Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (21)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elena_gd spune:

Neatza fetelor!
La noi a nins si avem un strat subtirel de zapada, abia astept sa dau o tura pe afara.
Se pare ca eu sunt singura trimisa la intepat, probabil ca a fost din cauza ca i-am spus ca nu iau in greutate deloc si nici burtica nu e mare.
Ylari, mie imi place f mult numele Lucas, problema este ca pe negrul meu de la avatar l-am botezat deja cu acest nume.
Mi-am luat si eu de la Plafar ulei de migdale dulci presat la rece si, desi ma dau la 2-3 zile, am sesizat ca nu ma mai mananca pielea.
Gata fug si eu sa ajut la treburile casnice.
Va !

Elena 18+ poate cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_C spune:

Anitta, 10 ml 9 lei :)
Atat a gasit sotul meu la plafar.

--------------------------------------------------------------------------------------------
Andra, mami fericita de fetita Amana 31.03.2010 si viitoare mami de baietel 19s +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigruta spune:

Eu am gasit ulei de migdale la 2ooml 40 ron la paradisul verde din carefoure..
Diana unde o sa locuiti in Romania la Tg Mures? si unde vrei sa nasti apropo? parca spuneai la clinica privata..scuze daca ai mai spus dar nu imi aduc aminte..
Fetelor voi mancati mult?? ca eu parca sunt nesatula, toata ziua as manca ceva mai ales seara ma apuca toate cele ca nu stiu ce sa mai mananc..

Elena mami fericita de Luca (22.06.2010) si 23+

Mergi la inceput

Fetelor, voi dormiti numai pe partea stanga asa cum trebuie? Ca eu ma trezesc si pe spate si pe dreapta

--------------------------------------------------------------------------------------------
Andra, mami fericita de fetita Amana 31.03.2010 si viitoare mami de baietel 19s +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_gd spune:

Andra si eu ma straduiesc sa dorm pe partea stanga si cu perna intre picioare, dar ma mai intorc si pe dreapta, dar surpriza, cand ma trezesc noaptea, sunt esuata cu burtica in sus.

Elena 18+ poate cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigruta spune:

Eu asa repede amortesc pe o parte, de fapt ma dor oasele rau, si ma trezesc pe spate apoi dar atunci ma cam doare spatele..nici cum nu e bine la mine..ce ma fac eu mai incolo??

Elena mami fericita de Luca (22.06.2010) si 23+

Mergi la inceput

La sarcina cu Amana nu am avut nicio problema sa dorm pe stanga, dar acum e ingrozitor de greu...Poate cand mai creste burta o sa reusesc :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgiL spune:

ELENA,pai si ce daca il cheama pe motan LUCAS???el oricum va purta mai putin decat copilul numele(scuze daca am fost sadica....Lucas al pisicii se poate transforma f repede in LUCKY(ca tot e matza neagra norocoasa)...Uite eu chiar nu m-am gandit ca daca-i pun copilului LUCAS CONSTANTIN,am evitat si problema cacofoniei...
ANDRA_C si eu ma trezesc mereu pe spate...dar doar dimineata.in cursul noptii sunt cand pe stanga,cand pe dreapta,intr-o foiala continua...si am cate o perna de luat intre picioare pe fiecare parte,ca sa nu o car pe aceeasi dupa mine
TIGRUTA,eu mananc precum o purcica de la inceputul sarcinii,dar acum se cam micsoreaza „spatiul de depozitare”...si-s foarte dezamagita...Iar saptamana asta mi-a iesit pe ochi programul de la servici si am rams doar cu mesele principale,n-am mai avut timp de gustarele

Virginia 23+ cu ,mami de Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgiL spune:

Despre vergeturi,nu v-am spus ca eu nu am facut deloc in sarcina cu Ioana,desi aveam unele din timpul liceului(deci predispozitie genetica ar fi).La sarcina aceea ma ungeam cu ulei din germeni de grau.Acum folosesc un amestec de uleiuri care mi se pare fffbun(ulei de germeni de grau ,masline extravirgin,migdale dulci presat la rece,ulei de samburi de struguri,de galbenele si de musetel.Parca era 25 ron 100 ml.Nu stiu daca am voie sa spun situl de pe care l-am comandat,asa ca daca intereseaza pe cineva spuneti-mi si dau PM.Oricum e un ulei din gama de ingrijire pt bebelusi a sitului respectiv dar au f multe produse naturale,pt tot familionul.

Virginia 23+ cu ,mami de Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anitta_O spune:

Virgi, pe mine ma intereseaza. Sunt in cautari de creme, uleiuri. Cred ca poti pune si aici site-ul daca nu e unul concurent.
Eu inca mai pot dormi pe burta, asa, mai intr-o parte.

Anitta, mama lui M - 7 ani si bb 18+

Mergi la inceput