Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***388***

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebe_shtrumf spune:

Olga ce tare cu cantarul, dar esti in grafic tuuu, 20 la anii tai, un fleac

O sa ma apuc de treaba dupa ce ma refac complet, in vreo luna -2, sa elimin toate negativele din mate si de peste tot.

eu mai stau mai bocesc ca ma mai suna careva...e de vis, insa conteaza ca vreau sa mananc, e mama in delir

www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Hai ca-m lamurit-o la servici: totul vine de la seful cel nou cu care m-am certat inainte sa fie sef si de la seful normal care face exces de zel.
Sa-mi bag picioarele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

Hai ca-m lamurit-o la servici: totul vine de la seful cel nou cu care m-am certat inainte sa fie sef si de la seful normal care face exces de zel.
Sa-mi bag picioarele.

Famille Dragoon, mami de Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Naspa situatie Chatonel !! cum sta treaba de fapt ? vrea sa-ti faca zile fripte doar sau ??

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Anaan, e total Andrei, are si el talent pedagogic dupa cum se vede !!
Si pe mine ma distreaza Ada cand imi explica ea ceva serios : hai mama ca nu e greu

Olga, lasa-l incolo de cantar, esti tanara si energica, o sa dai jos rapid, stai sa vina Leon acasa !!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui novus

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

Sa-mi bag picioarele.

Naspa situatie Chatonel !! cum sta treaba de fapt ? vrea sa-ti faca zile fripte doar sau ??

Novus
Zile fripte, ca altceva nu poa' sa-mi faca nimeni, cit imi vad de treaba si vin la servici Contractul e contract, eu am vechime aici 11 ani, nu poate sa zica de azi pe miine "p-asta nu-l mai vreau", ca nu e tarla.
Sa speram ca o sa lamurim treaba cit mai repede, cit si ce poa' sa-mi faca, ca n-am chef sa stau cu sula-n spinare luni de zile.
Probabil o sa incerce sa ma determine sa plec din dpt, ca tot nu e de lucru. Sau poate nu, daca ma dau greu de dus.
Nu stiu nici eu ce si cum am sa reactionez: pe de-o parte nu am chef sa plec, asa ca vor ei, pe de alta, tot vroiam sa plec, de ce sa nu profit de ocazie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Chatonel nu prea stiu ce sfat sa-ti dau, dar stiu ca o rezolvi tu, ca esti fata tare desteapta

Mi-a luat Cristi alt cantar

Olga, mamica lui David iepurasul si 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Chato- poti incerca o negociere, daca ajungi la cl ca pt linistea ta, e mai interesant sa schimbi depart. Fiind ac societate, nu are nicio incidenenta asupra contractului, nu ai per de proba, etc...
La alte depart te-ar primi? Aia au de munca?
Crezi ca te-ai simti mai bine acolo? (sa nu cazi din lac in put)

Aici am inteles ca stai pt bani, in primul rand. Salariu la alt dep e diferit?

Nu vreau raspuns la intrebari si banuiesc ca ti le-ai pus si tu...
Daca te hotarasti sa ramai, cea mai buna solutie e sa mergi pe burta. Ei au zis, tu ai auzit, lucrurile sunt ca inainte....

Mergi la inceput

oli, andiaroro, merci :)

Mergi la inceput

Chato eu zic sa le f0000 muma-n kUUUUUUR!
IAR DC TOT VREI SA GO, MACAR SA LE ZICI VERE-N FATA!
ORI te apreciaza ori renunta la un om cu greutate as de dragul TzaTZaelor!
pererea mea.

sorry e de la tuse acest exces.

www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009

Mergi la inceput

Dodo ti-as cumpara toata colectia dc mi-as permite, plus ca vine martisorul si 8martie, sunt foarte de efect, iti ies lucruri extraordinare, bv!
Te opteaza astia in echipa de la Versace, swarowski etc...

Roro , Anastasia e o dulcica, sa-ti multumeaca ea de antibioticmai rar asa copil.

Simply e bine cu parket, mai ales in sezonul asta rece, si cum copilul e pe jos mai tot timpul...aveti un plus.

Anaan, asa te ia Andrei sistematic, iti da raspunsuri clare si scurteseamnaa cu cineva...din familie.

Ariana zice |"nu plange, se poate? pey asa fac printesele"?
m-a topit

Mergi la inceput