Pufi de 2010 (57) - LMA Daria, Stefan, Madalina!

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Am culcat mandra de vreo ora, am spalat un maldar de vase, si incerc sa recuperez, ca ati cam prins viteza..

Dece.....si iris s-a cam decalat cu somnul de noapte, avand in vedere ca al doilea somn il are intre orele 17 si 19...ajunge sa adoarma pe la 22.30-23.00..Cam aiurea, ca-s varza la munca, dar n-am ce sa-i fac, deocamdata...

Atlantique...sorry de problema, offff....de unde dumnezeu oxiuri?! ...Sa va faceti bine repede!

Simply.......nici noi nu o sa avem un party mare, nu am de unde sa aduc copii...vor fi, in afara de noi 4, parintii mei, soacra, si poate nasii copilei...oricum, e destul si atat, dupa parerea mea...

Ruxita...wow! ..ce izbanda rapida, cu gradi! S-o tineti tot asa, Kay e cel mai tare! Auleu, cu tartele alea...

Alexutzzza...super vesti, felicitari pentru job-uri! Si mai ales, felicitari pentru intoarcerea lui Yannis la..."the gradi", asta chiar e super-veste! Cred ca va fi in culmea fericirii!

BF...oricum ai decide sa-i faci tortul, sunt singura ca o sa fie super-super! A....dementiala tricicleta!

Asa...ca tot ziceam ca vin molarii doi...De unde de bine de rau manca si iris bine de cateva luni, totul era ok...de doua zile nu mai vrea copila nimic ... nici de la mine, nici de la bona...
Ea manca doar borcanele, inainte de faza asta, si cu greu mi-a acceptat cateva feluri de mancare..."omeneasca"

Altfel...daca ii dau ei castronul cu orez(preferatul), paste fainoase, sau rosii, cascaval, branza, ceva sunca presata, (i-am dat si cremvusti, in disperare de cauza ), banana, mar, struguri...mananca singurica, baga cand cu furculita, mai indeasa si cu manutza...Bea , ca sa compenseze ce nu mananca, lapte ca la concurs...nici nu vreau sa calculez, cred ca trece de 1 litru de formula pe zi.

Nu prea pricep ce se vrea a fi chestia asta.....Bolnava nu e deloc, ciripeste si se joaca toata ziua, doarme bine, n-are nici o treaba....O fi vreo declaratie de independenta, poate nu mai vrea sa fie hranita, si doreste sa pape singurica...sau poate s-a saturat de borcanele, dar nici pe orez de 3 ori pe zi n-o pot tine prea mult, si nici alta mancare nu accepta...Sunt cam intoarsa cu eticheta la vedere...Clar ca-i dau eu de cap, numai ca tre' sa aflu ce vrea sa-mi spuna, offf!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atlantique spune:

Sorina, s-ar putea sa nu ii placa mancare gatita. Incearca cu gratar sau carne fiarta si legume sau salata. Si A mananca singur ce ai spus tu iar mancarea gatita i-o dau cu multa distractie.

Am citit de oxiuri ca se iau de la persoane infestate, asa ca "prinde orbul, scoate-i ochii". Oricum lui i-au iesit oua si abia in a treia proba. Merg maine la dr sa vad tratament si vreau sa mai repet analizele ca ultima data i-am facut prin noiembrie la un alt laborator si a iesit negativ, poate este o problema la laboratorul acesta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower

http://www.crazytoys.ro/jucarii/Triciclete-1021/Radio-Flyer-2174/8124/Tricicleta-Big-Flyer.html

va place? barbata-miu cica i-o cumpara chit ca nu are 1m inaltime....bine, la vara.

de Daniel, n.01.02.2010
Mama fericita

Sa o stapaniti sanatosi. Chiar citeam recent pe baby center si ei recomanda bicicletele si tricicletele ptr varsta de 2 ani http://www.babycenter.com/0_gifts-for-2-year-olds_5385.bc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Atlantique sanatate multa! bine ca il verifici periodic...vedem si noi acuma cat ne-a priit mini-vacanta de 2 zile cu catelu...ca tot trab sa dam probe ptr gradi. Sper sa nu am surprize...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

LA MULTI ANI DARIA !!!

LA MULTI ANI STEFAN !!!

LA MULTI ANI MADALINA !!!

Sanatate si numai de bucurii pentru voi!

Mamica fericita de Mara si de David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui atlantique

Sunt putin suparata. Saptamana trecuta am fost si i-am facut analiza copro lui Alex, ca eu asa il testez periodic ca e toata ziua cu mana in gura si primele doua probe au iesit bune iar pe a treia nu am mai mers sa o iau pana azi. Si......surpriza este pozitiv pt oua de oxiuri. Maine dupa pranz merg la dr sa imi dea tratament si ma apuc sa ii fac si niste seminte de bostan cu miere ca am inteles ca ajuta.
Mai prost este ca medicamentele pt paraziti sunt cam toxice pt ficat iar el nu vrea sa ia deloc Liv52, nu ii place gustul.

la ce interval o proba de alta? si de ce atat de multe? n-a fost lamuritoare prima si nici a doua? sau regula e sa o cauti pana o gasesti? noua la gradi ne-a cerut doar o analiza de copro si s-a considerat ca nu are nimic daca a iesit negativ din prima...

da, stiam ca nu-i chiar asa ca depinde de ciclul de oualatie la parazite...

liv52 e chiar foarte bun la gust... da-i cate putin pana se obisnuieste cu gustul... si daca eu ii dau liv52 3 luni neintrerupt se presupune ca orice ar fi sau n-ar fi nu vor mai mai fi?

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput

sorina, eu iti recomand sa reiei capitolele de acum 1 an jumate cand discutam despre diversificare!!! putin cate putin aliment cu aliment pe rand nu toate odata... ca sa obisnuiesti princesita cu mancare de copii mari... chiar cat ati cheltuit pana acum pe borcanele sau nici nu se mai pun la socoteala?

Multa bafta si multa rabdare!

--------------------------------------------------------------------------------------------

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Atlantique sanatate multa! bine ca il verifici periodic...vedem si noi acuma cat ne-a priit mini-vacanta de 2 zile cu catelu...ca tot trab sa dam probe ptr gradi. Sper sa nu am surprize...

Mamica de copil neastamparat Yannis

Multumesc! Va doresc sa iasa bine!
Am citit undeva ca tratamentele naturiste ii protejeaza cumva de infestare.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

Citat:
citat din mesajul lui atlantique

Sunt putin suparata. Saptamana trecuta am fost si i-am facut analiza copro lui Alex, ca eu asa il testez periodic ca e toata ziua cu mana in gura si primele doua probe au iesit bune iar pe a treia nu am mai mers sa o iau pana azi. Si......surpriza este pozitiv pt oua de oxiuri. Maine dupa pranz merg la dr sa imi dea tratament si ma apuc sa ii fac si niste seminte de bostan cu miere ca am inteles ca ajuta.
Mai prost este ca medicamentele pt paraziti sunt cam toxice pt ficat iar el nu vrea sa ia deloc Liv52, nu ii place gustul.

la ce interval o proba de alta? si de ce atat de multe? n-a fost lamuritoare prima si nici a doua? sau regula e sa o cauti pana o gasesti? noua la gradi ne-a cerut doar o analiza de copro si s-a considerat ca nu are nimic daca a iesit negativ din prima...

da, stiam ca nu-i chiar asa ca depinde de ciclul de oualatie la parazite...

liv52 e chiar foarte bun la gust... da-i cate putin pana se obisnuieste cu gustul... si daca eu ii dau liv52 3 luni neintrerupt se presupune ca orice ar fi sau n-ar fi nu vor mai mai fi?

Se fac trei probe in trei zile consecutive la coproparazitologic ca se poate sa nu iasa din prima, se pare ca nu se elimina zilnic. este bine sa iasa toate 3 negative.

Eu LIV52 vreau sa ii dau ca am citit ca tratamentul pt paraziti este toxic pentru ficat.
Din ce stiu si tu ii dai ca nu i-au iesit analizele bune la ficat.Liv52 nu il protejeaza de paraziti.

Lui nu i-a placut la gust...si nici mie, mi se pare ca are gust de patlagina. O sa mai insist cu cantitati mici cum ai spus tu.

Oricum ii refac analiza ca el nu a avut nici un simptom.

Mergi la inceput

atunci n-am inteles de ce vrei sa faci tratamentul cu Liv!!! inlocuieste tratamentul alopat pt paraziti sau e doar un adjuvant pe langa cel alopat pe care il luati ca sa nu afecteze ficatul? acum ca am verbalizat chestia, pare mai logica...

si inca odata wow azi n-am apucat sa dorm la amiaza, nu mi-am respectat dreptul la somnul de frumusete!!!

si sunt trista de gradi... pana acum obisnuiam sa stiu totul despre copilul meu, cum a mancat, de ce ne-am jucat, cate cuburi am construit, prin ce dulapuri s-a bagat, la ce filmulete s-a mai uitat (stiam si pe de rost replicile din Winnie si mi-am insusit pe alocuri limbajul Tigrului) si acum... primesc la sfarsit de zi un rezumat cu tot ce a facut copilul meu peste zi trecut in jurnalul de bord al grupei de Capsunele... a mancat bine, a adormit greu, a participat activ la activitati, a fost sociabil cu ceilalti copii... si cam atat!!! Educatoarea ramane pe etaj copiii ramasi si mi-l aduce ingrijitoarea care e ocupata cu dute-vino-ul de parinti si bunici si alti copii de adus, dezbracat si imbracat si ce reusesc prin picuri imi mai zice una alta, dar iarasi foarte putin...

si astea fiind lamentate ma retrag la culcare...

O noapte linistita sa aveti!

Mergi la inceput