Fluturasi de Martie-Aprilie 2011 (107)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

fetelor da nu am inteles ceva sau mi-a scapat
simona are probleme?
a zis ca renunta la forum?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

Citat:
citat din mesajul lui AllyLaur

roxy, ok..te anunt cand sunt in apropiere.

Delia, am sters filmuletul cu Duracell. Anunta-ma cand intrii sigur pe picassa si il pun iarasi pentru tine.

Eduard Andrei 02.04.2011

te anuntz!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui IONY_82

Delia, tin pumnii ptr maine sa fie totul ok

Ally cum a fost la shoping??

CEA MAI FERICITA de SARA-MARIA 13.03.2011

saru-mana

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cami_antonia

roxy eu stiam de 6 zile ca nu se spala da tot din popor vine
nu cred ca scrie in vreo carte asa ceva

delia multa sanatate surioaraaaaaaaa

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si PETRA ADRIANA(05.04.2011)

sa te gandesti la mine, iubita! sa stii ca eu am spalat luni ca le aveam cu varf!

Mergi la inceput

cami, zicea ca are niste pb si deocamdata nu o sa intre pe forum, sper sa-si revina si sa rezolve pb cat mai curand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

hello!

lipseste omu' o zi si apar II liniute

pisuc,
felicitari draga mea, sa ai o sarcina usoara si inca un bebe frumos, sanatos, destept si cuminte ca Petru !

fetele cu vinul fiert pe parti, ma bag si eeeeeu

cami, de pampers pe zi am scapat de asta vara, dar la somn este necesar. La pranz nu mai facea vara, dar de cand a inceput gradi a reinceput sa faca . La somnul de noapte cred ca o sa mai avem mult timp de acum in inainte..nu se trezeste sa faca si bea f multa apa si lapte seara..nu ma inteleg cu el sa nu mai bea apa...Dimineata este mereu f plin ...Cu vorbitul a inceput s afaca progrese, dar parerea mea este ca progreseaza destul de greu...95% din cuvinte le spune pocit pana la urma tot nu cred ca scapam de logoped..oricum ma bucura faptul ca e dornic sa invete/ sa pronunte cuvinte noi. Nu spune multe consoane..cum sa-l fac sa pronunte "z" sau"s" ? asta doar un logoped cred ca ma poate invata...

miki, cum mai e cu tratam? ai gasit sa mergi in alta parte?

eu maine merg cu Cata la dr..a inceput sa tuseasca la fel de rau cum tusea Cristi cred ca ne baga direct pe antibiotic

ma bag sa fac cap nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

cap nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisucmic

Doua liniute.
Si o inimioara.

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! Mami de dragalas Petru Constantin (02.04.2011)

Oooooooooo ce veste minunata!!!Felicitari din suflet!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

Citat:
citat din mesajul lui ailed_dota

oau, pisuc , felicitari!
petru a fost cu fiv, nu?
deci catank, te asteptam cu liniutze... ca tu ai urma..., vad ca la noi in odisee e in trend!
viss si noi azi, tot cu tati, ieri Mari si tati au fost la o aniversare a unui coleg de al ei si pt ca Andra adormise am ramas acasa noi doua... si am dormit si eu o ora cu ea!ce bine a fooost!...Strumph, nema munte ca e cald...
Miki, am notat si eu medicamentele homeopate..
roxy, as face si eu tortul, dar n-are cine sa-l pape... ca Maria nu papa tort de mere
Ally, poate intru si eu sa-l vad pe Edy.....
Somleac eu citesc, dar nu ajung sa scriu....
papanasi.... cred ca-i fac si eu maine fetei...
catank, nu stiu reteta exacta , dar se face un tort ff bun cu blat de pandispan , iar crema e din cioco topita amestecata cu frisca lichida, cant egale, dupa ce se raceste se pune unt si se tine crema in frigi o noapte... poti face cu 2 culori de cioco, poti sa-i pui si visine din visinata..o sa vb cu tanti care-l facea si-ti trimit reteta exacta...
lparpala, nu ma gandesc decat la pizza aia, eu gata azi numai pap, maine ma duc la analize(glicemie provocata)... pt diabet, m-au chemat astia unde am nascut, ca au un program national pt femeile care au avut diabet gestational...sa-mi tineti pumnii sa iasa bine!

mami de fete frumoase:

MARIA si ANDRA si de ingeras

Fluturasul norocos Andra-Simona(Dodo)

Sa urmez eu???de ce? nu ca nu as vrea dar.....

Tortul e interesant, astept reteta,...

Mergi la inceput