Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (21)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns virgiL spune:

BIne multumim,SHOSHO,Ioana maine incepe scoala,Zen face giumbuslucuri toata ziua,iar bebe din burtik asculta muzica si da din picioare.Fetelor dar in ce oras ati umblat pe la 3 spitale pana s-a internat biata femeie?In Iasi?Ca daca-i asa,mai bine vii si nasti la Roman...ca tot mai gasesti un om cu suflet pe ginecologie.Ma bucur ca te-ai hotarat sa faci morfofetala la dr.Iliev...chiar daca ai cheltuit multi banutzi pana acum(si cred ca toate am facut asta cu varf si indesat)acesta e un examen important din sarcina ce nu trebuie ratat.Mai faci o eco la 32 de sapt si gata,daca nu vrei mai mult de atat.Sanatate multa si sarcina usoara!

Virginia 23+ cu ,mami de Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Shoshonik dar nu tinea tratament ptr trombofilie, sau acum a descoperit-o? Eu sunt mega stresata ca ptr amniocenteza mi-a recomandat dra Uscatescu sa intrerup tratamentul (in total 6 zile). Ieri l-am reluat si sunt mai ok (psihic, ca la mine de la cap e totul. Da, chiar, din ce oras sunteti, nu puteti veni la Fundeni, dra U este minunata!
Pupici si numai bine va doresc!

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa
Si
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

Mergi la inceput

Vad ca nu zice nimeni nimic azi de marele nostru EMINESCU....!Zic eu...sarbatorim azi 162 de ani de la nasterea „Luceafarului”poeziei romanesti.Dedic o poezie fetelor si celor care astazi sunt departe de meleagurile natale.
„Din str#259;in#259;tate”

Cand tot se-nveseleste,cand toti aci se-ncanta,
Cand toti isi au placerea si zile fara nori,
un suflet numai plange,in doru-i se avanta
L-a patriei dulci plaiuri,la campii-i razatori.

Si inima aceea,ce geme de durere,
Si sufletul acela,ce canta amortit,
E inima mea trista,ce n-are mangaiere,
E sufletu-mi,ce arde de dor nemarginit.

As vrea sa vad acuma natala mea valcioara
Scaldata in cristalul paraului de-argint,
Sa vad ce eu atata iubeam odinioara:
A codrului tenebra,poetic labirint;

Sa mai salut o data colibele din vale,
Dorminde cu un are de pace,linistiri,
Ce respirau in taina placeri mai naturale,
Visari misterioase,poetice soptiri.

As vrea sa am o casa tacuta,mitutica,
In valea mea natala,ce undula in flori,
Sa tot privesc la munte in sus cum se ridica,
Pierzandu-si a sa frunte in negura si nori.

Sa mai privesc o data campia-nfloritoare,
Ce zilele-mi copile si albe le-a tesut,
Ce auzi odata copila-mi murmurare,
Ce jocurile-mi june,zburdarea mi-a vazut.

Melodica soptire a raului,ce geme,
Concertul,ce-l intoarna al pasarilor cor,
Cantarea in cadenta a frunzelor,ce freme,
Nascur-acolo-n mine soptiri de-un gingas dor.

Da!Da!As fi ferice de-as fi inca o data
In patria-mi iubita,in locul meu natal,
Sa pot a binezice cu mintea-nflacarata
Visarile juniei,visari de-un ideal.

Chiar moartea,ce raspande teroare-n omenire,
Prin vinele vibrande ghetoasele-i fiori,
Acolo m-ar adoarme in dulce linistire,
In visuri fericite m-ar duce catre nori.

Mergi la inceput

Poezia se numeste„Din strainatate”.Am rescris tot textul ,dar am uitat titlul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_gd spune:

Virginia, multumim pentru dedicatie...grea e pribegia

Elena 18+ poate cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns titi143 spune:

Buna dimineata fetelor.
Va servesc cu o cafea sau o ciocolata calda.
Scuzati de absenta mea din weekend , dar de obicei atunci am foarte multe de facut si nu prea am timp.

Roxi bine ai venit si sa ai o sarcina usoara si un bebelas sanatos.

Irina eu cred ca aproape toate femeile insarcinate sunt putin mai stresate. Si eu ma tot gandesc ca totul sa fie bine. Ma uit tot timpul sa nu sangerez, mai ales ca am trecut prin asa ceva cu prima sarcina. Am si eu cosmaruri si ma tot gandesc daca totul e bine. Stiu o gravida care nu a fost stresata deloc , cu prima putin si la a doua deloc, cumnata mea. Ea a fost la servici pana ianinte cu o luna de a naste, a renovat toata casa , numai ea si sotul ei. Era cu burta pana la gura si pe langa servici, renovare si nepotul de 2 ni mai si lucra in gradina si la vie. Nu a avut nici o grija toata sarcina. Deci mai sunt si gravide asa.

Ylari felicitari pentru rezultatul bun la amnio, nici nu ma asteptam la alt fel de rezultat. Totul e bine, si o sa fie bine si de acum in colo. Mie imi place mult numele de Lucas, si pe al meu Edi il cheama Eduard Lukas, deci sigur ne place si noua. Eu ma gandesc de ceva vreme ce mai am nevoie la Robert, dar sincera sa fiu nu prea multe. Carucioare am 3, cu landousi putin sport, pentru cand e mic, dar din pacate nu are roti pivotante, unul pentru cand e mai mare, si unul sport pentru vara, care se face umbrela. Patut am 2 , dar oricum la Edi trebuie sa ii fac unul mare, de baieti, ca nu mai e bebelus si deja patutul ii este mic. Haine mai am o gramada, si parca vad ca o sa ii mai cumpar si altele. Leagan am de la Fisher Price, l-am primit de la sora mea, era a lui Edi, dar din pacate l-am primit cand era de 4 luni si nu l-am prea folosit.

Elly am ajuns si eu la concluazia ta. Cand sunt la servici sau in zilele cand lucrez am mai mult contractii. Acum cum nu am mai fost la servici 2 zile au incetat contractiile. Parca vad ca iar o sa inceapa. Din pacate nu pot sa ma duc in concediu, ca saptamana aceasta o sa am delegati din strainatate si eu sunt singura pe departamentul It. Nu am multe de ridicat aici, dar cum am grija de 40 de calculatoare, tot trebuie sa ma duc din birou in birou. Si mai trebuie sa si ridic din cand in cand , si cred ca acesta este motivul principal pentru care am contractii. Dar daca continua o sa vorbesc cu ginecologul meu sa imi dea ceva concediu.

Elena eu din pacate nu am facut nici o analiza de trim2. Acum cand o sa vorbesc maine cu ginecologul , o sa il intreb daca trebuie sa fac ceva.

Anitta daca si tu ai problema mea, tu nu poti sa iti iei ceva concediu? Poate ca ar fi bine un pic de repaus.

Diana mutare placuta. Ai grija de tine, sa nu faci prea mult efort ca nu e bine.

Andra din pacate eu nu pot dormi doar pe stanga. Ma trezesc ca dorm si pe spate si doarm si pe dreapta. Cu Edi nici nu m-am stresat cum dorm, dormeam cum imi era mai bine.

Felicity, LA MUTI ANI!!! Sa ti se indeplineasca toate dorintele.

Noi o ducem putin mai bine, doar cu sotiorul ma mai cert putin. Acum parca sunt mai sensibila. Poate doar eu sunt asa, dar ma astept ca el sa ma trateze mai frumos. Tot timpul imi spune ca iar mananc, stiu ca in gluma , dar sincera sa fiu nu imi cade bine. Oricum incerc sa ma imbrac sau sa ma aranjez sa arat mai bine, el tot timpul are ceva de comentat, niciodata nu ii place cum arat. Poate sunt eu dusa de acasa, dara asa ma simt eu.

Ramona mamica fericita a lui Eduard (09.10.09) si 24+ Robert Aaron

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha81 spune:

Felicity la multi ani! Sa fii sanatoasa si frumoasa vesnic!
Ramona cred ca nu exista cupluri care sa nu aiba discutii in contradictoriu. Uite si eu m-am cam certat cu sotul in prima zi a anului pentru ca a prea dansat in noapte de Revelion. dar astea sunt trecatoare. Eu cred ca toate gravidutele sunt mai sensibile in perioada sarcinii...Auzi, cum adica nu-i place cum arati? Lasa ca o sa vada la putin timp dupa ce nasti ce sexy o sa fii... oare o sa-i convina cand or fluiera barbatii dupa tine?

pozeBianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joana2672001 spune:

Neatza burticutelor,

sper ca sunteti bine in acesta minunata zi de luni care nicidecum, cel putin in Bucuresti, nu pare a fi de iarna .

Virginia multumim de poezie :) .

Va spuneam ca analizele mele au iesit cum spunea si Elena, fie un pic prea mici fie un pic prea mari. Eh am vb cu medicul si a zis ca nu e asa o problema.
Cu colesterolul am ambele valori peste limita, adica si cel bun si cel rau. Nu prea stiu cum sa l scad pe cel rau, fara nuci , somon deastea, pt ca sunt alergica. Eh sper sa nu se inrautatesca.

Va pupicesc

Ioana, mamica lui Cristian 23 saptamani +

Life is the best thing that can happen to us, the best gift we are offered...so full of surprises! We should cherish every single second! :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutza83 spune:

TiTI si eu sunt mai sensibila in perioada asta si nu numai cu sotul cu toata lumea.Dupa capul meu m-as certa cu toata lumea nu mai suport pe nimeni si cateodata simt ca exagerez in unele chestii si ca gresesc dar asta este!! E greu ptr noi sa ne adaptam in astfel de situatii.Nici al meu consurt nu intelege cateodata ca chiar daca nu am burta mareeeee nu mai pot sa fac anumite chestii prin casa.De aceea i-am zis sa ia o sticla de apa si sa si-o lege la brau si sa umble cu ea tot timpul sa vada cum e:)) In orice casnicie exista nemultumiri ..important este sa stim sa le gestionam ..aici nu as putea sa iti dau vreun sfat ca eu nu prea stiu..eu ma isterizes din orice si mi se pare ca nimeni nu ma intelege dar cred ca ar trebui sa fim mai indiferente putin,ceea ce e greu recunosc ca eu din tantar fac armasar:))
Important e sa nu ne stresam si cu chestiile astea acum...avem altele ptr care ne stresam:)
Te pup si ai grija de voi

Oana cu Bebe Tudor 22 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutza83 spune:

O si un pentru Ellishor si ptr al ei bebic ca sunt deja mari in luna 6

Oana cu Bebe Tudor 23 +

Mergi la inceput