Ronina numai maine nu-i poimaine si vine 1 martie si incep sa apara strengareii
Monica, fericita 31+ cu Cezar-Andrei
AMR: 9 saptamani
bia-cu intorsul de pe o parte pe alta eu nu prea pot,inainte de sarcina si acum mai ales dorm pe partea stanga si nu prea pot sa stau pe dreapta nici cu perna,bulina creste si acum simt cum apasa mai peste tot si eu tot cu aparatul de ras ma fac, m-am ars cu crema si nici nu ia tot asa cum vreau eu, cat despre ceara nu am eu rabdare cu eaasa k repede cu aparatul si gata
27+ Maria-SiminaDoamne ajuta-ne sa fim cu totii sanatosi!
ronina
monnasper k nu trebuie sa asteptam pina atunci, in trei saptamani mergem din nou la control poate avem norocam vazut buzele tare dulci si putin cat se putea din profildar vroiam mai multeu cu contractiile sunt la ordinea zilei dak voi spuneti k se intareste burtica , inseamna k eu am mai mereu din astea, i-am spus dr, mi-a fct echo intravaginal, colul e bine si perfect inchiseu incerc sa nu-mi fac singura stres,pe bulina o simt asa de tare, are zile cand da f mult din picioruse altele cind din manuteo mai apuca seara uneori sau cind il aude pe tatiimi pare rau pt cele cu arsuri, eu mai am din cind in cind din fericire,merle verzi nelipsite cum simt ceva nu astept sa ma iacu constipatia la fel, nu stiu dak am avut prea multe episoade, vergeturi nik pina acum,cind vad cum vb de nastere parca ma ia asa un fior de emotie
27+ Maria-SiminaDoamne ajuta-ne sa fim cu totii sanatosi!