Prietene la bine si la greu - 154

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Poze noi de aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

neatza,

lumi dau si eu un ceai si o tigsra, si pupici multi la fetitza sa se faca bine repede

remus e deja afara in zapada

dana, copii sunt minunati, hai sa te faci repede bine

simina nu-ti inchipui ca gradi inseamna boala nonstop, se va intari si imunitatea lor, mi se pare mult mai ok varianta gradi asa cu boli, decat dupa fusta mea. o sa vezi ce diferenta

dana noi abia acum incepem cu olitza, dar eu nu i-am lasat-o la joaca, ii spun ca e doar pt baie si mergem acolo doar la treburi, ma pun impreuna cu el fiecare cu locul lui, de vorbit eu nici atat nu mai zic, le zice tot pe alea in engleza, acum e cu manki manki dar vad ca incepe parca timid sa repete si n romana, abia astept sa inceapa gradi

aseara la sedinta, am ramas uimita de 2 mamici, una care-i da si vesta de lana copilului si tot intreaba daca nu ii este frig, si alta care dadea exemplu de copilul ei care o dadea pe varasa cu capul de usa si ea sa-i arate ca nu e bine l-a da si pe el
, am rugat-o sa nu mai povesteasca, nu va zic psiholoaga ce fata a facut

ninge asa de frumossssss s-a asternut, sper sa mai tina, sa se faca nameti cat casa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmickey spune:

dana am vazut poze, sunt fff scumpi copilasii tai, sa iti traiasca si sa te bucuri de ei
sanatate si refacere rapida
despre olita, facem doar KK, dar nu mereu, cateodata spune dupa ce a facut

raluci_b vai de mine!!! sa dai copilul cu capul de usa, doamne fereste, ce mama o fi aia?

ninge frumos,dar nu s-a pus zapada, am vrut sa ies afara dar este lapovita, si pe jos este mai mult noroi, speram ca pe dupa-amiaza sa se asterne putina zapada...

adelina se joaca cu perna, o arunca spre mine eu ma sperii si ea lesina de ras este o scumpa
am fugit la joaca,trage de mine sa merg cu ea pe covor sa ne jucam

we placut

de Adelina Ioana 16.04.2010 si adolescent Paul Florian 13.09.1993

Mergi la inceput

am uitat, inca una si ma duc

lumi,sanatate multa alexei,insanatosire grabnica, si sa veniti acasa cat mai repede...
te servesc si eu cu o

Mergi la inceput

am venit sa va las o a doua fetita mea doarme si eu stau pe net...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza35 spune:

salutari

noi tot bolnavi,cu greu ia Dragos uneori antibioticul (numai tratament nu-i asta )
Cu olita eu am lasat-o maole rau de tot de anul trecut,mai ales ca au fost in vacanta la bunici fara ea( si fara mine si tati )
Uneori mai era pusa Eva pe WC,fara reductor,dar nu presta nimik. Dragos acepta doar sa stea,imbracat,pe olita,pe WC ii e frica.
Surpriza maxima a venit odata cu statul asta prelungit acasa .Eva a inceput sa ceara, fara training reluat, olita. Initial spunea doar caca,facea si una si alta. Acum o cere,zice tot caca si se dezbraca,dar imi comunica ce a facut corect.Partea distractiva este ca a inceput noaptea sa se trezeasca si sa ceara olita "caca/pipi baie"...
Pampersul e aproape uscat in timpul zilei,inca mai isi da drumul in el, dar maxim un pipi sau doua.Daca o rezolv cu Eva, intra Dragos in training....ca dupa cum evoluam cu boala, nu papam gradi prea curand

Cu vorbitul suntem pe la coada,adica Eva repeta cand dvrea orice dupa noi,are vocabular destul de vast dar nu face propozitii simple iar Dragos are dcateva cuvinte in vocabular,achizitii destul de recente si le foloseste corect,nu doar a retinut sunetele...

Eva acum nu mai vrea sa doarma nici pe canapea,vrea doar pe fotoliul extensibil pe care am dormit eu in ultimelezile la ei in camera,cand stateam mai mult de planton la tuse si termometru...
Cred ca maine,dupa ce vine mama,mergem la Ikea si luam patuturi si protectie laterala....

O zi buna...eu ma duc sa vad ce as putea gati pt a-l determina pe Dragos macar sa deschida gura....numai cu lapte si apa traieste....

2+

Mergi la inceput

fetelor...am voie coldrex daca alaptez?...am pus-o rau...cred ca si unghiile ma dor:(((( Paracetamol simplu nu am in casa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui dana n.

fetelor...am voie coldrex daca alaptez?...am pus-o rau...cred ca si unghiile ma dor:(((( Paracetamol simplu nu am in casa.

Dana, mami de 2 minuni David (2.11.2009) si Lucas (23.11.2011)

Ibuprofen n-ai? Nu gasesc pe niciun tabel clorhidratul de fenilefrina. Mai bine iei ibuprofen + vit c.

Mergi la inceput

cred ca am...cu alaptatul merg mai departe daca sunt racita, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Citat:
citat din mesajul lui dana n.

cred ca am...cu alaptatul merg mai departe daca sunt racita, nu?

Dana, mami de 2 minuni David (2.11.2009) si Lucas (23.11.2011)

clar mai departe

coldrex nu, mai bine ceai la temp camerei lamaie miere, ceva supa, asta pana iti aduce cineva paracetamol

Mergi la inceput