Piersicute de iul-aug 2012 ( 6)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Citat:
citat din mesajul lui Delia21

EU AZI AM PLANS DE FERICIRE: AVEM GEMENI ! Da,am vazut 2 inimioare batand....si nu ma asteptam,sincer!!!Sunt coplesita de emotie,de bucurie,de fericire...si ma rog la domnul sa fie totul bine!

noi aici http://community.webshots.com/user/lela3321

Felicitari !

R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 ) si 16 +

"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Citat:
citat din mesajul lui Daconst

Mmai fetelor ce D-zeu e in Ro?Ma uit la tv si ma apuca groaza.Of,Doamne sper macar sa nu mai fie violente.

www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)

13 sapt

E cam lunga povestea ... in general mult scandal pentru "nimic" .... nimic insemnand 0 rezultate !

R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 ) si 16 +

"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmina_s spune:

Citat:
citat din mesajul lui r_ocsy

Citat:
citat din mesajul lui Daconst

Mmai fetelor ce D-zeu e in Ro?Ma uit la tv si ma apuca groaza.Of,Doamne sper macar sa nu mai fie violente.

E cam lunga povestea ... in general mult scandal pentru "nimic" .... nimic insemnand 0 rezultate !

din pacate multi ies in strada doar sa se bata cu cineva (jandarmii de obicei) nu sa protesteze impotriva a ceva. asta e trist....
nu este posibil sa arunci cu pietre (cataroaie) in niste oameni, indiferent cine sunt acei oameni!
ma rog.... vorba lui Badea (la care nu ma mai uit de mult timp pt ca deja a luat-o rau pe aratura si ma oboseste): traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul!

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

buna burtici!
eu ma simt ca naiba, urechea tot ma doare, tusesc, naspa rau
noi le-am spus la copiii ca bebe e baiat ca faceau tot felul de presupuneri, si fii-mea ofticata rau, ca bebe fetitza cind o sa facem .... Salut, s-a inchis pravalia dupa asta, sa-si mai faca si singuri

eu baie in cada nu fac dar nu cred ca e capat de tara, normal nu cu apa fiarta. eu am si placenta joasa si ginecoloaga mi-a zis ca e ok, eu am intrebat in principal de inot, ca vreau sa continui. asta e in plan, timpul mai ramine de scos de undeva..

Dana La Multi Ani pt Lucas, sa creasca mare si voinic! nici noi n-am stricat bradul si cred ca-l mai tin oleac, nici eu nu m-am saturat de el inca

Delia nu te panica, toate se rezolva, iti da DD putere pt trei!

Mami de A 5.02.07, T 27.06.08 si BB 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

laurika imi pare tare rau!

adarev din obisnuita fac dus; dar poti face evident si baie daor sa nu fie apa exagerat de fierbinte

delia21 ce frumos, felicitari!!!

zizou e ciudat dar si eu resimt greata mult mai tare cand nu conduc eu

daconst eu cand ma apuca stranutatul ma aplec si imi pun mainile cumva sub burta, parca mai atenueaza
la multi ani piticului!

Mergi la inceput

eu azi am facut ecografia pt dublu test; am 12 sapt si 1 zi; sange am dat saptamana trecuta la 11 sapt;
a iesit totul ok la masuratori; doct a fost draguta si mi-a aratat pt bb un pic si in 4 D si l-am vauzut cum dadea din maini si picioare;

doc crede ca ar putea fi baiat; eu sper sa se insele ca imi doresc f tare fata

insa tot ea mi-a zis ca pana dupa 16-18 sapt nu poti spune cu certitudine ce e;

chiar voi ce stiti, se adevereste pronosticul de "sex" de la 12 sapt?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxypuy

roxi25 - mie mi-a zis sa recoltez sange pt DT chiar in ziua echo...in continuare stau putin cu grija ca m-a chemat cam tarziu la 13 sapt si 2 z daaarr...dk asa a zis el...n-am decat sa merg pe mana lui! ma gandeam sa ma programez deja pt echo de trim 2 ca sa fiu sigura ca gasesc loc in timp, dar parca nu-mi vine...pana nu ma asigur k e totul ok cu BB...

Roxy
13 sapt

Roxypuy si pe m-a chemat la DT la 13 sapt si 3 zile iar sange mi-a recoltat in aceeasi zi cu ecograful . La triplu test m-a chemat pe 8 februarie cand voi avea 17 sapt si 2-3 zile . In general medicul meu face testele spre sfarsitul perioadei de incadrare .

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxypuy spune:

vai fetelor, azi am stranutat tt ziua si tot asa ma aplec in fata si ma tin de burta din instinct, sa nu-mi plesneasca ceva pe akolo...
porumbita - mie mi-a zis ca daca e baiat se vede acum la morfifetala de trim 1 (daca are ce arata bineinteles ) insa sigur se poate spune abia pe la 16-18 sapt. eu am un feeling asa ca o sa fie baietzel, desi mi-as dori fetitza oricum imp e sa fie sanatos!
laura - m-am mai linistit si la mine pe foaie scrie ca trebuie facute pana in 13,6 sapt asa ca suntem in grafic. in plus, el a calculat si m-a programat atunci asa ca merg pe mana lui.
roxi - o sa ma programez si eu luni pt urmatoarea echo ca sa fiu sigura k prind loc la timp k stii cum e la el...
va pup!

Roxy
13 sapt

Mergi la inceput

tocmai am primit un test haios de aflat sexul

http://www.childbirth.org/articles/boyorgirl.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

Fetelor, multumesc de raspunsuri.M-am lamurit cu baia.Ce faceti voi?Of, pe mine ma apuc niste emotii ptr.saptamana vitoare la eco, dar merg cu Dumnezeu inainte Vad, ca greturi mai am asa seara, sper sa-mi treaca.Azi, nu a venit sotul meu dupa mine la serviciu si am uat-o si eu pe la Universitate.Bineinteles ca eu lipseam de acolo. M-a cules sotul de pe drum. In rest, azi nu am gatit mi-a trimis soacra-mea snitele, m facut niste teme cu copilul si,acum caut sa cumpar masina de spalat ca mi s-a stricat si asta.Am un fig in mine, nu stiu din ce cauza. Va pup si pe mai tarziu.

Mergi la inceput