Piersicute de iul-aug 2012 ( 6)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

Mealex

Mami de A 5.02.07, T 27.06.08 si BB 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ca_Mila spune:

buna seara fetele

Va pup pe toate, si va admir ca scrieti zilnic, mai ales ca aveti servici, casa de intretinut, copii etc.

Eu de cand sunt insarcinata m-am facut fruntasa lenesilor.
La servici ma duc, de acolo va citesc de obicei, iar cand vin acasa lenevesc.

Imi plac sfaturile voastre despre creme, problema mea este ca mi-e lene sa dau in fiecare seara, despre detergentul pt bebe. Sunt sfaturi bine venite pt cele care suntem la primul bebe.

Simo bine ai venit la odisee

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

Of,Mealex vreau sa mai intri .Esti o fire puternica si cu un psihic bun.Important e sa afli cauza sarcinilor tale oprite din evolutie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo_82 spune:

Multumesc pentru primire fetelor, sunteti niste dragute.
Maine merg la eco sa-l vad pe bb, sper ca e bine, ca acuma doua saptamani cand am fost era placenta cam dezlipita, si mi-au marit doza de utrogestan, si mi s-a recomandat odihna. Numai ca la serviciu stiti cum e..stres, nebunie..
Am o intrebare legata de perioada in care trebuie sa anunti angajatorul despre sarcina, exista o limita? ca la noi se aude ca pana la 12 sapt tr. sa anunti..
Va pup

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_80 spune:

Buna fetelor,

Sunt si eu o viitoare mamica de 16 saptamani si ma bucur ca v-am gasit. Va citesc de cateva zile si deja am gasit multe informatii folositoare. Am inteles ca nu sunt singura cu dureri de cap in perioada asta a sarcinii :). Chiar ma bucuram ca pana acum nu am resimtit simptomele de graviduta... fara greturi, pofte speciale, mofturi, sensibilitati, etc, doar ceva foame si somn.

Imi pare rau sa constat ca se mai intampla si evenimente neplacute.

Ma bucur sa va cunosc si sper sa ma primiti si pe mine alaturi de voi in calatoria puiului din burtica. Data estimata a nasterii este 05.07.

16+

Mergi la inceput

intrasem sa vad ce mai e nou si... nu vreau sa zic nimic ca stiu ca oricum nu ar ajuta fata....

dannett uite eu cum vad lucrurile. pe aici, in sua, unde presiunea pe obstetricieni e ff mare nu se foloseste aceasta determinare (valva tricuspida) nici macar mai tirziu in sarcina. daca ar fi buna la ceva s-ar uita la ea si astia. in fine, oricit de priceput ar fi dr si bun ecograful, ideea e ca inima e f mica, e f greu sa diferentiezi exact de unde provine un flux si incotro se duce, vorbesc de jeturile alea colorate vazute la doppler. deci marja de eroare e extrem de mare.
oricum insa inteleg perfect ca ti-a bagat cuiul si ca vrei sa te asiguri ca bb e bine. insa tu ai deja 13 saptamini, inteleg, deci timpul pt CVS s-a cam dus oricum, si da, este mult mai riscanta procedura decit amnio, riscul de pierdere a sarcinii e de 3-4 ori mai mare. eu as mai astepta 2 saptamini si as face amnio direct, rezultatul preliminar se da in 48 de ore, deci mare lucru nu pierzi insa e mult mai sigura. unii dr fac amnio si pe la 15 saptamin deja.
mie imi suna un pic a dorinta cuiva sa-si "faca mina", cu cit mai multe proceduri de acest fel. sincer.
acuma sigur ca numai tu poti sa decizi ce si cum

Dana e cu putza ?? felicitari asa gindesc si eu acuma, ca ii va fi mai apropiat lui fiu-meu bebelacul, se vor juca impreuna. asa ca sa ma consolez ca nu e fata si eu cred ca-l simt dar mai finutz asa, e si placenta anterioara si de-aia. ca ma intrebai cit mai muncesc, pai pina mi s-o rupe apa probabil asa a fost la toti, prefer sa-mi las mai mult timp dupa ca oricum n-am decit 3 luni...

Simo bine ai venit

Fleur las ca te descurci tu cu insulina, nu e asa bai. insa aia cu curatatul masinii eu tot sunt contra, pai tu si gravida, pune-ti husbandu la sport eu nu l-as ierta, oricum al meu face singur din proprie initiativa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Adarev, credeam ca aflasem cauza pierderilor, adica trombofilia, dar acum am avut tratament. Maine voi verifica daca a fost OK doza (se fac analize periodice, eu apucasem sa fac doar una care a aratat ca e OK doza).

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s
Tratament sarcina 3: Clexane 0,4, Femibion1 1/zi, CETEBE 2 g/zi, MagneB6 1/zi, Acid folic 1/zi,
Vitamina E 1/zi, Omega3, Nospa 3/zi, Tarosin 6/zi, Scobutil 3/zi, Utrogestan 800 mg/zi
pentru sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

nu mai vreau vesti rele .

simo bine ai venit.
daconst-ma bucur ca ti a spus si doctorul ca se poate si nu a fost doar imaginatia noastra.ca astazi si soacra mea mi a spus ca mai am putin si o sa il simt,si eu i am spus oooo dar deja il simt de vreo 2 saptamani si s a vazut pe fata ei ca nu m a crezut

ptr cele ce stati in strainatate...eu cred ca acolo de aia nu se fac atatea teste ptr ca oricum si daca nu ar iesi bine tot nu ti ar face avort decat cine stie in ce cazuri exceptionale.eu stiu asta de la cumnata mea din germania la care din luna 5 nu s a mai dezvoltat copilul(nu va zic inca motivul sa nu panicez unele fete) deloc si cu toate ca au chemat o din saptamana in saptamana la controale si te miri ce teste nu i au spus absolut nimic decat dupa ce a nascut.copilul a murit dupa 11 zile si a fost tare nasol ptr ea.ea oricum si daca stia nu ar fi facut avort dar eu totusi cred ca ar trebuii sa iti spuna iar decizia sa o poti lua tu.si oricum daca facea avort nu ar fi fost asa tragic ptr ea ca si cand l a vazut si l a tinut in brate 11 zile.vreo 2 ani a avut depresii nasoale.i a trecut cand a facut urmatorul bebe.sper ca nu v am speriat cu povestea mea.nu asta a fost intentia...
noapte buna si vise placute

14+
rafael albert(25.05.2007)

Mergi la inceput

Ali nu se pune problema ca nu se fac teste, dimpotriva, aici informarea corecta a pacientului e absolut esentiala, cea mai mica omisiune te baga in mare bucluc, eu stiu ce zic. Plus ca se poate face avort pina in saptamina 24, m-am interesat.
nu se fac teste care sunt inutile, sau care nu se dovedesc sa aiba vreo valoare terapeutica sau de alta natura. nu e nici etic sa-ti faca un test cineva doar ca sa se afle in treaba, mai ales daca implica si costuri si vreun pericol pt pacient.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_1403 spune:

Buna dimineata mamici
Bun venit simo si ca mila.
me alex mai stai pe langa noi..eu una as avea sa iti pun cateva intrebari...Ma macina incontinuu gandu ca micu' meu ar putea sa se opreasca din evolutie. Vreau sa te intreb daca e vreun semn care sa de-a de gandit sau pur si simplu se intampla si se vede la ecografii?
Va pop fetelor..pentru cine e la servici..deja.. spor la munca si pentru restu, leneveala usoara.

12 + , viitoare mamica de print

Mergi la inceput