Gravidute cu tromobofilie - cap 9-

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dara76 spune:

Nu prea stiu cum se numesc analizele, banuiesc ca e vb de cromozomi, ca era o tipa la grupu' mthfr care constatase ca se nimerise bebe cu trisomie 7, nu era de la trombofilie cum credea ea. De-asta ziceam de analiza sarcinii, dar nu am idee exact ce analize se fac ca sa descopere.

27+ Miruna Sanziana

*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.4 seara, Aspenter 2/zi seara, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, L-arginina*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Nu stiu ce inseamna analiza cromozomiala a embrionului...aveti idee unde se face in Bucuresti?

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s
Tratament sarcina 3: Clexane 0,4, Femibion1 1/zi, CETEBE 2 g/zi, MagneB6 1/zi, Acid folic 1/zi,
Vitamina E 1/zi, Omega3, Nospa 3/zi, Tarosin 6/zi, Scobutil 3/zi, Utrogestan 800 mg/zi
pentru sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sper spune:

La Genetic Lab.
Analize imunologice ti-ai facut? Imunofenotipare limfocite.

MTHFR C677T homozigot, Fact V Leiden heterozigot, 3 sarcini pierdute(2 cu IA si una cu FIV)
Tratam pana la FIV= Femibion+ acifol+aspenter+euthirox 25
O ultima incercare apr/mai 2012

Mergi la inceput

Sper, nu am facut.

Tratament sarcina 3: Clexane 0,4, Femibion1 1/zi, CETEBE 2 g/zi, MagneB6 1/zi, Acid folic 1/zi,
Vitamina E 1/zi, Omega3, Nospa 3/zi, Tarosin 6/zi, Scobutil 3/zi, Utrogestan 800 mg/zi
pentru sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

alex, se numeste cariotipul genetic al embrionului. In mod normal, orice clinica serioasa ar trebui sa il faca, dar am inteles ca pe la noi se face la cerere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

Uite, si cybele a facut analiza cand a pierdut sarcina la 8 sapt:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=169657&whichpage=9

Mergi la inceput

Am citit acum. Cybele, heeelp! Ti-am trimis PM, multumesc anticipat!

pentru sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_rainbow spune:

MeAlex, nu gasesc acu mailul ala, dar stiam ca la barbat se face cariotipul si pe cromozomul x si pe y, tot asa la <GeneticLab imi recomandase si mie cineva sa fac, oricum mai caut si cand gasesc iti spun. oricum poate reusesti sa faci acum pe embrion, eu cred ca e important

mi-am facut prima injectie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara76 spune:

Am gresit eu, nu era de pe grupu' mthfr, era chiar cybele.
Stiu ca se mai fac analize si la Cytogenomic.

27+ Miruna Sanziana

*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.4 seara, Aspenter 2/zi seara, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, L-arginina*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danezza spune:

alex, recomad genetic lab .. vezi ca au si preturi si analize pe site parca.
Mie citogenomic aia nu-mi plac .. e ciudat la ei acolo .. treci printre pisici ..intr-o vila .. poate sunt eu mai nebuna.

in 36+ de fetita cu fundita
Doamne ajuta!
MTHFR C677 Homozigot

Mergi la inceput