Strumfi & prichindei de iul-aug 2011 (38)
Raspunsuri - Pagina 18
mihahegarty spune:
| Citat: | ||||||||
citat din mesajul lui Laura13
parerea mea e ca e un pic prea acida lamaia pt stomacelele lor. parerea mea. ![]() Laura lui Daniel - 14.11.2006 si Alexandru 01.07.2011Poze Daniel Mamici din Iasi Copilul iti ia tot ce ai avut, dar iti da ce n-ai avut niciodata. |
Eu stiam ca in ciuda faptului ca lamaia pare acida, in stomac ea se transforma in baza, deci e ok... Cate bordee, atatea obicee!!!!
mihahegarty spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adra_bell lista cu fructe/legume care intaresc sau inmoaie kk blog casa, dulce casa The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world |
Multumim!!

mihahegarty spune:
Crisspy, imi pare tare rau de boala!!! Multa sanatate va doresc!
Laura, bafta in continuare la diversificare!!![]()
Oana, ori mint, ori sunt in depresie si nu vor sa recunoasca ca au nevoie de ajutor (am auzit asa un caz in care efectiv avea nevoie de ajutor ca nu i dormea deloc copilul si nu dadea voie la nimeni s o ajute, zicand ca totul e ok), ori vor sa se dea mari!!! ;)![]()
Oricum, eu as vrea sa spun asta, dar sunt departe de acest vis de a avea un copil perfect cuminte!!!![]()
mihahegarty spune:
| citat din mesajul lui Gliana am mai ras de Miha..cum intelege ea unele lucruri...:)))) mamica fericita a doi copii minunati Eric (26.08.2011) si Cristina (07.07.1992) |
Hihihi, uite ca am devenit si clown ul odiseei!!!
mihahegarty spune:
Ma duc si eu la children centre, dupa o absenta de vreo cateva saptamani bune!!! Va mai citesc cand vin!!
O zi minunata in continuare!!
LORIALEX spune:
La multi ani dragelor,
ALEXIA ADA si ALYMIH !
Sa fiti sanatoase,fericite si sa aveti o viata minunata alaturi de familie!

LORIALEX spune:
| citat din mesajul lui ilida Loredana - foarte faina activitatea voastra!!!! Dar ma intreb: nu e prea periculos pt cei mici sa intre cu mai multe persoane straine in piscina? Noi abia ne-am hotarat sa-l punem singur in cada ![]() din 06.07.2011 am un cavaler: TUDOR-ANDREI! ![]() "Viata nu inseamna sa astepti ca furtunile sa treaca. Ci sa inveti sa dansezi in ploaie" |
Eu sper ca-i ok mai ales ca astia aici pun ff mare accent pe familie,dar mai ales pe copii,sanatatea-siguranta lor.Cel putin asa sper ,iar la cat clor pun ei in piscina..
Mergem doar o data/saptamana si sper sa fie ok.Eu ma bucur ca m-am relaxat,iar el s-a simtit bine si nu a plans deloc.Copii stau ca in niste barcute,ff bine protejati .Saptamana viitoare fac poze si pun pe FB
LORIALEX spune:
| citat din mesajul lui navicula Buna dimineata! vaccinurile la Eric ![]() ![]() Miha, Loredana mi-a fost dor de voi Alina , Paula Maria(9 octombrie 2007) si Luca Tudor (25 august 2011) |

LORIALEX spune:
| citat din mesajul lui anca-28 Neata Eu pana la 12 sunt singura cu Natalia acasa, parca imi era dor de liniste in casa, si nu prea am chef de nimic desi am o gramada de treaba de facut. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ALEXIA ADA si ALYMIH ANCA de IUSTINA(17 FEB 2005), STEFANIA(29 OCT 2006) si NATALIA(6 AUG 2011) |
Asa si eu si este asa bine sa lenevesc in fata PC-lui
Spor la relaxare,iar daca-ti vine cheful de munca,aseaza-te si-ti trece

Alexia(20 Iulie 2003) si
Luca(4 Iulie 2011)
Petru Nectarie (30.06.2011)
lui
Alexandru 01.07.2011
(07.07.1992)

NATALIA(6 AUG 2011)