LMA Licurici de ianuarie-februarie 2009 (160)
Raspunsuri - Pagina 19

miereamara spune:
 LA multi ani Robert!Petrecere frumoasa!
Anna-mama, o sa-si revina cu mancarea. din cauza racelii din primele doua saptamani, Nadia nu a luat mai deloc in greutate, dupa doua saptamani ea era sub greutatea de la nastere, e normal...stiu ca e greu sa o vezi asa dar o sa treaca.
Baby gator

crisspy spune:
 Si Andra a fost racita saptamana trecuta si a luat 0 ( a se citi ZERO) grame 
. Bine ca a trecut.
Stiam ca Colargolul este bun pt nasuc infundat. 

Carmen_Marieta spune:

Robert
 Porumbita sa-ti traiasca flacaul, si sa ai o sarcina usoara in continuare!
Crisspy La cat mai multe lunite in continuare. Sunt sigura ca Andra isi va reveni.. oricum mai asteapta!![]()

bpaula spune:
 Robert La multi ani!!!!!!! Sa fii vesel si sanatos! Porumbita sa iti traiasca flacaul!
Ana sanatate multa va doresc!
Eu mi-am inceput ziua in bucatarie incercand sa fac putina ordine in dulapuri. Nu mai gaseam nimic, mai ales ca inainte mai era si mami si le punea ea. Ajunsesem sa o sun sa o intreb daca nu stie unde este ce caut eu 
. Asa am descoprit ca am vreo 9 bureti de vase si eu nu stiam de ei ![]()
Sa aveti o dupa amiaza placuta!

bpaula spune:
 Am uitat sa va zic ca mor de dragul celui mic. "Vorbeste" cu noi, rade si gangureste. Seara cand ajunge taica su e tot o veselie. Suntem toti incantati si eu si sotul si MArius. Imi tot zice: " Ai auzit mami, a zis gg? Auzi mami?"
Dar daca vede aparatul se opreste din ras si ia o fata mai serioasa.

Porumbita spune:
 multumim frumos de urari!
azi i-am dus tort la gradinita si a fost foarte fericit; 
diseara vin bunicii sa il serbeze
si sambata facem petrecerea cu copii; sper sa iasa bine ca sunt 14 copii cu varste intre 2 si 5 ani si parintii aferenti ![]()

Porumbita spune:
 avem experienta 
; 
la ziua mea in dec au fost 29 de adulti si 8 copii (si tot ap de 3 camere - da un dormir inchis pt prietenele care alaptau)

bebelusi spune:
 Anna imi pare asa rau ca sunteti bolnaviori, nu te necaji cu mancatul ca o sa isi revina dupa ce trece perioada asta
\Vlad aseara s-a vaietat de burtica si a vomitat si a facut diaree, ca sa vedeti ca la noi nu se termina niciodata. A luat de la vecina mea care a luat de la scoala, ea a bolit toata noaptea. Inca Irina nu a facut, de ea imi e cel mai frica, ca NU MAI VREAU in spital

iuliacris spune:
 La multi ani, Robert! Sa cresti mare, sa fii sanatos si voios!
Crisspy, la cat mai multe lunite domnisoarei!
Bebelusi, Anna, sanatate pruncilor!