suc"; boul cu carion-ul nu putea sa-mi dea o mostra de autoturism...:)))...iar de la herbalife chiar nu tin sa ma otravesc cu prafurile lor nenorocite:))) Of si vai...tu ce-ai primit, o oala zepter, ceva?;)))

Esti invidioasa, ai :)))?
De la aia cu Zepter-ul am primit un fel de scrumiera, chiar faina, am mai fost la unii cu cosmetice nu mai stiu cum, ceva cu miere si am primit o crema mica chiar bine mirosea si de la Amway o pasta de dinti tot mica parca, una peste alta, eu chiar ma distram si eram singura care punea intrebari, la final ma intrebau daca sigur nu vreau sa intru in echipa lor ?!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

Multam de primire, fetelor!

Chatonico, deja numar zilele, abia astept sa va vedem! Sper sa rezolvi cu de la serviciu pana atunci. Urata treaba! Mimi mereu zice ca francezii sunt "periculosi", unul din colegii lui, francez, tot asa de sefut ca el, il sfatuia in primele zile sa nu-i raspunda la vorba ori la salut portaresei, nici sa nu se uite la ea, cum adica sa-l intrebe cine e el (nici nu-l mai vazuse femeia vreodata la fata), aia e doar o portareasa !

Oli, te asteptam cu drag, cu toata gasca ta de oameni frumosi, pe care m-as bucura sa-i cunosc, si cu Leo atarnat de tzitzi (am si eu un nepotel tare drag, Leonidas, si imi place numele mult )!

Ina, poze n-am, trebe sa fac. S-a descarcat aparatul, iar incarcatorul e inca pe undeva prin cutia cu cabluri. Zilele astea ma conformez!

Andiaroro , sunt plina de avant! Sa vedem si cat ma tine!

Ilinca, pai eu intelesesem ca a ramas stabilita de luna trecuta intalneala forumeasca barceloneza, nu gasise Chato si cazare? Numai Novus mai trebuie convinsa, ca altfel nu merge treaba!
La capitolul vocabular, Phiphi e muuuult inaintea lui Luca! Dar eu il inteleg, sincer! Cu mine n-are nevoie sa vb, ca ne intelegem din priviri, materialul educativ e preponderent in engleza, iar cu copiii pe-afara se intelege prin mimica si gesturi. Sunt sigura ca la gradinita va invata rapid, dar va invata limba copiilor, nu pe-a mea . Dar si cand o recita ...stiu si eu...Mahabharata in 3 limbi! Eee???

Am dat o raita prin capitol si am aflat ca Pisigri si Novus au avut "cumpene", dar ca e totul bine pana la urma . Pisik e racita, iar Strumf are bube ! Anastasia are otita si multumeste pt medicamente , iar Mariuca e tare-tare bolnavioara in ultima vreme. Si aflai toate astea asa, in diagonala, sunt sigura ca mai sunt bolnaviori de pupat, of! Multa sanatate, micilor si marilor!

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

Pisik eu zic ca e cu putzaaaaaaaaaa!!!! Astept cuminte confirmarea ecografica.
Chato da' sufletul tau ce-ti zice sa faci???? lasa socotelile si intorsul pe toate fetele si rupe pisica in 2. Oricum, eu una nu te vad sa stai si sa inghiti mizeriile altora, asa ca o discutie corecta o sa faca lumina: ori alba ori neagra!!
Strumfulica eu stiu ca ai vrea vesti bune.... dar cicatricile alea or sa lase niste cratere. Vestea buna e ca se mai acopera cu timpul, macar nu raman rosii prea multa vreme. si exista si fond de ten.... noroc ca esti femeie (de rasu'-plansu' stiu)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simplyana_m

Ilinca, pai eu intelesesem ca a ramas stabilita de luna trecuta intalneala forumeasca barceloneza, nu gasise Chato si cazare? Numai Novus mai trebuie convinsa, ca altfel nu merge treaba!

Pai eu sunt lamurita deja !! asa ca veeenim !!! doar ca prin toamna parca asa ne intelesesem ca sa vina si Olga cu toti baietii !!!

Mergi la inceput

Pisigri e bine, i-au scos drenul, nu a facut febra si de maine are voie si iaurt pana azi a fost pe disociat pe lichide doar siiiii e acaaaaaasa deja !!!!

Mergi la inceput