Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (22)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns joana2672001 spune:

Tzuky, ce ma bucur ca te ai mai relaxat, dar ce grasul este puil tau, sa te bucurio de el in continuare.

Ioana, mamica lui Cristian 24 saptamani +

Life is the best thing that can happen to us, the best gift we are offered...so full of surprises! We should cherish every single second! :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joana2672001 spune:

Nici noi nu ne am apucat sa cumparam inca nimic pt bebe.

Ne am tot uitat dupa carucior insa cel Stokke pe care il vroaim este prea scump sa vad daca il gasesc second.
Apoi incet incet asteptam sa vedem ce mai primim si restul sa le cumparam. Cred ca unde prin martie dupa ce dam un var in casa o sa facem lista cu cele trebuinciose.

Apropo dragelor, VINERI ma marit :)). Inca 2 zile....am asa emotii, parca nu mi vine sa cred ca asta e, pana aici. Am avut o tinerete mai destrabalata asa, si chiar m am bucurat mult de studentie, si parca acum cand a venit momentul e un sentimnent asa de implinire. Nici nu mi vine sa cred ca baiatul pe care nu l placeam prea mult acum 8 ani cand l am cunoscut prima data, va deveni sotul meu in 2 zile. :)

Ioana, mamica lui Cristian 24 saptamani +

Life is the best thing that can happen to us, the best gift we are offered...so full of surprises! We should cherish every single second! :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana85 spune:

Elly, Ioana, multumesc mult de incurajari . Merg azi pe la 17:00 (inca mai trebuie sa sun o data ca sa stabilim ora exacta, ca m-a "inghesuit" intre doua programari pentru ca nu avea loc).

Ioana, stii ca si eu scrisesem acum cateva zile ca nu-l prea mai simt de vreo jumatate de zi si mai bine. Cred ca e normal. Uneori il simt foarte puternic si "la suprafata" - salta farfuria asezata pe burtica , alteori asa, departe, si parca numai niste "miscari de ape". Stai linistita ca e bine...are si el perioade si prioade. Azi de exemplu e linistit (il simt totusi rarut si usor, deci stiu ca e bine), dar aseara juca un fotbal cu vezica mea ca a trebuie sa ma duc sa o golesc neaparat... Cred ca era nervos ca ii acapara spatiul lui .

Diana 24+ cu Mirciulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anitta_O spune:

Dienutza, succes diseara! Sa stii ca ma tot gandesc la voi de cateva zile, cu mare drag! Mergi la crdio acolo unde e scump rau sau ai gasit in alta parte?
Joana, bea un pic de cafea, sa vezi daca nu se apuca domnul de miscat. Succes cu pregatirile si sa va fie bine o mie de ani impreuna! Aveti un an foarte frumos, plin de evenimente minunate!
Ellysor, deci te-ai imbatat si tu aseara, prin telepatie. Vad ca Tigruta nu scrie, cred ca-i mahmura.
Ca veni vorba de second hand. De multe ori in magazinele SH gasesti hainde de o calitate mult mai buna decat in magazinele obisnuite, mai ales in orasele mici, unde nu ai Zara, M&S,Z sau cine stie ce magazine. Eu i-am luat multe baiatului cand era micut, de o calitate exceptionala, pe cand altele noi, romanesti, s-au destramat sau au intrat la apa de la prima spalare. Noi am primit foarte multe si de la fratele meu, care are baiatul cel mare cu un an mai mare decat baiatul meu, iar ei au locuit in Anglia ani buni.
Va pup pe toate, gata pauza de masa, ma intorc la treaba. Diana, ma gandesc la tine! Te rog scrie-ne cat de repede poti despre voi, as fi foarte fericita daca totul ar fi bine!

Anitta, mama lui M - 7 ani si bb 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana85 spune:

Anitta, multumesc de gandurile bune. Sosesc cat de repede pot sa va dau vestile.

Pana la urma am decis sa mergem la cel mai ieftin, pentru ca am vazut ca si el e specializat pe pediatrie (ca si cel mai scump). In plus, pe o raza de vreo 500 de m langa el mai sunt alti vreo 15 cardiologi. Daca cei de la spital mi l-au recomandat pe asta (care pare sa fie extrem deaglomerat), ma gandesc ca stiu ei de ce. Oricum, am zis ca mergem sa vedem ce ne zice. Daca nu ni se pare ca stie ce zice/face, ori ca e nesigur, ori, in fine, nu suntem multumiti de el, o sa cerem si a doua opinie la cel mai scump (care, nu e sigur ca e mai bun - nu am de unde sti. Amandoua sunt spitale de stat, singura diferenta cred ca vine din diferenta de tara si diferenta de preturi dintre cele doua)...

Diana 24+ cu Mirciulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirina5 spune:

buna tuturor. Eu va scriu un pic mai tarziu, am fost la condus.
Ioana, in primul rand iti doresc casa de piatra!
Cat despre bebita, misca numai cand are chef, ieri de exemplu a miscat intruna...azi deloc (pana acum). Inca e prea devreme sa cronometram miscarile bebelusului.La inceput nu mi-a mai miscat vreo 3 zile, m-am panicat, l-am alarmat si pe tati si cand m-am dus la control, era totul in regula, deci nu-mi fac griji...
Diana, te asteptam cu vesti bune!
Cat despre nastere, vad niste scoruri...de ma doare capul! Nu credeam ca ca se da atat de mult, trebuie sa ma interesez cat se da pe aici, ca din ce spuneti voi sunt niste tarife...
Pe aici a fost soare de dimineata, de vreo jumatate de ora s-a apucat de nins, acum vad ca s-a oprit.
Plec acum putin, ma intalnesc cu buni.
pupici

Irina 24+ cu Kinder surprise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_gd spune:

Joana casa de piatra!
Diana bafta azi la ecocardio si eu trebuie sa sun astazi sa-mi fac programarea pentru sapt 24-25. Am intrebat aseara doctorita daca e examen obisnuit si mi-a spus ca ea trimite pacientii sa faca acest tip de eco pentru ca dupa defectele la creier, pe locul doi, sunt cele la inimioara si in zilele noastre f multe se pot repara imediat dupa nastere.
Tigruta te-a rapus vinul? Mi-ai facut si mie o pofta....

Elena 19+ poate cu

Mergi la inceput

Diana, rotile pivotante sunt cele care se invart in toate directiile, fac un carucior sa fie mai usor manevrabil, il intorci cu usurinta.

Elena 18+ poate cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella81it spune:

Buna!
DIANA bafta azi la eco,te asteptam cu vesti bune
IOANA casa de piatra!Si eu tot dupa 8 ani de,,cunoastere,m-am casatorit
Nu trebuie sa iti faci grijiin privinta cordonului in jurul gatului,Alex al meu il avea in jurul gatului la nastere si am nascut natural.Doctorii stiau asta dar am inteles ca daca e in infasurat esrfa parca nu e nici o problema!
TIGRUTA vreau si eu vinA venit si sotul sambata cu o sticla ,vroiam sa o dechid dar...In seara asta cred ca o sa gust si eu
Si l-a mine la fel se intampla ,alcoolul coboara imediat in picioare
Vorbeati de vergeturi de la prima sarcina mi-au ramas pe picioare dar foarte putine,precizez ca nu am folosit nici un fel de crema si nic acumnu folosesc.
As vrea sa cumpar si eu acum uleiul acela de migdale despre care vorbiti.
Eu sunt tare stresata cu colul asta al meu ,am programare abia pe 3 februarie si nu mai am rabdare

www.flickr.com/photos/22873079@n04/2215811271/" target="_blank">POZE
ELLA mamica de Alex

Mergi la inceput

Fetelor m-ati facut curioasa cu cel carucior Stokke si am dat un search pe net....fain tare, dar si scump, pe la 1000 Euro si mai costa si accesoriile. Eu am alta dambla...sa-i iau tot nou lui bebster ca am mania microbilor.
Acum ca vad ca va plangeti de col...cat trebuie sa fie de lung ca sa fie ok, bine pe langa inchis la ambele orificii?

Elena 19+ poate cu

Mergi la inceput