Copilasi iubiti de sept-oct 2010(5)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camisv spune:

Buna seara,

la mine sambata este zi plina, abia acum am deschis calc. A fost si soare asa ca am scos copilul la "D3" o ora dim si o ora seara

Doina, ma bucur ca totul a fost in regula!

Anaalina, sper ca te-ai descurcat cu prajturile, eu oricum nu sunt experta

Mari, dar ce vorbaret ai tu acolo, face deja propozitii

Andreea, sunt invidioasa ... pai la cat va culcati voi?

Voi ati observat la copilasi gingia umflata si vanata cand le-au iesit maselele? Tudor are una asa si nu stiu daca-i normal. primele trei au iesit fara astfel de manifestari.

sa aveti o seara linistita si o duminica frumoasa.

Camelia,mami de Tudor (10/9/10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

CAMISV, da, sunt cazuri in care gingiile sunt vinetii, asta pentru ca se mai sparg si mici vene de sange, dar nu e problema, vinetiul dispare repede.
Mai avem cu ce ne lauda la capitolul vorbire: poio=ploua, Ana, buni, Achi, pani=paine. Astea sunt spuse azi. In ritmul asta, de Paste spunem poezii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameluska spune:

Buna fetelor,

Nu am intrat de cateva zile, asa ca e cam lung mesajul

just_me, ma bucur ca totul s-a terminat cu bine. A ramas cu hematom la manuta? Saracuta cat au mai chinuit-o, bine ca a trecut. Cm mai mere procesul de educare a copilului?

Programul Ionei de masa:
8-8:30 180-200ml lapte
9-9:30 o felie paine cu unt si gem/ paine cu smantana/ paine cu branzica amestecata cu verdeata/ paine cu cascaval(dar nu tot timpul mai vrea sa pape dupa ce bea lapticul)
Pana la masa de pranz poate mai rontaie biscuiti/ pufuleti (mai rar), nu-i dau prea multe ca sa pape bine la pranz
12-12:30 100-150gr fel II (aici e inclus musai macar 30 gr carnita- curcan/vita/ficatel sau sufleu paste) .
13-16,17 SOMN
17-17:30 continuam fel II daca nu a papat macar 100 gr, altfel masa de fructe (dse regula mere ca astea ii plac cel mai mult)
De aici incolo urmeaza ciuguleala, iaurt/smantana, supica, cereale (mai rar ca nu-i plac)/ gris/ mamaliguta/paste.
22-22:30 150-200 ml lapte de vaca
Nu sunt multumita de cat mananca Ioana, sper doar ca pe viitor sa pape mai bine. (nu ii mai fac cine stie ce retete ca sa mi le refuze, de regula ii dau ce stiu ca papa sigur).
Paine, mananca max 2 felii pe zi (fara coaja), cand ii dau cartofi nu ii dau si paine.

Noi ne gandeam s-o dam la cresa(probabil particular, sa fie aproape de casa), program redus de 4 ore, iar restul zilei cu bunicii.

just_me, si Ioana e stangace, noi cand o vedem ca apuca cu mana stanga ii spuneam s-o foloseasca pe cealalta, le schimba, dar de regula prinde cu stanga.

andreea, ce bine papa Elenys.

Multumesc pt raspunsurile cu febra :) (facuse un 39, temp luata la frunte, am pus sosetuze cu apa si otet, siropurile corespunzatoare si gata).

nicopic, inca dai la pompa???? si mai ai atat de mult laptic? wow, felicitari :)

doina, ma bucur ca sunt bune analizele.

Ioana doarme in patul mare, ma pun si eu langa ea si atat. Seara ii trebe steluta Tomy si se uita la proiectia de pe tavan (dar cu asta adorm eu inaintea ei).

Mamica fericita de Ioana Adelina [10.09.2010]

Petrecere 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamak spune:

Va invit la o cafeluta si o bulgareala.Afara este un peisaj de vis

Mami cu Andrei Ionut
poze

Mergi la inceput

Buna dimineata,

Anca, multumim de cafea ... plusez cu cappuccino si cu acelasi peisaj de vis (in schimb la noi este cam apatoasa, a fost sotul sa mature si a zis ca nici vorba de sanie)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns just_me31 spune:

Neatza
D este cu tati sus , sa pot bea cafeaua cu voi si sa citesc presa.
CAMELUSKA - copii nostrii seamana tare bine , si D doarme cu steluta tomy eu o pun pe 5 minute .
Eu m-am saturat de zapada , poate la anul cand ii voi lua saniuta v-a fi altfel dar acum mi-a ajuns .
D nu mai sta la pus pampers , tre sa fug dupa ea prin pat , o mai cert , in final sta pe burta si asa ma chinui sa-i pun .
Ca sa nu mai maraie cand vrea ceva am invatat-o sa spuna aia , e asa scumpa , ah...e obsedata de periuta de dinti , daca o intrebi cum se spala ? iti arata dar in general o morfoleste in gura , si tre sa ne spalam si noi odata cu ea , ne arata periutele noastre .
Va , merg sa o spal , schimb ca e inca in pijama .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Buna dimineata.
Peisajul e spendid, pacat ca e zapada de aceea care se topeste repede si se face fleoscaiala mare... oricum ne vom mobiliza la o plimbare cat de repede putem, ca si noi ne chinuim cu Vlad la imbracat, zici ca il pisca ceva de fundulet si nu sta, fuge si urla de ne stie tot blocul
Sa ma laud ca al meu copil a dormit de aseara de la 21.30 pana la ora 9 dimineata cu o singura trezire (la ora 4)? In sfarsit ma simt odihnita!!! De s-ar face din asta obisnuinta...
Va . O duminica excelenta!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea88 spune:

buna fete!!!azi ne-am trezit la 9

noi am fost la biserica,am impartasit fata...am stat putin afara la zapada...foarte incantata Elenys de zapada...zicea padaaa(zapada)..bineinteles ca a si gustat putin din ea

Camisv...ely se culca seara la 8.30-9...iar legat de gingie si la noi la prima masea era cu sange asa...
va pupp

https://picasaweb.google.com/101222113583431248528/Elenyss

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andreea88

buna fete!!!azi ne-am trezit la 9

noi am fost la biserica,am impartasit fata...am stat putin afara la zapada...foarte incantata Elenys de zapada...zicea padaaa(zapada)..bineinteles ca a si gustat putin din ea

Camisv...ely se culca seara la 8.30-9...iar legat de gingie si la noi la prima masea era cu sange asa...
va pupp

https://picasaweb.google.com/101222113583431248528/Elenyss

Andreea, acum chiar te invidiez! Ce repede se face la voi impartasania, la noi se face in jur de 12 si mi-e greu sa merg cu Tudor, pentru ca adoarme in drum spre casa nemancat.

Camelia,mami de http://picasaweb.google.com/tudornicola10/Ianuarie2012#" target="_blank"> Tudor (10/9/10)

Mergi la inceput

Cameluska, acum au si ei perioade, care se mai suprapun peste dureri de maselute etc. Acum Tudor mananca iar bine, inclusiv masa de dupa-amiaza (se si vede la cantar, caci am ajuns si noi la 9500), dar a avut si el o perioada "mai de regim". Important este sa manance cat de cat variat

Mergi la inceput