Bv.jassemine,mady_19!Hai anagel_lexi, silvi23!(54)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaelaradu spune:

Gianina eu plang de fericire. Is rupta-n gura de somn, m-am trezit la 6 azi sa merg la spital, dar am zis ca nu ies pana nu vad ce-i cu durerile tale.
Doamne ajuta sa scapi repede si usor! Vai ce fericire! De fiecare bulgaras m-am bucurat pana la lacrimi, dar parca cei veniti printre "straini" au nevoie mai mare de incurajare..si tu singurica acolo..Sa-ti ajute Dumnezeu sa aduci pe lume printesica sanatoasa, sa te refaci usor si repede!
HAI GIANINA!

Alina Ce bebe Filip mancacios avem! Sa vina si lapticul la mami si nu va mai dezlipiti unul de altul. Cand vad cum scri ca iti doarme pe piept si il mirosi, ma roade o nerabdare imensa si mi se impregneaza creierul cu un miros de bunastare si liniste. Cred ca m-au lovit hormonii ca tare is sensibilicoasa in ultima vreme

34+ cu pisicutza Iris
http://flowerspeaking.wordpress.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mrg spune:

Gianina,mai ai putin...poate ai si nascut deja!!!Stam ci sufletul la gura si asteptam vesti!!!
Multumesc pentru sfaturi fetele...am fost si eu si am luat pompita pt nas,manuala pt bebe,iar pt muls o sa ma mai gandesc.
Am intrat abia acum ca am bucatarit putin si m-au cam luat niste contractii nedureroase fiindca mi se cam intarise burta si nu prea mai puteam sta in picioare ca oboseam.
Alina abia astept sa vad pozele cu micutul tau!
pup si noapte buna tuturor!

Mergi la inceput

Olga?

34+ cu pisicutza Iris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_cls spune:

Mami Mady _ te felicit si aici si urez bun venit bulgarica Ilinca!
Annesi - Mama lor cu fierashtanii cu tot, ca nu ma ingrozeste nimic ca alea'!
Beatrix - Ma bucur ca scrii si ca totul decurge asa de bine!
Of Geanina, Geanina, sper ca nu ne pacalesti si de data asta, ca te punem sa platesti ore suplimentare motatelor!!!

Alina - Foarte frumos ne spui de bebe, abia astept si eu.........Restul, trec!

35+ cu Eva Georgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

[quote]citat din mesajul lui My_Lady0091
imi place prea mult Micaela...iar noua formula din mintea mea e Micaela Dana Christine

Anais Micaela Christine!
nu te supara pe mine, acum cand am citit mesajul tau mi-a venit combinatia asta in cap!

Mergi la inceput

Ii frumos Anais, chiar foarte frumos

34+ cu pisicutza Iris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gianina1983 spune:

anca_cls din pacate nu platesc majorari ... nu erau stipulate in contract
dilatatie 5, contractii dese, insa are noroc cu o masca de gaze(happy mask) care ii atenueaza durerile provocate de contractii
multumim de incurajari!!!
semnat: sotul Gianinei(Bebe)

+39 de FETITA inca un pic si vine si la noi barza....:P

Mergi la inceput

Multumim Bebe! Sa va bucurati de printesica voastra! Sa fie sanatoase amandoua si mami Gianina sa se refaca repede!
Va tinem pumnii!

34+ cu pisicutza Iris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

Hai Giannina! nastere usoara
multumim de vesti viitorule tatic

am si uitat ce vroiam sa scriu!
aa, pompa, la eric am avut manuala avent si si-a facut treaba foarte bine! 3 luni m-am pompat continuu si a baut Eric din biberon apoi am trecut pe lapte praf ca incepeam lucru, acum am electrica ca asta se potrivea cu sticlutzele de lapte primite de la spital! pompez direct in ele si l-a spital au tetine care potrivesc direct pe sticlutzele astea!
e mai practica in sensul ca ai o mana libera si mai poti scrie pe dc in timp ce te pompezi!
Annesi, s-ar putea sa fie adevarat sfatul psihologului, ca eu cand sunt la spital am productie mai mare decat acasa! cand sunt la spital curge si mai repede, aproape imediat, acasa cam dupa 2 minute vine pe conducta!

tare sfatul ala cu scuipatul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

fain Anais...suna bine..dar tot la Dana mea raman

Hai, geanina!!!!!!!!!!

37+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput