Prietene la bine si la greu - 154

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Multa sanatate fulgusorilor bolnaviori !

_
Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Salutare dragele mele!

In primul rand multa sanatate fulgusorilor bolnaviori!

Gabitza, noi am trecut in octombrie printr-o forma urata de amigdalita. Tot asa... febra mare si aceeasi problema in administrarea antibioticului. A fost cosmar...am reusit sa ii dau antibioticul in amestec cu putin biscuite.

Ionela, cred ca fetele au spus tot.

Monica, condoleante!

Licurici,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Citat:
citat din mesajul lui strumfy_12

Si mai am o problema...nu ne-am hotarat la nume si incepe sa ma streseze si asta...

http://www.desprecopii.com/info-ID-7564.htm
Daca vrei sa vezi mai multe nume, sa fii si mai in ceata decat esti...

Mergi la inceput

Noua de cateva seri ne este mai bine. Am renuntat la Simeticona si vad ca ii este bine in continuare puiului. Sper sa mergem tot asa. In rest ar sta numai agatat de san.
David face tot mai mult spectacol. Din martie merge si el la gradi...am asa multe temeri: cum se va acomoda avand in vedere ca nu intelege germana...de vorbit el nici romana nu vorbeste, eventuale boli, cum voi face eu fata sa stau cu el pe acolo cand altul ma asteapta acasa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Va multumim tuturor pt gandurile bune,si dorim multa sanatate puiutilor bolnavi!

Vom sta internate pana maine,si sper sa o iau acasa aproape refacuta,daca perfect sanatoasa nu se poate atat de repede.
Ramonika,bineinteles ca la Arcadia suntem....daca era sa mergem la Sf Maria, intram in depresie inainte sa ajung la spital! Aici conditiile sunt super,personalul nu lasa loc de nici o plangere,sunt mai mult decat multumita,chiar daca este scump,merita toti banii!

Cea mai traumatizanta chestie a fost introducerea sondei in nas...cand intra asistentele in salon,isi acopera nasul cu ambele maini si plange... Daca ii spun ca au venit doar sa dea apa la fluturas, se calmeaza, chiar daca mai plange cand ii baga antibioticul.... Si alta problema este ca se plange de dureri de burtica si mananca foarte putin....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Salutare,
Am intrat sa mamicile cu fulgusori bolnavi. Si noi am fost cu M, dar atat si acum mai trage de nas dar imi place sa cred ca sunt pe final.
Va citesc de cate ori am timp, mai greu cu scrisul si mai sunt si intr-o perioada incarcata fizic si emotional, deci stare blue.
Sanatate multa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Hello
M-am intristat rau sa citesc de atatia copiluti si parinti bolnavi .Va doresc multa ,multa sanatate si putere sa treceti repede si usor peste perioada asta .
Acum am aflat la telefon ca fetita de 10 luni a unei cunostinte a fost internata in spital cu pneumonie si s-a intors acasa cu rujeola .

Mergi la inceput

Lumi, o imbratisare stransa...multa sanatate printesei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Shtephy parca mai usoara rujeola decat pneumonia. dar mai buna sanatatea . Pupam piticii frumosi si veseli si imbujorati!

Many te asteptam in forma

Dana or sa se rezolve toate, nu-ti mai face griji acuma, ca raspunsul il vei afla tot abia atunci

Monica condoleante!

Monis, mama de Piticutz Santiago (02.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dozz spune:

Off, cati copilasi bolnavi! Imi pare rau sa aud de internari, perfuzii, sonde in nas etc. Sper sa se faca toti bine cat mai repede!

Multumesc, Monica, pt explicatiile cu deshidratarea.

Si eu sunt ingrijorata acum, Ana a racit de ieri (asta inseamna ca 9 zile a stat sanatoasa dupa ce a reinceput gradinita...), are febra, m-au sunat de acasa sa imi spuna ca are 39.8. Offf.

Ionela, bravo pt atelierul pe care il vei modera! Fetele au spus asa de multe, ca nu stiu ce as mai putea adauga. Eu as mentiona si ca e o solutie cam tricky cea cu mulsul laptelui pt ca sa il ofere noaptea tatal sau altcineva din biberon si mama sa doarma. Din doua motive, cel putin: ca nu e bine sa incurci copilul cu biberon-san si, mai important, ca secretia lactata e mai puternica noaptea, asa ca stimularea sanului de catre copil la suptul de noaptea e esentiala. Eu am citit asta, dar am si observat-o la mine, masurabil, tot (deci am dovezi).
Si, da, as sublinia de mii de ori ca proba suptului e drum sigur spre obsesie si tracasare psihica. A mamei.

Mergi la inceput