Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***388***
Raspunsuri - Pagina 14

bebe_shtrumf spune:
| Citat: | 
| citat din mesajul lui Bianca2503 Pisigri, s-a operat. Zice ca o doare putin dar e multumita ca a scapat.  | 
bvvvvvvvvv 

recuperare rapidaaaaaaaaaaaa!
www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009

Anaan spune:
 Mesaj de la Pisigri, via Novus
:Am scapat, de durut nu ma mai doare deocamdata, mi-e cam foame, da' lumea ma lauda ca am slabit, asa ca e pentru o cauza nobila![]()

novus spune:
 Hellou !!!
Am ajuns si noi acasa dupa un drum infernal,ceata si ploaie non stop 
, programarea a fost decalata, am intrat abia pe la 19.30 drept pt care am shoppinguit mai pe larg, pt Ada nu pt mine desigur, rezultatul e ok deocamdata , o mastoza de nu stiu care ce trebuie supravegheata anual ca sa nu se transforme darrr momentan nu sunt semnale de alarma sau elemente care sa ridice suspiciuni asa ca sunt tare bucuroasa si recunoscatoare
 !!
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra  (03.03.09) 

Gaza22 spune:
 Ma bucur ca sunt vesti bune de la ambele fete. 
Pupici pentru amandoua

Mami de Gazii mica si frumoasa

Al Doilea Anisor 

anamariame spune:
 Buna dimineata!Va astept la o cafea, mai ales ca avem numai vesti bune!!Eu aseara am iesit la restaurant cu o prietena buna, la un vin (dupa ce bausem acasa vreo 3 pahare deja), apoi am fost intr-un club.Asa ca vad stele verzi, cafeaua e musai amara si foarte tare!Inapreda, de cand tot vreau sa te intreb: ce fel de vin bei? Eu zic ca alb demisec, asa-i?Eu aseara am baut Rai de Murfatlar, rosu dulce. De obicei evit vinurile dulci, dar asta e prea bun! ![]()

chatonel spune:
 Neata tufete!
Bravo pentru vestile bune si foarte bune!
Bravo pisicagrix pentru moralul bun si pentu kilele pierdute! 
Bravo Novus pentru rezultatul OK, poate ca se va retrage de la sine, cum a venit, acea mastoza.
Anamariame, ma facusi sa ma intorc o pagina, ca-mi aminteam ca ai musafiri... cind colo, tu gasiti si plecasi la resto :) asa da treaba buna 
Noi mergem azi la niste magazine noi, pentru a vedea ce shoppinguim pt tati, el e cel mai napastuit de soarta, cam greu sa gaseasca ceva sa ii placa.

novus spune:
 Neata !!!
Am dormit ca bebelusii pana pe la 09, am fost rupta dupa plimbareala de ieri, de mult nu am mai pierdut asa vremea in mall 
, tare bine a fost !
Mergem la locul nostru de joaca din mall ca sa nu ne iesim din mana ![]()
Multumesc fetelor pt spirala de ieri 
 !!
Pisigri, sanatate multa !!
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra  (03.03.09) 

anamariame spune:
 Asa e, Chato, trebuia sa am musafiri, dar nu au mai venit. Pestele zace in frigider. V-am zis ca Eva m-a intrebat foarte uimita de ce nu respira pestele? ![]()

chatonel spune:
 hihihhi, nu ne-ai zis ce a intrebat eva... si nici ce i-ai raspuns tu :)
Pacat de peste, azi nu va mai fi la fel de bun....
Novus, distractie placuta!
Anamariame, vinurile dulci dau durere de cap... mai bine evita-le cind vrei sa bei mai multe pahare :) Le tii asa, numai cind le bei ca pe medicament, un paharut :)