Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (21)
Raspunsuri - Pagina 8
elena_gd spune:
Fetelor revin si eu cu intrebarea de ieri:
A mai iesit cuiva la analizele de trimestrul 2 anemie?
Elena 18+ poate cu
Mirina5 spune:
Ylari, felicitari! Te-ai stresat degeaba, bine ca s-a terminat.Mai este Diana cu emotii, daca nu ma inseala memoria.
Acum am ajuns si eu de la examen, sunt infrigurata, infometata si m-a prins si ploaia pe drum
PS: Treaba cu neuronul gravid nu se aplica si la mine...chiar nu pot da vina pe sarcina si pt asta...mereu am fost o uituca si o neindemanatica, asa ca la mine e permanenta treaba
Irina 24+ cu Kinder surprise
Ellyshor spune:
Citat: |
citat din mesajul lui elena_gd Fetelor revin si eu cu intrebarea de ieri: A mai iesit cuiva la analizele de trimestrul 2 anemie? Elena 18+ poate cu |
Elena, eu nu le-am refacut analizele. Doar timpii de coagulare. In februarie cand merg la dr o sa o intreb si cred ca mi le da atunci.
Am inteles oricum, ca din trim III e bine sa iei fier tocmai pt anemie.
Elly 23+ cu Babyboom
Mirina5 spune:
elena, nici eu nu am facut analizele in trim 2, ca si elly, sunt programata in februarie. Cred ca mai bine consulti un medic, sa-ti dea suplimente de vitamine...
Edit: Acum m-am uitat in cartea "Mama si copilul" si se pare ca anemia usoara este provocata de o deficienta de fier.Trebuie sa-l iei dupa masa, deoarece provoaca constipatie, diaree sau greata. De asemenea, iti poti imbogati alimentatia cu spanac, fasole boabe, cereale, paine integrala sau carne rosie. De evitat este ficatul si sa eviti consumul de cafea si ceai deoarece stopeaza absortia de fier din alimente.
Irina 24+ cu Kinder surprise
YLARI spune:
Nici eu nu am facut inca analizele de trim doi. In februarie le fac.
Fetelor va multumesc inca o data. Pupici
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa
bebedoiu
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot
mi_bebelina spune:
citat din mesajul lui elena_gd Fetelor revin si eu cu intrebarea de ieri: A mai iesit cuiva la analizele de trimestrul 2 anemie? Elena 18+ poate cu |
Inca nu am facut nicio analiza pt trim II, cred ca o sa imi dea dr sa fac la urmatoarea intalnire, in februarie.
Dar si eu stiu ca in trim III se ia fier pt a preveni anemia de sarcina, mi-a spus dr diabetician la care merg, ca tot ma plangeam ca din cauza fierului din elevit ma constip...si ma asigura ca in trim III e mai ceva.
Diana, mamica fericita de Deliutza broscuta si cu fratior sau surioara?
tigruta spune:
Ylari ma bucur ca s-a incheiat cu bine intr-un mod amuzant..
M-a amuzat teribil postul Virginiei dar si al tau..ma bucur ca e bine..
Nici noi nu ne-am programat pt analizele de trimtestru 2..
Mammita impresionatanta povestea bunicii tale..condoleante..
Chiar ca am impresia ca gravidele sunt paranoice rau..
Elly habar n-aveam de hartie igienica de asta de care zici tu..
Lia si Rox bine ati venit..
Elly poti sa treci caruciorul albastru in listuta..pt nume inca nu ne-am hotarat..
Azi am dormit cu Luca dar ma simt tare obosita..ma duc sa ma intind in pat..ne intalnim dimineata la cafea
Elena mami fericita de Luca (22.06.2010) si 22+
elena_gd spune:
Multumesc pentru raspunsuri fetelor, iau deja Centrum de 3 saptamani, dar se pare ca nu e suficient. Nu ma asteptam sa incep cu anemia de la 18 saptamani.
Elena 18+ poate cu
Ellyshor spune:
citat din mesajul lui tigruta Ylari ma bucur ca s-a incheiat cu bine intr-un mod amuzant.. M-a amuzat teribil postul Virginiei dar si al tau..ma bucur ca e bine.. Nici noi nu ne-am programat pt analizele de trimtestru 2.. Mammita impresionatanta povestea bunicii tale..condoleante.. Chiar ca am impresia ca gravidele sunt paranoice rau.. Elly habar n-aveam de hartie igienica de asta de care zici tu.. Lia si Rox bine ati venit.. Elly poti sa treci caruciorul albastru in listuta..pt nume inca nu ne-am hotarat.. Azi am dormit cu Luca dar ma simt tare obosita..ma duc sa ma intind in pat..ne intalnim dimineata la cafea Elena mami fericita de Luca (22.06.2010) si 22+ |
Iubita nu e hartie igienica. Sunt un fel de benzi pe care pui secretie si in functie de culoarea care apare stabilesti PH-ul.
Acum trec fluturasul
Elly 23+ cu Babyboom
miha81 spune:
Diana asa umblu si eu cu laptele batut dupa mine!
Maimutzica bine ai venit! Ce diferenta mica intre copii...Felicitari!
Ramona te rog sa ai mai multa grija! Stiu ca nu te-ai intors de mult la servici dar nu se poate sa mai stai cateva zile in medical?
Ylari ai vazut ca e ok? Ma bucur din suflet ca te-ai mai linistit!
Elena nu am facut inca analizele de trim II.. Mai ma duc la control cand voi fi in 22 saptamani si poat imi da atunci sa le fac.
Ellyshor eu nu am auzit de astfel de benzi. Cred ca iti dam toate adresele sa ne trimiti ca la noi nu au aparut! Vezi daca ne-ai zis!!!!
pozeBianca