Copilasi iubiti de sept-oct 2010(5)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

Neata, la noi preotul impartaseste copilasii pe toata durata slusbei, de duci frumos in fata cu lumanarea si parintele vine si ii impartaseste. fata mare acusi face 6 ani si rar o impartasim nemancata cu toate ca ea nu prea papa, daca ii dam mancare mananca, daca nu paote fi amiaza si nu-i vrea nik. dar am intalnit odata un popa care chiar dc era vb de bebe nu a vrut sa-l impartaseasca, stiu ca nu-i corect asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanyy2009 spune:

neatza

aici se impartaseste dupa slujba care la maxim 10-10 jumate s-a terminat....mancat sau nemancat si bbelusi au prioritate, chiar daca e coada pana la usa bisericii , iei lumanare si te postezi in fatza ca nu zice nimeni nimik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_1984 spune:

neatza!

Si noi am avut o noapte scurta si acum este destul de agitat... cred ca ii ies premolarii de jos...de azi incep sa-i dau homeopate, sa-i calmeze durerea.

O saptamana frunoasa!

Mami lui Matei Mihai 26.10.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea88 spune:

neata fetele!!! dau si eu o cafeluta cu lapte

azi ne-am trezit la 9.30...am facut putin curat asa de ochii soacrei...acum stau....
I-am schimbat un pic programul de mancare....ieri i-am dat la 9.30 mic dejun(rosie,cascaval,ou,sunca presata,si o felie de paine fara coaja),la 12.30 pranz(un castro de ciorba de pui cu o felie de paine),la 15.30 gustare(un iaurt cu fructe),la 18.30 cina(pireu de cartofi cu gratar de piept de curcan si un castravecior mic acru),la 20.45 lapte,la 6 dimineata lapte...

Astazi vreau sa fac niste cartofi la cuptor cu copanele...
Doina ce homeopate folosesti pt dintisori?
O zi frumoasa!

https://picasaweb.google.com/101222113583431248528/Elenyss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamak spune:

poze de iarna

Mami cu Andrei Ionut
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea88 spune:

ancamak...super pozele

https://picasaweb.google.com/101222113583431248528/Elenyss

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns just_me31 spune:

neatza
D a avut ieri un singur somn asa ca a fost tare obosita , s-a trezit de vreo 2 ori azi noapte .Acum face nani
Mai eu nu stiu cum papa ai vostrii ?! Azi dimi dupa 50ml suc i-am facut paine cu unt , sunculita, rosie,castravete ....a ciugulit din castravete atat ,si a mancat in final o para cu jumate banana si o lingura iaurt .No....eu nu stiu ce sa-i fac ! si nici nu-i dau lapte dimi , ca apoi nu mai papa deloc .....ma rog s-o fi invatat cu fructe
Am dus-o cu sania dar nu parea tare incantata , poate la anul .

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamak spune:

pupam obrajorii aia dulci

Mami cu Andrei Ionut
poze

Mergi la inceput