Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (22)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andra_C spune:

Ylari, am vazut aseara la H&M colanti si blugi de gravida si par fff comozi. Dar vezi ca nu au la toate magazinele, au la Unirii si la Vitan.
Tigruta, i-au facut sa vada daca are leucocitele peste limita. Daca vrei, caut foaia si-ti spun exact ce analize. Cum sa ma descurc? Din ce in ce mai greu, intr-o seara cand am pus-o in patut s-a zbatut si m-am lovit rau la burta de marginea patului, m-am tavalit pe jos de durere. Si faza nasoala e ca daca o pune ta-su in patut urla. Ea e cuminte, o pun in pat si se intoarce pe o parte sa se culce, dar cu conditia sa o duc eu la culcare.
Acum ma iau gandurile: daca nu-l accepta pe bebe? Daca daca daca...mi-e o frica de nu pot exprima in cuvinte...

---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Andra, mami fericita de fetita Amana 31.03.2010 si viitoare mami de baietel Victor Gabriel 20s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uliiasi spune:

Si mie mi-a iesit candida la analiza de secretie. Mi-a recomandat dr sa pun o crema cu aplicare unica "gyprinal" sau "gyprinol" parca se cheama, nu sunt 100% sigura, tre sa ma uit pe reteta. Am pus-o, dar nu stiu daca a trecut, la urmatoarea vizita la dr o sa fac din nou testul. Si la David am avut, cu primul tratament n-a trecut (am pus niste ovule, Macmirror Complex), la al doilea a trecut(dar nu mai stiu cu ce-am facut tratamentul :( ).
Elena, multa sanatate lui Luca, tare greu e cu copilasul bolnav. Eu l-am invatat pe David ca nu mai pot sa-l iau in brate, ca ma doare burtica, dar ca pot sa-l iau in brate daca stau in fund pe pat, scaun (asa, ca Mos Craciun ). Dar e si cu un an mai mare si intelege. La puiul tau e mai greu cu siguranta.
Ylari, nasol cu cazatura, bine ca nu s-a lovit tare. Acum nu mai conteaza unde a cazut, important e ca e ok. Stiu ca David inventeaza o gramada de chestii cand il intreb ceva, spune tot ce-i trece prin cap, asa ca nu am incredere in ce zice el. Vezi ca gelul de arnica e f f f bun pt orice fel de cazaturi, nu mai face copilul vanataie deloc, doar ca trebuie sa dai local cat de repede dupa cazatura.

Iulia, mamica fericita de David Andrei (04.07.2009) si 18+ cu
www.youtube.com/watch?v=o2K9w09EPiU" target="_blank"> Botezul lui David
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirina5 spune:

Andra, intre mine si sora mea e diferenta de 1 an si 8 luni, la inceput era geloasa pe mine, ca mama a trebuit sa-mi acorde mie mai multa atentie, plus ca nu a mai putut sa o alapteze, pt ca ma nascusem eu. Pe cand am mai crescut si am inceput si eu sa zambesc si sa "comunic" cu ea, nu ma lasa pe nimeni in preajma mea, spunea ca sunt bebele ei
Poate la inceput va fi o perioada putin dificila, dar cu timpul se va acomoda, cu siguranta. Plus ca, fiind o diferenta asa mica intre copii, vor fi buni prieteni. Pt mine, sora mea e cea mai buna prietena a mea, suntem foarte apropiate.
Ai totusi grija cu tinutul in brate si cu loviturile la burtica. Implica-l mai mult pe sot in relatia cu ea, tu nu mai ai voie sa ridici, iar fetita e destul de grea acum.
pupici

Irina 24+ cu Kinder surprise

Mergi la inceput

Cat despre inventiile copiilor am ras la Craciun :)) Fimea a mintit pentru prima oara: se juca cu bradul si s-a zgariat, si cand a venit soacramea a intrebat-o ce a patit, cine a zgariast-o si ea foarte senina a raspuns "Pisi"! Si pisi era la mama de vreo saptamana

-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Andra, mami fericita de fetita Amana (1 an si 9 luni) si viitoare mami de baietel Victor 20s+

Mergi la inceput

Irina, sotul se implica mult, asa s-a implicat de cand s-a nascut, dar tot nu avem ce face, este la serviciu...Plus ca la noi locul de joaca al Amanei este jos iar dormitorul ei sus si tot am de urcat si de coborat scarile cu ea in brate, inca nu stie sa coboare singura, de urcat le mai urca in patru labe.
Asa ne-am gandit si noi, ca va fi greu o perioada, dar fiind diferenta mica se va lega ceva frumos intre ei. Si eu si sotul meu suntem singuri la parinti, am zis sa facem doi (sau trei) copii ca sa se sprijine unul pe celalat in viata, din pacate prietenii vin si pleaca dar sangele apa nu se face.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Andra, mami fericita de fetita Amana (1 an si 9 luni) si viitoare mami de baietel Victor 20s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Eva mea nu mai vrea la mine in brate, imi zice " tu ai bebe in burtica si te doare" asa ca salipit de tati la greu..acum rad de sot si ii zic si eu " vezi cum e"..vrea numai la el in brate, daca cade il striga pe el, la baie merg amandoi de cand am iesit din cadita..se dragalesc astia doi maxim..eu mai respir cat mai pot..

Aseara ma intrebat cat are bebe din burtica ( ea stie de bebe de la inceput) si i-am raspuns " cam 4 luni jumatate" si ea zice " sa iti traiasca"..e ceva fata mea..are o vorbarie in ea de cazi pe spate.

Nu mai zic ca avem o pausa bebe de care este nedespartita, ca ea e mamica ei si trebuie sa o iubesca, si uite asa ne plimbam cu bebe ala peste tot.

-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09 si 20s+
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigruta spune:

Ella multumim tu ce ii dai de obicei pt febra??

Blnca taci cu ciresele ca n-am de unde sa imi cumpar acum

Andra am inteles despre ce e vorba..Daca e sotul acasa atunci evit sa il i-au eu in brate dar in rest tot eu il ridic si e destul de greu..al meu cu siguranta va fi gelos ca e tare mamos..uff si eu am niste emotii..Luca adoarme langa noi in pat si atata se foieste, se pune ba pe burta mea ba pe a lui tati ba ma impinge c picioarele..eu pun o pernuta intre mine si el sa nu ma loveasca ca s-a intamplat si la noi de cateva ori..

Iulia multumim, nu intelege inca asa ca nu prea am ce face..ma mai asesz si eu cand il i-au in brate dar de obicei vrea cand sunt in bucatarie ca nu vede el ce fac acolo sus..

Elena mami fericita de Luca (22.06.2010) si 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Hei, am trimis si eu poze pe adresa de gmail ca nu stiu sa le pun pe album, daca ma poate ajuta cineva, multzam in avans Ah si poate imi dati si mie parolele sa va cunosc si eu.

Cine intreba, blanca, Eva are 3 ani si 8 luni, e o domnisoara mare! Merci de pontul ref la colanti! Andra si tie idem. Stai linistita ca il va accepta pe bebedoi! La inceput va fi un pic greu in sensul ca ii va fi greu sa inteleaga ca bebe e mic si depinde de tine. Eu mi-am propus sa alint bebedoiul pana vine Eva de la gradi iar apoi sa ma joc cu ea si pe bebedoi sa il alinte tati. Nu stiu daca o sa imi si iasa figura dar vedem noi, sanatosi sa fim.
Ela ce haios Alex!
Tigrutza si eu cu cireshele... baloshesc de vreo doua saptamani gandindu-ma la ele. La sarcina pe care am pierdut-o am mancat cirese cat toata viata mea. Nici nu le mai controlam de carne :) Lasa ca nu mai avem mult, acushi vine primavara si le culegem in caciula!
Chiar uitasem ca mi-au facut antibiotic dupa amnio, ce senila sunt! Da, clar de la aia s-au accentuat mancaricii. Ieri am fost mai bine dar ma deranja rana aia. E mica dar usturaaa... Ce nebuna, va dati seama ce am gajgait acolo...........
Hai va pup.

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa
Si
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigruta spune:

Blanca nu e bun site-ul mami9..ai gresit ceva?

Elena mami fericita de Luca (22.06.2010) si 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina04and spune:

Tigruta nici eu nu cred ca o sa tin cont la fructe pentru ca le iubesc. Eu nu am avut alte pofte in afara de fructe.
Ylari cred ca nu e prea ok cu mancarimile alea. Trebuie musai sa faci ceva cu ele. Iar cu cazatura Evei eu as avea incredere in copil… ei nu mint.
Eu am colanti de gravida de la kiabi – mosteniti de la surioara mea si o pereche de blugi de gravida de la h&m in care ma simt super bine. Nu e chiar material de blug sau in orice caz daca e material de blug atunci clar e unul foarte moale care nu ma derajeaza absolut deloc.
Eu momentan sunt acasa mi=am luat concediul de odihna (5 zile ramase din 2010 si 10 zile din 2011). Voi aveti idée cu cum e cu concediul de odihna pt 2012? Ca la mine la serviciu e cam confuza treaba. Unii spun ca pot sa imi iau toate cele 30 de zile acum, iar cand ma intorc am dreptul la ziele ce corespund perioadei lucrate, adica din momentul in care ma intorc calcuat pana la sfarsitul anului. Altii spun ca pot doar sa imi iau cateva zile acum si restul am voie sa le iau cand ma intorc insa nu mai multe zile decat cele corespunzatoare perioadei lucrate. Sper ca intelegeti ce incerc sa va explic. Se vede ca nu am reusit sa dorm ca abia imi adun gandurile.

[19+] In curand mamica si am o minune in burtica

Mergi la inceput