Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (22)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns joana2672001 spune:

Dragelor , va multumesc tare mult pt gandurile bune :)

Acum sunt pe ultima supa de metri cu ceva organizare insa noi nu ne am intins deloc chiar. Vrem sa fie intim si nimic cu fast.

O sa pun poze de la cununie cand le voi primi de la fotograf:D

Ioana, mamica lui Cristian 24 saptamani +

Life is the best thing that can happen to us, the best gift we are offered...so full of surprises! We should cherish every single second! :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinuta78 spune:

joana, petrecerile intime sunt cele mai reuite. Imi promisesei ca intrebi la servici cum e cu postul pastrat daca optam pentru 2 ani de concediu ingrijire. Te pot da afara? Poate mi-a scapat mie raspunsul tau.
Stiu ca acum esti in febra pregatirilor. Acum 5 ani eram si noi ca voi miresele noastre dragi. Ce frumoasa a fost perioada aia. Imi aduc cu placere aminte, verighete, rochie, invitatii....

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella81it spune:

Buna ziua si de la noi!
DIANA sunt alaturi de tine
MIHA81 si eu tot 10 kg am pussper sa reusesc sa le dau jos
TITI felicitari ptr.dolofanelul tau!
TIGRUTA cum se simte Luca?sa treaca!
Maine am hotarat sa merg prin magazine sa vad ce mai gasesc ptr.Mateo,au inceput saldi si e pacat sa nu profit
Am cumparat 2 rochii ptr.cand voi fi slaba,in vara avem multe petreceri!
Ma duc sa fac niste peste prajit nu am mai mancat de mult!

www.flickr.com/photos/22873079@n04/2215811271/" target="_blank">POZE
ELLA mamica de Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina04and spune:

Buna burticilor,

Diana suntem alaturi de tine. E bine ca mergi sa vezi si o a doua parere si ca bebita e in grafic.

Joana casa de piatra!!!!

Aever multa bafta la cautat rochia de mireasa. Eu m-am hotarat foarte repede in sensul ca am probat 3 rochite si ultima a fost si cea aleasa. Am fost la primul targ organizat in Bucuresti la Palatul Parlamentului in prima zi de targ (intr/o vineri) si tot atunci m-am si decis. Nu sunt o persoana care sa adore umblatul prin magazine.

Pentru ca tot a venit vorba de apa... sa stiti ca nici eu nu beau mai mult de 1 litru. Si asta cu tot cu supa/ciorba si fructele mancate. Nici nu i/am mai spus doctorului ca sa nu ma certe.

Pentru ca ati tot vorbit de carucioare am sa va arat carutul micutei http://www.bebecarucior.ro/carucioare-copii/carucioare-sport-cu-landou/carucior-kunert-vip-baby-dreams.html nu este nou este de la verisorul ei Rares care in februarie face un anisor. Are si landou si se face si sport. Daca ar fi fost vorba sa cumpar cred ca tot din asta as fi luat pentru ca este usor manevrabil si e bun si ca pret. De cumparat pentru printesa inca nu am cumparat decat un autocolant cu un ursulet pe care sa il punem deasupra patutului. In schimb am incheiat contractul pentru recoltarea de celule stem. Si asta inca din decembrie … a zis bietul om ca sunt o mamica tare grabita. Cand am incheiat contractul am primit si un baby phone gratis. In martie am inteles ca incep targurile pentru bebelusi si tot atunci o sa mergem sa cumparam si patutul. Cred ca v-am mai spus de el este unul transformer. Adica asta http://www.bebebliss.ro/bertoni-patut-transformabil-mini-max.html si sper sa obtinem si o reducere la targ. Hainute a primit deja cateva cu ocazia Craciunului si tot atunci a primit de la nasi cercelusii care sunt tare draguti. Referitor la hainute o sa poarte ce ii dau verisorii ei, ambii baietei.

Va pup si va doresc o zi frumoasa.

[18+] In curand mamica si am o minune in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigruta spune:

Ella ieri am fost cu el la medicul de familie si bineinteles ca ne-a prescris antibiotic dar eu nu am sa il dau pt ca nu cred ca e cazul..e o infectie virala nu bacteriana..
E foarte ragusit si la el durerea e si in gat dar mai mare mai jos..e marait si vrea numai in brate..ii fac aerosoli, sirop de patlagina si i-am facut si din ridiche neagra..

Elena mami fericita de Luca (22.06.2010) si 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_C spune:

Diana, vei vedea ca va fi totul bine, bine ca nu e ceva anatomic, vor descopri ei ce este si se va rezolva cu ajutorul lui Dzeu. Doamne ajuta!
Tigruta, multa sanatate baietelului, sa se faca bine repede! A avut si Amana un episod la fel, dar i-au facut analizele si nu era cazul de antibiotic.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Andra, mami fericita de fetita Amana 31.03.2010 si viitoare mami de baietel Victor Gabriel 20s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirina5 spune:

buna!
diana, suntem alaturi de tine, sa dea Dumnezeu sa fie totul bine!
andreea, multa bafta la cautat rochita! Eu am probat vreo 6-7 pana am gasit-o pe cea ideala.
ellyshor, am vazut ca simti niste intepaturi, ai vb cu doctorul? sper sa te simti mai bine...
tigruta, imi pare rau pt baietelul tau, speram sa se faca bine cat mai repede.
deea, ai grija cu statul in picioare, mai ales in frig.
eva,si eu am avut nunta tot in octombrie..pe 15. Tu cand ai facut-o?

nu mai stiu despre ce ati discutat, daca imi mai amintesc, revin.
pupici

Irina 24+ cu Kinder surprise

Mergi la inceput

am uitat sa schimb varsta sarcinii e 19+.
ca tot a venit vorba si de kg eu de la inceputul sarcinii si pana acum am luat 7 kg . si mai nou am inceput sa am si niste pete pe fata. e pielea putin mai rosie si uscata ca de la vant. pe burtica am si eu par care inainte era doar un pufulet si de la axila spre sani a inceput sa mi se coloreze pielea. e un cafeniu . insa cel mai mult imi place ca micuta e energica si o simt mult mai des ..... a nu se interpreta toata ziua. sunt anumite momente cum ar fi seara tarziu.
de baut alcool nu am baut ca nu am avut pofta insa cred ca o sa incep din seara asta pentru ca am insomnii.

[19+] In curand mamica si am o minune in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirina5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina04and

am uitat sa schimb varsta sarcinii e 19+.
ca tot a venit vorba si de kg eu de la inceputul sarcinii si pana acum am luat 7 kg . si mai nou am inceput sa am si niste pete pe fata. e pielea putin mai rosie si uscata ca de la vant. pe burtica am si eu par care inainte era doar un pufulet si de la axila spre sani a inceput sa mi se coloreze pielea. e un cafeniu . insa cel mai mult imi place ca micuta e energica si o simt mult mai des ..... a nu se interpreta toata ziua. sunt anumite momente cum ar fi seara tarziu.
de baut alcool nu am baut ca nu am avut pofta insa cred ca o sa incep din seara asta pentru ca am insomnii.

din cate stiu eu, petele de pe fata au legatura cu sarcina, se spune ca petele apar daca ai fetita.Nu-ti face griji, vor disparea dupa nastere. Cat despre kilograme, le vei da repede jos, tot dupa nastere, depinde cat e de cuminte fetita.

Vorbeati despre apa, eu beau f multa apa...chiar si 3 l pe zi..cred ca de aceea ma duc la baie f des...
Alcool am evitat sa beau, de fapt eu nu beau nimic altceva decat apa plata. Daca beau ceva acidulat, ma iau greturile, asa ca...pas. Dar am pofta de un vin fiert

Irina 24+ cu Kinder surprise

Mergi la inceput

Da, asa am inteles si eu ca de la sarcina apar petele pe fata si in general la fetite. asta e..... o sa astept sa treaca. referitor la kg aici vine partea proasta ca astea nu dispar toate dupa nastere.

Mergi la inceput