Buburuze ian-feb 2011 - LMA ANA, SOPHIA! (125)
Raspunsuri - Pagina 4
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
loutzy spune:
Neatza fetele.
LA MULTI ANI NOAH!!!
Ziki si noi am vrut sa plecam in Canada(pe partea federala), dar avem o mare problema - nu avem de unde face rost de 17000 CAD pt primele trei luni dupa ce ajungem. Deci procesul s-a oprit aici pt noi. Incercam in alte parti.
Pupici la toate mamicile si buburuzele.
Un pui mic si rasfatat.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ziki/ziki.jpg)
ziki spune:
Pai nici noi nu-i avem propriu zis, dar .. facem rost, daca tine de plecat definitiv. Stiu multe cazuri care au plecat cu credit deschis la banca...
Banii trebuie aratati in ultima clipa, si cum procesul in sine dureaza vreo doi ani, e vreme de gasit sponsorizare in vreun fel sau altul. nu?
openia mea, vorba Mirelei!
da, MIRE, la armata cu ei! daca nu e stagiu obligatoriu, atunci sa suporte militaria noastra acasa macar
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Mayane/Mayane.jpg)
Mayane spune:
Citat: |
Autor: catal_ina10 Raspuns la: 04/08/2011 19:14:02 Mesaj: Fragrant, da! Nu mi-a venit sa cred cand am citit aici si am cautat si pe net. Pai hai sa propun si eu niste legi de promovat: legea nasterii naturale cu orice pret si legea amorului fara prezervativ (ca doar vrem sa crestem natalitatea, nu-i asa?). |
Vezi... cand citeste omul din urma... cica la unguri, in noua constitutie (nu stiu daca au votat-o inca sau e doar proiect), copilul e protejat din momentul conceperii. Cred ca te-au auzit pe tine lu legea amorului fara prezervativ
![](icon_smile_big.gif)
"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins pentru a-ti rasplati indrazneala"
"Life isn't about waiting the storm to pass, it's about learning to dance in the rain."
Mami ametita de pufletzel
![](copilas.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/piscotel2011/piscotel2011.jpg)
piscotel2011 spune:
Neata!
La multi ani Noah! Sa cresti mare si sa fii sanatos!
Zikiuta - multa bafta cu marele proiect...sa dea Domnu numai bine!
Tunde - am devorat coletul
Jasmine - condoleante si multa putere sa treceti peste...pupici pe burtici
Noi dormim in patut mai nou, o asez cam la ora ei de somn acolo, ii dau suzeta si ursuletul ei moale cu care s-a obisnuit sa doarma, o mai mangai pe spate, frunte sau dpar tin mana pe ea si gata adoarme...mie nu-mi mai adoarme la biberon...acum de exemplu a adormit fara mangaiat...o sa scriu mic ca sa nu vada, de cand cu patutu doarme de la 9 la 7,30-8 sau chiar mai tarziu fara trezire:D:D:D:D...primele trei nopti au fost de obisnuire, dar acum sunt in sfarsit fericita ca-mi doarme si mie piscotul si apuc si io sa ma adihnesc ca omu...azi noapte de exemplu am pus capu jos la 12 si ceva si m-am trezit la 8 juma fara trezire de noapte...e alta viata!
De barbati nepregatitice sa zic..unii nu sunt pregatiti nici dupa ce vin, macar unii zic inainte sa nu ne mai strofocam degeaba...PACAT!
Nu mai siu ce mai era asa ca-mi iau cafeaua si ma exilez in baie:))
Va pup si o zi buna!
Dana, Mami de Piscotel, Ioana-Alessia (11.01.2011)
http://concurs.herdea.ro/bebe/136/piscotel2011
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
loutzy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ziki Pai nici noi nu-i avem propriu zis, dar .. facem rost, daca tine de plecat definitiv. Stiu multe cazuri care au plecat cu credit deschis la banca... Banii trebuie aratati in ultima clipa, si cum procesul in sine dureaza vreo doi ani, e vreme de gasit sponsorizare in vreun fel sau altul. nu? |
Pe partea federala trebuie pus extras de cont cu suma la dosar. Am fi aplicat si pe Quebec, dar nu stim nici unul dintre noi franceza. Iar de credit in banca chiar nu avem cum face. Sotul nu poate, iar eu sunt fara loc de munca. Asa alte variante.
Un pui mic si rasfatat.
![](images/user_woman.png)
gabrielaromt spune:
neata, neata!
Sa urez si eu la multi ani pt pitici si mamici care s-au sarbatorit in ultima vreme, dar nu am mai apucat eu sa va felicit! multe, multe bucurii sa aveti in anul asta.
Noi suntem bine, Tudor s-a acomodat cu bona. Deja azi a adormit in 5 minute, de unde luni a plans saracu jumatate de ora pana sa se linisteasca. Azi nu a mai plans. Noi continuam cu alaptatul, seara am niste sani plini de-mi pocnesc. Dar deja parca a mai scazut productia Dimineata cand plec nu vrea sa plece din bratele mele, iar seara vrea sa plece cu bona. Imi pare bine ca s-a atasat de ea si ca nu sufera dupa noi. De mancat manaca bine ca si pana acum, deci suntem in grafic. Doar ca sufar eu fara el atatea ore si abia astept ziua de maine sa stam lipiti unul de celalat.
Se trezeste noaptea parca mai nelinistit decat de obicei, daca cumva plec de langa el incepe sa planga dupa mine. Dar seara nu mai sta lipit de mine.
Una peste alta sunt multumita de bona, singura chestie e ca sta cu TV-ul deschis toata ziua. Noroc ca nu se uita Tudor, dar ma streseaza ideea.
Noi facem planuri cu plecarea, cred ca o sa ne vindem apartamentul de aici, sa vedem cati bani putem lua pe el si apoi decidem. La inceput o sa lucram amandoi pt sora-mea, part time, a. i unul din noi sa stea cu T. Asa o sa avem amandoi un CV bunicel si sanse mai mari de angajare. E foarte mult cresa acolo. in jur de 600 lire.
Cam atat despre noi. Nu mai stiu ce sa gatesc. Idei? si pt noi si pt Tudor. As face ceva care sa se preteze pt toti, da' n-am idei.
pup fetele si va mai scriu maine, ca stau acasa.
maimutzica10 spune:
hop si eu,
ne-am linistit, suntem tot 'in deplasare'; tocmai am aflat ca vom sta pana in decembrie , deci sigur o sa nasc aici.
cu intarcarea incerc si eu, dar nu prea imi iese, cred ca ar fi mai simplu daca m-ar ajuta cineva si ar linisti-o sau hrani-o cand plange noaptea. ca mi se pare oarecum sadic sa o iau eu in brate, sa o tin cu nasul in tzitzi si sa nu-i dau. ziua nu mai papa deloc, as vrea sa ramanem doar cu masa de dinainte de nani.
de adormit adoarme doar in brate, ii cant 'un Lorelei se legana pe o panza de paianjen..'.
gabi, o idee, nu mai bine inchiriati apart? mai ales dc e al vostru, aveti un venit (mic, dar sigur); daca e sa va intoarceti, aveti unde. dar voi stiti mai bine ce vi se potriveste! chiar imi zicea o cunostinta, cica (din europa) anglia ofera cele mai multe facilitati pt copii minori, deci acolo e pt tudor!!
de mancare as face o musaca (eventual cu legume in loc de cartofi) sau un spanac la cuptor (asta sigur maine, ca mi s-a pus pata).
numai ca mi se pare ca fie-mea face kk moale (nu apos) de ceva zile, dar am umplut-o de orez si face la fel..
cam atat despre noi
Rox mami de maimutzica Marie Lorelei (18.01.2011) si 13s
think pink
maimutzica10 spune:
Ah, Loutzy, tu ai tot avut AMR-uri.. Pt ce erau?
Da, cam multe absente, sau poate am ratat eu: Missmj, Missexy, Alinushali, Blue Night, Rmbbc..
Rox mami de maimutzica Marie Lorelei (18.01.2011) si 13s
think pink