Prietene la bine si la greu - 154
Raspunsuri - Pagina 5
monis5 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Dozz Felicitari noilor burtici, RamoX si Crissa! Pfoai, ce vesti bune! Sa aveti sarcini usoare si la termen! Lili, ma bucur ca ne-ai mai scris de voi si ca e bine Lila mica. Si eu am fost uimita ca am trecut de prima saptamana la gradinita fara sa recidiveze viroza. Sa vedem cat mai tine perioada fara muci, sper ca mult, mult, mult. |
multumesc Dozz ca mi-ai amintit ca e musai musai sa-i spun duamnei mame de Lila ca mi-e foarte dor de ea si de fetita si ca ii foarte multumesc pentru mesajul de sarbatori si ii doresc inzecit inapoi
Monis, mama de Piticutz Santiago (02.11.2009)
gabitza35 spune:
Monis acum sta soacra cu ei, ea e la rand. Asta pana vineri, ca ea nu poate mai mult de 10 zile...e greu cu copiii...
De duminica vine mama.
Postul nu e tocmai ce imi doresc,e o provocare si el si persoanele cu care voi lucra.... dar se schimba multe pe aici si e bine sa aplici la posturile noi ce apar pe recrutare interna pana nu dispare al tau
Felicitari proaspetelor gravidute !!! Sarcina usoara!!!
2+
carmickey spune:
dymomo77 am inteles, si iti multumesc
nu am avut nicio internare vreodata, nu am avut nicio problema medicala mai serioasa cu exceptia a cateva viroze usoare...deci iese din discutie varianta asta
iti multumesc frumos pentru tot ce mi-ai spus, habar nu am avut despre cum/cand se poate prelungi CIC te
bun forumul asta pe DC,si atatea prietene cu suflet bun si gata sa sara in ajutor,chiar mi-a fost de un real folos
de Adelina Ioana 16.04.2010 si adolescent Paul Florian 13.09.1993
Ramonika spune:
monis Sandra e binisor, dintre toti 3 ea a fost cel mai putin afectata de boala, eu cu tac-su mai mult. ea doar a tusit, insa nu prea des. insa noi am tras-o si cu gatul.
stanucel stiu pe cineva care si-a prelungit inca un an CIC-ul fara ca baiatul ei sa aibe vreo afectiune, ceea ce inseamna ca probabil a dat spaga.
Tina multa sanatate.
Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
zebra roz
monis5 spune:
citat din mesajul lui gabitza35 e bine sa aplici la posturile noi ce apar pe recrutare interna pana nu dispare al tau |
corect . spor!
citat din mesajul lui Ramonika monis Sandra e binisor, dintre toti 3 ea a fost cel mai putin afectata de boala |
pt ca ea suge
Monis, mama de Piticutz Santiago (02.11.2009)
magdaz_ina spune:
citat din mesajul lui stanucel eu doream sa beneficiez si de banuti... cei de la servici ma trimit in somaj, dar as lua mai putin banuti fata de ce iau acum in CIC si din cauza asta m-am gandit la varianta de a mai sta acasa cu fata am auzit cazuri care au prelungit inca un an de zile CIC(dar nu cunosc pe nimeni personal) da, copilul meu este sanatos, in acesti doi ani a avut cateva viroze usoare...in rest mergeam la pediatru doar pentru control... |
Eu am prelungit CIC in cel de-al treilea an si beneficiez in continuare de indemnizatie. Motivul este faptul ca Rares este incadrat in grad de handicap, datorita malformatiei cardiace.
Prelungirea CIC in cel de-al treilea an pentru un copil fara dizabililtati se poate face doar fara plata indemnizatiei.
_
Rares
magdaz_ina spune:
citat din mesajul lui monis5 Foarte interesant ce a scris Magda despre atitudinea parintelui raportata la varsta copilului |
_
Rares
dymomo77 spune:
Ramonika si eu stiu persoane care si-au prelungit CIC fara ca sa aiba copilul vreo problema dar sincer nu stiu cum au facut ca presedinta de comisie de la Iasi era tare intepata. Mamicilor de ex cu intoleranta la gluten le cerea chitante cum ca achizitioneaza mancare speciala fara gluten. Pe mine una m-a descusut vreo 30 de minute in conditiile in care Danut avea la 2.5 luni prima internare cu intoleranta la lactoza. Poate in alte orase e mai lejer. Stanucel cred ca cel mai bine te poate informa pediatrul sau medicul de fam al fetitei daca ai vreo sansa...
magdaz_ina spune:
citat din mesajul lui dymomo77 Ramonika si eu stiu persoane care si-au prelungit CIC fara ca sa aiba copilul vreo problema dar sincer nu stiu cum au facut ca presedinta de comisie de la Iasi era tare intepata. Mamicilor de ex cu intoleranta la gluten le cerea chitante cum ca achizitioneaza mancare speciala fara gluten. Pe mine una m-a descusut vreo 30 de minute in conditiile in care Danut avea la 2.5 luni prima internare cu intoleranta la lactoza. Poate in alte orase e mai lejer. Stanucel cred ca cel mai bine te poate informa pediatrul sau medicul de fam al fetitei daca ai vreo sansa... |
Si eu am vazut la noi in oras o mamica al carui copil avea intoleranta la gluten si care avea probleme la comisie cu obtinerea certificatului de handicap, desi mamica explica ca boala are mai multe implicatii, nu doar restrictii alimentare.
Personal, cunosc mamici care au preferat sa nu ii faca copilului certificat de handicap pentru a nu ii pune o anume eticheta, chiar daca asta a insemnat sa renunte la banii corespunzatori indemnizatiei de insotitor si sa mearga la serviciu dupa 2 ani, sau chiar mai devreme (desi existenta sau inexistenta unei hartii nu iti face copilul mai bolnav sau mai sanatos decat este in realitate).
_
Rares
Ancutza_Bro spune:
Dymo si eu stiu caz de prelungire fara ca respectivul copil sa fi fost vreodata racit... mamica in cauza a dat spaga la doctor
Gabitza bafta la interviu si sanatate mucosilor...sa stii ca nici Sabina nu prea mai vrea sa doarma in patul ei, sper sa fie doar o etapa si sa nu se mute de tot in patul nostru , plus ca la voi e mai complicat, trebuie sa-i luati pe amandoi, sa nu fie cu suparare
Tina ce faci? pana la urma ai vreo boala a copilariei? sper ca nu...bucura-te de zilele libere cum stii tu mai bine
Raluci sanatate multa lui Bubu si tie putere sa le faci fata la amandoi