Bv.jassemine,mady_19!Hai anagel_lexi, silvi23!(54)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mrg spune:

Ligia,mai ai o saptamana si il vei tine pe bebe in brate!
Matza,si eu am dureri la piciorul stang dar doar cand merg mai mult,in rest nu...

As vrea sa cumpar o pompa de muls di pt bebe aspirator nazal.Stiti cumva care sunt mai bune cele manuale sau cele electrice?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

Tebligia, multumesc de informatie.
Annesi, si eu gafai ca un porc si ma misc foarte greu si ma rostogolesc si mai greu.
Ma uit la voi si va vad pe toate la 38-39 de saptamani si mi se pare ca sunt ultima din odisee. Stiu ca nu sunt ultima dar cum fac sa mai am rabdare????

Anangel mai ai si tu atat de putin....

+37

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Mrg, se pare ca cele manuale sunt cele mai folosite. Mie mi-a tot fost recomandata cea de la Avent, asa ca pe aceea am luat-o. Aspirator nazal mi-ar trebui si mie, oare celebra "batista bebelusului" este recomandata inca de la nastere sau acum ne trebuie o pompita?

37+
http://community.webshots.com/user/aerlilian?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suzieq spune:

Bun venit noilor bulgarasi si multa bafta mamicilor ce se apropie de nastere. Ilinica de Mady s-a grabit, nu a vrut sa mai astepte cateva ceasuri.

Noi stam foarte cuminit ca nu avem medicul in tara saptama asta, asa ca fara mare efort, am terminat ce mai aveam de calcat si ar trebui sa ma apuc de asa zisul bagaj. ADC, mai avem 4 zile .

Matza, mie mai multa lume mi-a recomandat galactogil pentru lactatie, este mai scump dar am inteles ca merita banii, sunt niste granule si se gaseste in farmacie.

Ileana, batista bebelsului se recomanda mai tarziu, la cursurile de puericultura noua ne-au recomandat aspiratorul marimer, eu am luat unul sa am in casa.

lalitzuza, sa dai un semn dupa ce nasti, eu saptamana viitoare voi merge oricum prin maternitate la monitorizare si trec sa va vad.

MTHFR C677T Homozigot
+36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annesi spune:

mrg, si eu am luat tot pompa manuala de la Avent. mi se pare profi.

iar ca aspirator nazal am luat o pompita din aia mica, o gasesti peste tot si prin farmacii, si la DM, si la Chicco, oriunde. batista bebelusului cred ca e prea puternica cand e bebe mic de tot. iar noua la curs ne-au zis ca folosita prea mult, usuca prea tare nasucul. mai bine cu o pompita din aia mica sau poti curata nasucul chiar cu un betisor de urechi din ala cu opritor.

Anne 39+ de Sebastian
http://www.annesdeco.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iaura21 spune:

felicit si eu mamicile jessamine, mady si shoareku,sa aveti bebei cuminti si sanatosi

Ica ,noi NAN papam ,poate de acolo si constipatia ,dar cu asta am fost invatati din spital si e cel mai uzual...iar cu buricutul ,nu-ti fa griji,poate sa fie cum au zis si fetele,de la o cojita ramasa ,o sa treaca si asta

Ileana ,un sa-ti treaca mai repede raceala

Cicineata ,bine ai venit pe ultima suta de metri,mersi de sfaturi,eu alaptez de fiecare dat mai putin noaptea dar idea e ca nu prea este laptic ,dar de supt acum suge,am inceput iar cu ceaiuri si caut galactogil ,nush daca mai are rost ,poate sa se mai 'intoarca'laptele oare?

Annesi tot 2in1 sunteti, of ,mi-e mila de tine...
am trimis si eu o poza cu Flavia sa o puna dr. pe panou dar am inteles ca a pus-o in sertar alaturi de alte poze deci sunt reusite multe la polisano.

haideti fetele care asteptati marea intalnire, scot si eu cateva motate sa-si faca treaba

mami de printesa ,flavia ( 27. 12 .2011)

"Intr-o zi un om a murmurat:Doamne vorbeste-mi, si un copac si-a framantat frunzele,dar el nu a auzit.Apoi a intrebat mai tare:Doamne de ce nu imi vorbesti? si un tunet a zguduit cerul,dar el din nou nu a auzit. Omul a privit in jurul lui si a spus:Doamne lasa-ma sa te vad,si o stea a luminat cerul, dar el nu a observat.Apoi a inceput sa strige,Doamne fa o minune ,si in clipa aceea s-a nascut un copil ,dar el nu a stiut. Disperat a strigat mai tare: atinge-ma Doamne si arata-mi ca esti langa mine! Acestea fiind spuse Dumnezeu a coborat si l-a atins dar acesta a alungat fluturele care zbura langa el si si-a continuat drumul.
Ai grija sa nu pierzi o binecuvantare doar pentru ca nu iti apare in felul in care tu te astepti sa se manifeste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dari_nanau spune:

Felicitari mamicilor jessamine, mady_19, bella si shoareku!! Multa sanatate si recuperare rapida!!

Suzieq, adc, ce se intampla peste 4 zile? Neuronul meu singuratic injumatatit nu ma prea ajuta

Fetelor, si la mine apar hemoroizii . Stiti cumva remedii permise, pentru a nu se agrava pana la nastere?

Si eu am impresia ca sunt ultima la nascut...toata lumea o sa fie acasa cu bebei si eu tot nenascuta o sa fiu

Maine merg si eu sa-mi vad puiutzul la eco ...abia astept sa vad cat e de mare fiindca deja raman fara suflare la fatzaielile si la loviturile lui.

Gianina, Annesi , inca putina rabdare si multa bafta!

Va pup O seara fumoasa sa aveti!

Dariana +34 cu si mamica fericita de Emma (11.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Suzieq, Annesi, multumesc de sfat!O sa intru si eu in farmacie sa intreb de pompita.
Iaura, a ajuns pupicul la mine, dar daca era de la Flavia, imi trecea instantaneu . Ia vezi, o convingi?
Matza, nu esti singura, iubita mea, si eu tot la 37s sunt, numai ca eu acum pot spune "nasc saptamana viitoare".
Maine ma duc sa fac ultimele analize de sange si poimaine testul nonstres. Apoi...stabilim data cu certitudine!!!!

37+
http://community.webshots.com/user/aerlilian?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Lexi ...iar am incurcat.Ioana.

Matza, bai la poponet cu apa in care pui tarate si o lasi sa fiarba, o strecori...si bagi poponetu' la lighean..sa nu te friga..sa fie fierbinte atat cat suporti.si stai acolo..15 min. minim!

si apoi clatesti poponetu' cu apa calda-ca ramane tarate pe el..si dai cu crema hemoroizi PROCTOLOG.

nush daca vor disparea, insa se vor desumfla si nu te vor mai deranja!3 zile crema, o sapt.baile!

si la primavara..cauta "iarba de tranji"..exact asa se numeste..si fa bai cu ea, la hemoroizi.cica vindeca.asta daca nu se retrag dupa nastere.ai mei nu s-au retras.

37+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suzieq spune:

Suzieq, adc, ce se intampla peste 4 zile? Neuronul meu singuratic injumatatit nu ma prea ajuta

Se intoarce medicul din concediu.

Bafta maine la eco, asteptam vesti bune. Din pacate despre hemoroizi nu stiu nimic.

MTHFR C677T Homozigot
+36

Mergi la inceput