Strumfi & prichindei de iul-aug 2011 (37)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ilida spune:

M-am intors ca sa fac capitol nou, dar vad ca gluma mea nu a prins si pe-aici nu se mai scrie. Sau o fi weekendul de vina?
Hai mai fetelor ca doar nu v-ati suparat? Cine stie de discutia cu mutarea pe facebook, stie si cat de drag imi e ca se umplu paginile pe-aici! Iar cine nu stie, imi pare rau ca a inteles altceva.

Va pup, ma duc sa bag ceva duce ca sa-mi mentin silueta de miss Piggy Si pandesc din umbra pg.20

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns navicula spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina_din

apropo...am inceput deja sa-l pun in scaunul de masa pentru bebelusi ca sa se obisnuiasca. Chiar ii place si nu vrea sa las spatarul pe spate. Se enerveaza si da sa planga.Vrea DREPT.

Alina cea mai implinita de Mihail (8.08.2011)

Cred ca e un pic prea repede la 5 luni sa-l ti in picioare, chiar daca el sta. E mai bine sa-l lasi pana cand se ridica el, in sensul ca se prinde de marginea patutului sau a tarcului si se ridica prin fortele proprii. Si Luca sta in picioare daca il pun, dar nu trebuie insistat pentru ca apoi te trezesti ca are probleme sau cu gleznele picioarelor sau cu coloana.
Sper sa nu te superi pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns navicula spune:

Ilida nu cred ca fetele sunt asa suparacioase, e doar sambata seara, iar Gliana zicea si ceva de bebe un pic mai suparat zilele astea.
Gliana multa sanatate mamei tale.
Ruxi foarte activa fetita ta. Bravo ei

Si eu am facut astazi prajitura cu mere si nu m-am mai putut opri din manacat, de fiecare data cand treceam prin bucatarie mai luam o bucata.
Despre dublarea si triplarea greutatii nu stiu ce sa zic. Eu nu prea am tinut cont de ea. Paula s-a nascut la 4150 gr, la sase luni avea 7750 gr (am verificat ca doar nu credeti ca am tinut minte ). Daca era dupa dublatul greutatii la 4 luni eu trebuia deja sa fiu moarta de panicata, dar fata arata bine, era chiar dolofana. La un an a avut maxim 10 kg si tot asa toata lumea zicea ca-i grasuta.
Eu zic sa nu va mai luati atat dupa chestii de genul ,,asta trebuie sa faca atunci si atat trebuie sa aiba, uitativa la copii si incercati ep cat posibil sa nu comparati. Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Despre mersul in piciore: probabil este vorba despre reflexul automat de mers al lui Andre Thomas, daca dati o cautare, nu cred ca ma lasa sa pun link, este un reflex care se mentine pana spre 5 luni

Fursecurile mele cu nuca au avut succes, mai sunt vreo 5-6, asa fata buna a fost fii-mea azi, a mancat chiar si ciorba.
Filipel e si el un dulce, dar e teribil de agitat, face rostogoliri, bicicleta si se ridica de fund in sus, nici in brate nu sta fara sa se agite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilida spune:

Citat:
citat din mesajul lui adra_bell

Despre mersul in piciore: probabil este vorba despre reflexul automat de mers al lui Andre Thomas, daca dati o cautare, nu cred ca ma lasa sa pun link, este un reflex care se mentine pana spre 5 luni

Fursecurile mele cu nuca au avut succes, mai sunt vreo 5-6, asa fata buna a fost fii-mea azi, a mancat chiar si ciorba.
Filipel e si el un dulce, dar e teribil de agitat, face rostogoliri, bicicleta si se ridica de fund in sus, nici in brate nu sta fara sa se agite

Andra, am stat astazi pe blogul tau si ca atare mi-am amintit de Parisul vesel...si m-am apucat sa-l vad pe net. E cam imprastiat, pe episoade de cate 7 min. dar macar exista . Merci ca ne mai amintesti in cand in cand de copilaria noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_din spune:

Citat:
citat din mesajul lui ilida

Citat:

Nu stiu daca vi se pare normal sau neobisnuit dar al meu baietel desi nu se intoarce inca de pe o parte pe alta in schimb .....sta in picioare. Da, sta in picioare. Binenteles ca nu-l las singur dar se tine singur pe piciare eu doar il tin de subtiori sa nu cada ca nu rezista mult si ii se inmoaie piciarele.

Mai ce bebe ambitios! El vrea din prima-n picoare, ha?
Oricum, medicii nu recomanda sa ii incurajam (inca) sa stea in picioare, e mult prea devreme, deci ai grija cat il tii!

din 06.07.2011 am un cavaler: TUDOR-ANDREI!
"Viata nu inseamna sa astepti ca furtunile sa treaca. Ci sa inveti sa dansezi in ploaie"

I-am spus pediatrei si mi-a zis ca nu e nici o problema si ca sa-l las sa faca ce poate.Eu nu-l fortez cu nimic.Il tin doar pe genunchii mei si el se impinge in picioruse de parca ar vrea sa stea in piciore si simt ca desi il tin greutatea nu se lasa pe mine ci si-o sustine singur.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_din spune:

Citat:

blog

casa, dulce casa

The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world

Nu merge ci doar sta tapan pe picioare. Nu face pasi deloc chiar daca l-as pune sa faca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roberta84 spune:

Citat:

Citat:

blog

casa, dulce casa

The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world

Nu merge ci doar sta tapan pe picioare. Nu face pasi deloc chiar daca l-as pune sa faca.

Alina cea mai implinita de Mihail (8.08.2011)

treaba asta o face si Gabriel de cateva zile , eu il tin de sub brate si el se rdica pe picioare cateva secunde si apoi face parca genoflectiuni . Dar el deja e argint viu , se taraste , se hatzana pe genunchi ca Petru a lui Mamutz , de intors nu mai zic . In carut nu mai sta decat in fund , chiar daca este dat pe spate carutul el se dirica si sta in fund. Deja mi-e dor sa stea si el linistit in brate , el se suceste si se apleaca , e atent la orice si sa fereasca Dumnezeu sa mananci ceva pe langa el , ca ii curb balele si mesteca odata cu tine in gol.
Va multumesc pt urari .
Maine avem control iar , brrrr..
Sa aveti o duminica placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roberta84 spune:

AAaa , cum am uitat eu sa va spun ce mare rasfat mi-am permis ieri , asa ca de 6 luni . Am mers cu bebe si cu George la o pizza , dupa care i-am lasat a se plimbe amandoi si eu m-m dus sa ma tund . As fi stat sa ma si vopsreasca dar dura prea mult si eu eram cu gandul numai la ei , asa ca m-am vopsit acasa . mi-a prins bine , sa va spun adevarul aveam un an de cand nu mai pusesem piciorul la coafor , m-am tuns singura in acest timp. Ce bine m-am simtit cand m-a umplut de complimente coafeza , cat de bine arat dupa nastere si mai ales ce par frumos am, i-am spus ca mi-a cazut aproape tot , dar a zis ca am f mult micut care creste , deci sunt pe drumul cel bun.
Apoi m-am simtit si mai bine cand am vazut cu ce scanteie in ochi ma privea sotul , parca se indragostise de mine iar .. sau poate nu ma mai vazuse de mult imbracata mai frumos si aranjata , cert e ca mi0a prins tare bine.
Haideti ca v-am plictisit , dar vroiam sa va spun si voua , ca m-pam bucurat ca un bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corry_28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anda82

Corry, tu ai mai fost la doctor, ai mai dicutat problema intorsului pe burtica...mie mi-a spus dr sa nu-i cer copilului mai mult decat trebuie sa faca la aceasta varsta, mi-a zis ca toti trebuie sa se intoarca pana la 6 luni implinite.Insa eu vad ca toti bebeii se intorc pe la 4, 5 luni.Cat sunt acasa o stimulez cu jucarii, insa intinde manuta si daca nu ajunge se lasa pagubasa.

Tot nu se intoarce ca celalalt....
Doar cand are chef...
Dar am vazut ca poate s-o faca, doar ca este puturos!
Am decis sa nu ma mai stresez cu lucrul acesta, decat dupa 6 luni.
(pediatra lor, mi-a spus ca este un copil perfect normal).
Te pup!

Mergi la inceput