Prietene la bine si la greu - 154
Raspunsuri - Pagina 19
monis5 spune:
neata
Lumi chiar vroiam sa te intreb cat a costat spitalizarea, daca ai chef sa ne spui mai pe larg.
De unde a luat CMV Alexa? Bine, din cate stiu, poti avea virusul asta latent de cine stie cand, fara simptome samd... V-a dat tratament si pt el? Sanatate multa si joaca frumoasa
Many cum mai esti? Ce face Vladut, cum merge somnul de la gradinita? De Liloase mai stii ceva?
Dana va pup tare frumosilor
Raluci nu stiam de faza cu periuta de dinti, dar are sens. Oricum periuta de dinti e recomandat sa se schimbe des ca sunt bacterii care se obisnuiesc cu pasta folosita si locuiesc si se inmultesc bine merci in periuta .
Fotograful ala la care ai fost ultima oara nu e bun? Iti scriu pe mess si eu de un fotograf misto tare
Ramonika ce face Ruxi? Cu cine sta ziua, cu mama ta?
Ionela cum stai cu prezentarea? cand se va intampla? Sper ca ai scris postarea pt Mami Alapteaza-ma! cu tandemul
RamonaC ce face soricelul? totul bine cu el?
Stanucel asa se intampla la varsta asta dar incet incet se obisnuiesc ca mama exista chiar si cand nu este de fata
Gabitza sanatate multa! Ai cumparat patuturi pentru copilasi? Daca vrei, iti imprumut eu unul ca al lui Iulian a ajuns piesa de mobilier de cand s-a mutat la mine in pat (dar macar cand doarme cu mine nu se mai trezeste noaptea )
Lylyana ce faci mami drag, pe unde esti?
Strumfy lasa pregatirile ca mai ai cateva saptamani bune
Dymomo ce mai faceti voi? cum rezisti cu soacra?
Licu, Ancutza, Shtephy si tot restul?
sa aveti zi frumoasa
Monis, mama de Piticutz Santiago (02.11.2009)
gabitza35 spune:
neata,
Monis inca nu am luat patuturi.Probabil bagam o vizita la Ikea in We asta. Intre timp Eva nu se mai multumeste doar cu canapeaua, este in turneu prin camera. ba vrea in patutul de bebe, ba pe canapea, iar mai nou vrea pe fotoliul meu extensibil. O las sa adoarma unde vrea si o mut in patut apoi. Partea distractiva este ca nu vrea sa se culce seara fara tati... asa ca s-au inversat rolurile. Eu stau la TV/ net si el adoarme copilul . Dragos inca vrea in patut, se culca singurel cu jucariile si cu biberonul.
2+
ionelamaria spune:
Mneatza
Monis, nu am apucat inca sa scriu despre tandem. Sunt cu pagina deschisa de 2 zile dar greu cu timpul. Prezentarea ar trebui sa fie in a doua sapt din februarie , atunci ar fi cursul... incerc sa-mi structurez informatiile si sa le reduc la minim pentru a lasa timp de intrebari si parte ceva mai practica...
Inteleg ca dormi cu Iuli, hi-hi... si eu cand am descoperit co-sleepingul am descoperit si somnul.
dana n. spune:
Neata!
asta da noapte de proaspata mamica: am dormit in doua reprize a cate 4 respectiv 3 ore.
Si noi tot pe co-sleeping mergem in continuare...in 4 de data asta. David doarme intre mine si Adi iar ptr bebe am cumparat un mini patut care se ataseaza la patul mare.
Pirelia spune:
Dragelor, tot cu intarziere va fac si eu cinsteala de ziua mea.
Multumesc pentru urari si imi cer scuze ca abia acum ma fac prezenta. Week-end-ul a fost incarcat si nu am deschis deloc calculatorul.
Va ofer tot ce doriti voi, dupa pofta inimii.
si multe alte mancaruri, bauturi si dulciuri.
Oana deja e mai bine cu sanatatea. Sun deja 2 saptamani de cand nu mai e bolnavioara si frecventeaza cresa. Nu regret ca am insistat sa mearga la copii intrucat acolo a invatat cantecele, sa numere si este mai independenta fata de mine.
Sanatate tuturor balnaviorilor si sa auzim numai de bine despre toti micutii nostrii.
Am vazut pozele lui Iulian cu palaria antisoc.
Iar cee doua perechi de baieti sunt ....
Zilele urmatoare ii refac si eu analiza de urocultura asa cum ne-a fost recomandat la externare.
many_bani spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monis5 neata Many cum mai esti? Ce face Vladut, cum merge somnul de la gradinita? De Liloase mai stii ceva? |
Multumim de intrebare , traim. Vlad este ok cu gradi, avem deja o sapt. fara nici un plans, cu mancat tot si somn fara trezit si cerut pe tati. Mai greu cand ajungem acasa, de cele mai multe ori nu vrea sa urce, sa intre in bloc si atunci cand urcam il apuca in casa maraiala . Sper sa trecem si peste astea.
Liluta este bine si ea, cu niste M iar mami ei este un pic mai ocupata acum, dar sunt ok.
Iulian cu se descurca cu bunica?
Gata pauza
Pupici
magdaz_ina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monis5 www.urbankid.ro/editorial/wow-mamica/cuvintele-magice-cat-e-usor-spunem-multumesc-14230" target="_blank">lectura de azi |
"Insa si fara o Margarita, treaba este clara ca buna ziua, daca ne oprim un pic din preconceptii si din senzatia ca fara noi, care sa le spunem ce sa faca, copiii nostri ar uita cumva sa respire.
Si, cu exceptia momentelor in care si-ar putea pune viata in pericol – extrem de rare si acelea, in conditiile in care suntem atenti ca mediul in care traieste copilul sa fie unul lipsit de pericole active – ar fi minunat ca in rest sa ne ocupam de propria noastra educare, de propria noastra invatare de a fi deschisi, rabdatori, disponibili si plini de iubire, cu noi insine, cu ceilalti, cu copiii nostri."
Foarte frumos.
_
Rares