Prichindei nazdravani 2008! - *LMA 2012* (18)
Raspunsuri - Pagina 18
MarianaPop spune:
Buna dimineata fetelor
!
Poftiti la 

aromate!
Cu scuzele de rigoare pentru intarziere
ii transmit Ioanei:

LA MULTI ANI cu multa sanatate, fericire si bucurii! 

N-am facut nimic interesant in we, doar cele obisnuite. Mandrutza ca de obicei cu hachitzele ei...
. Sa va spun ce melodie fredoneaza? "O sa mor de dorul tau...fericire"...
. N-am nici cea mai mica idee de unde a auzit-o...![]()
Va doresc o zi usoara si calduroasa
!
alina_satena spune:
hop si eu la cafea.
Week-end-ul meu a fost varza certuri si toate cele si am aflat multe lucruri si cred ca e timpul sa iau pisica de coada.
MarianaPop spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alina_satena hop si eu la cafea. Week-end-ul meu a fost varza certuri si toate cele si am aflat multe lucruri si cred ca e timpul sa iau pisica de coada. ![]() http://alinahandmade.blogspot.com/ |
Salut, Alina
! A trecut cam putin timp de la ultima "confruntare"
. Imi pare rau ca treceti iar prin astfel de momente
. De data asta din ce cauza v-ati certat
?
alina_satena spune:
Din cauza ca a descoperit o conversatie cu o prietena in care eu yi spuneam fetei respective situatia dintre noi si eu i-am spus fetei respective ca de acum citez"voi fi mai perversa si voi avea gija mai mult de mine si de Delia"si pe el asta l-a suparat foarte tare.
Dar nu a inteles ca si el timp de 5 ani de zile m-a barfit cu toate rudele
si eu nu am mai spus nimic,dar el este obisnuit sa dea vina pe altcineva decat pe el.
Incerc sa nu ma mai gandesc la asta,bine aseara m-a facut nespalata
dar trecand peste toate stau si ma gandesc cat se merita si cat nu,mai ales ca fac pe menajera si am foarte "multi scosi"
MarianaPop spune:
| citat din mesajul lui alina_satena Din cauza ca a descoperit o conversatie cu o prietena in care eu yi spuneam fetei respective situatia dintre noi si eu i-am spus fetei respective ca de acum citez"voi fi mai perversa si voi avea gija mai mult de mine si de Delia"si pe el asta l-a suparat foarte tare. Dar nu a inteles ca si el timp de 5 ani de zile m-a barfit cu toate rudele si eu nu am mai spus nimic,dar el este obisnuit sa dea vina pe altcineva decat pe el.Incerc sa nu ma mai gandesc la asta,bine aseara m-a facut nespalata dar trecand peste toate stau si ma gandesc cat se merita si cat nu,mai ales ca fac pe menajera si am foarte "multi scosi"![]() http://alinahandmade.blogspot.com/ |
Offf, Alina...
. Era mult mai bine dk ii explicai ce inseamna "perversa" dp tau de vedere. Iar te jigneste si nu e bine...
. Sunt sigura ca o sa gasesti o rezolvare...
alina_satena spune:
Am incercat dar el nu m-a ascultat si stii ceva deja am incewrcat prea mult sa fie bine si nu a intelkes ca nu este usor sa ai grija de un copil sa faci mancare sunt multe pe care el nu le intelege dar va veni vremea cand isi va da seama de ce se intampla cu adevarat va fi prea tarziu
si va incerca sa reia totul dar intotdeauna exista si reversul medaliei.
Voi avea greija sa fiu un pic mai indiferenta si atunci isi va da seama ca nu este totul perfect si oricat am discuta nu se rezolva nimic deoparece nu cred ca el imi va intelege vreodata de ce bsunt nemultumita si nefericita
doinita_g spune:
Buna dimineata!
Vreau si eu cafea fierbinte...
Noi ne-am intors din Bucuresti aseara, concluzia dlui dr a fost ca suntem pe drumul cel bun...timpanul stang e bine 'de tot'...iar cel drept e mult mai bine decat data trecuta...
Ii multumesc lui Dumnezeu pentru aceasta evolutie buna
...si ma rog sa trec cat mai rar prin astfel de episoade.
A primit scutire de la dl dr pentru gradinita...
Am trecut 'in viteza' si pe la KIABI
erau reduceri...Teo si-a ales o fustita si-un hanorac, si eu o fustitza...si omu' cate ceva (kdou de 44
)
Si eu o gentutza tara chic
de la Meli Molo
Ieri l-am serbat si noi pe omu'...cu sampanie...in familie
Ioana
, LA MULTI ANI, sanatate si noroc maxim!
Pupici la mamici si puiuti

alina_satena spune:
Doinita Multi Inain te sotuluyi tau,
Ioana La multi Ani sa fii sanatoasa.
Doinita sa purtati cu placere noile achizitii

MarianaPop spune:
| citat din mesajul lui doinita_g Buna dimineata! ![]() Vreau si eu cafea fierbinte... Noi ne-am intors din Bucuresti aseara, concluzia dlui dr a fost ca suntem pe drumul cel bun...timpanul stang e bine 'de tot'...iar cel drept e mult mai bine decat data trecuta... Ii multumesc lui Dumnezeu pentru aceasta evolutie buna ...si ma rog sa trec cat mai rar prin astfel de episoade.A primit scutire de la dl dr pentru gradinita... Am trecut 'in viteza' si pe la KIABI erau reduceri...Teo si-a ales o fustita si-un hanorac, si eu o fustitza...si omu' cate ceva (kdou de 44![]() Si eu o gentutza tara chic de la Meli MoloIeri l-am serbat si noi pe omu'...cu sampanie...in familie Ioana , LA MULTI ANI, sanatate si noroc maxim! Pupici la mamici si puiuti ![]() ![]() Doinitza >> Alexia-Teodora (Tzupanica) 16/03/2008)"Lucruri pe care le poti darui si pastra in acelasi timp:cuvantul, un zambet si o inima recunoscatoare" |
Doamna e servita cu
proaspata si fierbinte!Slava Domnului pentru vestile bune
! Chiar ma gandeam la voi dis de dimineata...Sa purtati cu placere lucrushoarele
!
alina_satena spune:
Fetelor curatenbia la mine in cam,era este pe terminate mai am de spalat niste rufe la masina sa le intind sa fac putina curatenie in bucatarie si app am terminat

>>
Alexia-Teodora (Tzupanica) 16/03/2008)