Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***386***
Raspunsuri - Pagina 29
Bianca2503 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui inapreda V-ar enerva tare daca dau raportul aici in legatura cu kilele topite? "You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis |
Te rugam sa dai raportul.
Si o rugam pe Novus, si pe aceasta cale, sa nu mai zica de punga cu covrigi de Buzau si nici de melci si alte batoane
novus spune:
| citat din mesajul lui olishka Venim si noi in iunie in Grecia Dar nu stam decat 7 zile.Olga, mamica lui David iepurasul ![]() si 34+ |
Pai nici nu ma gandeam ca nu veniti
!!www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
inapreda spune:
| citat din mesajul lui andiaroro Pe mine nu, dar iti propun sa-ti alegi si niste "penalizari" pentru cele netopite Olga- Senzatia de "uitare" e normala. Unele chesti ti le vei reaminti instant, despre altele vei avea senzatia ca n-ai auzit/facut in viata ta. ana alexandre (17.02.2006) si anastasia (14.03.2009) |
Ceva idei pline de...sadism?
Eu am spus deja ca daca, niici acum nu reusesc, imi merit kilele si tre' sa accept asta si sa tac din gura! Cel putin, cind e vorba de kilograme
Kea spune:
Buna fetelor!
Mi-ati lipsit! V-am mai citit, dar cam pe sarite. In ultimele zile n-am mai reusit.
Eu sunt cam necajita. Keutu ma loveste, tocmai ce am incasat un picior in ochi.E
E agresiv din cauza oboselii, banuiesc eu. Noaptea doarme agitat, se tot plimba prin pat, uneori se trezeste si sta treaz si cate o ora, dimineata se trezeste la 6,20, daca nu chiar mai devreme, iar la pranz ma lupt cu el sa se culce.
Nu stiu cum sa procedez, ca toti ma arata pe mine cu degetul si zic sa-s prea ingaduitoare cu el si nu stie copilul care-s limitele. Ce
Ne-am gandit ca prin mai-iunie sa mergem cateva zile la Marea Nordului, iar eu chiar vroiam sa dau o strigare, poate-poate una din fetele ddin zona e tentata (Magdy, Ela, Manuela), dar al meu sot n-are treaba si le spune la socrii, ba ii mai si intreaba daca nu vor sa vina si ei. Mi-a venit sa-l bat! Sa dreaga singur busuiocul, eu n-am chef sa merg cu socrii la mare. Cumva imi si par rau de ei, soacra-mea asa s-a entuziasmat, ca a sunat sa ne spuna ca a vorbit cu seful si si-a stabilit concediul in perioada aia.
olishka spune:
Gianina cand mai mergeti la teatru? Ne luati si pe noi? Noi nu am fost niciodata si mi-ar placea sa-i duc pe copii. Habar nu am insa unde trebuie sa merg si cand si de unde ar trebui sa luam bilete. Mi-ar placea tare mult sa mergem impreuna
Olga, mamica lui David iepurasul 
si
34+
andiaroro spune:
Prima cantarire fara rezultate: o zi fara net
A doua cantarire fara rezultate: 2 zile fara net
A treia....: 2 zile fara net si nu ai dreptul sa te atingi de tel decat pentru situatii de urgenta
mai tai si niste canasta, etc
"rezultate"- macar 100 de grame date jos...
te iertam la platouri, daca nu tin de tine
sunt sadica
?
olishka spune:
| citat din mesajul lui andiaroro Pe mine nu, dar iti propun sa-ti alegi si niste "penalizari" pentru cele netopite Olga- Senzatia de "uitare" e normala. Unele chesti ti le vei reaminti instant, despre altele vei avea senzatia ca n-ai auzit/facut in viata ta. Dar sigur te vei descurca, asa ca... ana alexandre (17.02.2006) si anastasia (14.03.2009) |

O bucatica de ciocolata si la mine te rog
Olga, mamica lui David iepurasul

si
34+
novus spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Bianca2503
Te rugam sa dai raportul. Si o rugam pe Novus, si pe aceasta cale, sa nu mai zica de punga cu covrigi de Buzau si nici de melci si alte batoane |
Da Inapreda, raport zilnic aici !!
Bine, bine Bianca, da de clatitele fetelor nu zici nimic ,ai
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
inapreda spune:
| citat din mesajul lui andiaroro Prima cantarire fara rezultate: o zi fara net A doua cantarire fara rezultate: 2 zile fara net A treia....: 2 zile fara net si nu ai dreptul sa te atingi de tel decat pentru situatii de urgenta mai tai si niste canasta, etc "rezultate"- macar 100 de grame date jos... te iertam la platouri, daca nu tin de tine sunt sadica ana alexandre (17.02.2006) si anastasia (14.03.2009) |
Crezi ca mor daca nu ma cintaresc...5 ani?
Glumesc; nu stiu inca daca sa ma cintaresc la 4 zile sau la o saptamina; cred ca va fi o saptamina dar azi dimineata am uitat
Iar aia cu canasta e ...crima si pedeapsa! Maii bine...stric cintarul.
Bianca2503 spune:
Ina tu tot la Rina ai ajuns...
care ti-e target-ul? Cat vrei sa dai jos si pana cand?
Sincer, mie mi se pare cea mai tare "dieta" pentru ca tot timpul mananci ce iti place.

Dar nu stam decat 7 zile.