Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (22)
Raspunsuri - Pagina 21
diana85 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui blanca000 Un lucru este însa; clar: nu e bine sa; împiedicati stranutul, pentru ca tinându-va de nas, nu faceti decât ca presiunea din plamâni determinata de inspiratia reflexa sa se descarce în alta parte, de obicei asupra urechii: secretiile sunt împinse în ureche, pot aparea otite, dar si rupturi ale timpanului. E mai bine sa stranutati, dar cu o batista; la nas, pentru ca acelasi stranut poate transmite o serie de boli grave, de la raceala, la gripa, tuberculoza;, varicela; si alte boli virale. Asta am citit despre impiedicarea stranutului.. ------------------------------------------- Mami de Eva Ilinca 25.07.09 si 20s+ "Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo |
Blanca, sunt perfect de acord cu ce scrie mai sus. Metoda ce o descriam insa efectiv te face sa nu-ti mai vina sa stranuti, nu sa tii stranutul "in interior". Asta stiu ca e e foarte rau si nu o fac niciodata.
De obicei stranutul e cauzat de excitatia perisorilor nazali ori a mucoasei care are senzatia ca trebuie sa elimine ceva ce e pe acolo. Prin comprimarea narilor linistesti excitatia acestora si implicit inhibi reflexul natural al stranutului.
Diana 24+ cu Mirciulica
alina04and spune:
Laura – asa mi-a spus si medicul de familie ... sa o las mai moale ca doar sunt gravida si ca ar trebui cand ma dau jos din pat sa nu ma ridic pur si simplu ci mai intai sa ma intorc pe o parte. Da, ma gandeam eu ca or fi ligamente sau ceva dar tare nu imi place.
Diana – astazi te asteptam cu vesti oricat de tarziu ar fi… nu conteaza. Suntem alaturi de tine si de bebel si ne rugam pentru voi. Si pentru ca ai adus vorba de prajituri vreau sa va spun ca ieri am lasat 70 ron (700.000 lei vechi) la cofetarie. Cand m-am vazut in atatea prajituri si fursecuri nu m-am putut abtine. Radeau si vanzatoarele. Insa e bine ca la mine pofta e mai mare… si ma satur repede. Multumesc pentru sfatul cu stranutul, o sa incerc.
[19+] In curand mamica si am o minune in burtica