Hai Alina_anto,shoareku,jessamine, mady_19!(52)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Am venit si noi de la dr acum.Sunt tare fericita...copilul meu are 3015gr si totul pare a fi super ok. Mai am de facut testul non stres si daca iese ok si acela, ne vedem direct la nastere pe 25.01 cel mai probabil. Pana atunci vom tine legatura telefonic. Ce loc imi recomandati pt testul non stres? Mentionez ca locuiesc in Dristor.
Adriana, eu am folosit Olynth de copii destul de des si l-am mai diluat cu ser fiziologic. (cu aprobarea medicului!).

36+
http://community.webshots.com/user/aerlilian?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Yellow, am venit si eu cu agitatele pentru Alina, shoareku, jesamine si Mady! Nasteri usoare, recuperare rapida si bebei sanatosi si cuminti!

de Maria Cornelia (20.09.2006) si 38+ cu Ioana Teodora
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara

Bobuletul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tebligia spune:

Aerlilian mie dr mi l-a facut la spital, vezi dak nu au la victor babes la centrul de diagnostic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

lexi , cred ca ai uitat sa modifici semnatuta caci vaz ca dupa DPN mai ai 4 zile
bv aerlilian , vezi ca a crescut

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Vladut vrea sa traiasca!Sa-l ajutam si noi!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=168191&nm=Vladut-vrea-sa-traiasca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adc spune:

Ileana, nu ma pot abtine: la 17.30 am fost si eu la medic si al meu bebelus e estimat la 3014 g. Vad ca mergem in paralel in continuare Mie abia azi mi-a recoltat pt analiza de streptococ, imi doresc sa "semanam" si acolo, tie stiu ti-a iesit negativa, ce bine!

Si ca sa nu scap de emotii pana aproape de final, medicul meu va fi plecat toata saptamana viitoare, dar tot el spune ca nu vede nici un semn de nastere, deocamdata.

Alina, la multi ani!

Mami de Andra (18.02.2006) si 36+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

Seara buna!

rapid si eu sa nu treaca ziua fara s ao felicit pe Alina!
La multi ani, multa sanatate, fericire si tot ce iti doresti sa t-i se indeplineasca!
Felicitari mamicilor de bulgarasi! Ana ai toata admiratia mea cu 4 copilasi! Cristina acomodare usoara! Iaura, stai linistita daca ati trecut pe lapte praf, asta sa fie cea mai mare problema!
Apropoo de lapte praf, pediatra lui Eric, mi-a recomandat sa pun o masura mai putin de lapte praf la bibe decat zice producatorul!
Merg cu Eric la somn si sper sa nu adorm ca sa mai intru cu noutati despre noi!
Repede cateva motzate, ! Lexi si tu esti pe ultima suta de metri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ian.feb2012 spune:

Capitolul 53

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Si eu stiam ca dilatatia maxima e 10 cm. Ma gandesc ca, daca bebelusul e incapatanat si trece de aceasta dimensiune, ar trebui aplicata o ditamai cezariana sau te taie nitelus la gaurica? Da, dar cum iese pe canal? Nu stiu bre, zau. Acum mai trebuie luat in calcul si ca echograful are o marja de eroare si va puteti panica degeaba. Dar de ce sa riscati, la urma urmei?! Bafta multa!!!

ANNISIA, mami de YANIS LUCA si suriorul lui ANDREAS FABIAN (37+)

Micul Yanis creste mare

Suriorul lui Yanis

Praslea cel voinic si perele de aur (ca mere avea mama inainte de odiseea in 40 de saptamani)...

"Nu-i nimeni drac si nimeni sfânt!
Credinta-i val, iubirea vânt
Si viata fum!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Citat:
citat din mesajul lui aerlilian
Mai am de facut testul non stres.

36+
http://community.webshots.com/user/aerlilian?vhost=community

Ce mai e bre si asta? Adica nu pot sa ma duc stresata sa nasc? Nu ma primesc? Ma trimit acasa la acupunctura sau masaj la talpi? Ia de ma lamureste, rogu-te, sa nu incep si euprecum babele: maica, pe vremea mea nu erau d-astea...

ANNISIA, mami de YANIS LUCA si suriorul lui ANDREAS FABIAN (37+)

Micul Yanis creste mare

Suriorul lui Yanis

Praslea cel voinic si perele de aur (ca mere avea mama inainte de odiseea in 40 de saptamani)...

"Nu-i nimeni drac si nimeni sfânt!
Credinta-i val, iubirea vânt
Si viata fum!"

Mergi la inceput