Strengari de Martie - Aprilie 2012 - 20

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monna3 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bia_Mi

Monica ai facut hemoleucograma? Cat ai WBC?

32+ cu

Nu stiu, aici nu ti se spun valorile decat daca e de ingrijorat. Am tras eu cu ochiul in calculator si am vazut ca era ceva cu rosu pe acolo dar moasa mi-a zis ca nu e nimic de ingrijorat. Asa o fi...

Monica, fericita 30+ cu Cezar-Andrei

AMR: 10 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bia_Mi spune:

Am inteles Monica. Mersi... Vb maine, ma duc sa ma intind in pat, ma doare in partea stanga rau.
Va pup fetelor, sa aveti un somn linistit!

32+ cu

Mergi la inceput

noapte buna fetele, sper sa dormiti bine toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara76 spune:

Scorurile le-am adunat din ce au zis mai multe fete de la bulgarasi. Am mai auzit ca la Sf. Pantelimon se cere 2800 la cezariana pt. toata echipa, dar cred ca echipa nu include si neonatolog, ma gandesc. Oricum sigur sunt preturile mai mari in Buc. la stat decat in provincie la stat. Altei tipe i se spusese de pe la spital ca o cezariana merge la 500 eur, dar nu stiu daca per total anestezist si mana dreapta, etc. sau doar dr. Poate per total.

Supermami, da, valorile alea le gasisem si eu la synevo, la mine iese aia a jeun mai mare, 102, ca la 1 h era 183 (fatza de 180) si la 2 ore era bine (119). Asta a jeun din sarcina trebuie sa fie mai mica decat aia a jeun de om obisnuit.

Monna, da, la screening sunt alte valori, stii ca 140 gasiseram si noi.

M-am tot gandit eu asa ca s-ar putea sa ma fi pus sa monitorizez glicemia acasa la 2,5 h in loc de 2 pentru ca mancarea aia se digera mai greu ca apa cu glucoza, si pana ajunge rezultatul in sange... adica sa fi rezervat 30 de minute pt. digestie.

26+ Miruna Sanziana

*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.4 seara, Aspenter 2/zi seara, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, L-arginina*

Mergi la inceput

Dara eu iti tin pumnii sa reusesti sa o tii sub limite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ronina spune:

Dara: wow, bine ca esti ok cu cazatura, cred ca m-as fi speriat nitel in locul tau. Legat de diferenta dintre 2h si 2.5h, ma gandesc ca cine stie, unii poate calculeaza de cand incepi sa mananci si altii de cand termini adica eu una m-am intrebat de cand incepand numeri orele alea.
Tala: cam asa stiu si eu preturile cum le-a zis Dara, cam asa sunt si in TM. Si eu ma mai trezesc uneori pe spate si ma mut repede, dar nu-mi fac asa griji pt ca daca se intampla sa ma asez in vreo pozitie care nu-i place bebitei are ea grija sa se agite pana ma trezesc si ma mut
Emmaella: imi pare rau ca nu te simti prea bine, iti doresc sa te poti odihni bine zilele astea si sa revina totul la normal, atat cat poate fi de normal in sarcina
SuperMami: ma bucur pt analizele bune

30+ Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara76 spune:

Ronina, cred ca a venit mesajul meu in paralel, mereu patesc si eu asa. Cred ca aloca timp pt. digestie, de fapt. La apa cu glucoza digestia e mult mai rapida si se recolteaza la 2 h, la mancare nu e asa rapid.
Eu oricum o sa mai fac cateva zile si la 2 h si la 2,5 h sa vad ce diferente sunt. Imi pun mobilele sa sune, ca uit. Unul suna la 2h si unul suna la 2,5 h :)

26+ Miruna Sanziana

*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.4 seara, Aspenter 2/zi seara, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, L-arginina*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J.D. spune:

Dara, ai grija sa nu te lovesti! Si eu suntfoarte dezechilibrata si merg incet de tot mai ales cand il port pe Finn in mei tai. Sa stii ca si fi/meu se rascoala cand ma intind pe burta dar eu adorm instant asa ca se agita degeaba.

Bia, aici este obligatoriu sa mergi la dentist. daca ai probleme cu dintii bebe poate avea si el probleme mari.

Legat de creme si uleiuri pt bebe- primele 2 luni bebe va fi spalat doar cu apa asa cum am procedat si cu Finn si apoi voi folosi gel de baie de la aderma. pentru iritatii bepanthen. si cam atat.

Finn Constantine 15.10.2009 si 25+ Euan Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happylica spune:

dara, ai trait ceva emotii cred cu cazatura. bine k misca bebe bine. nu cred ca ai motiv de ingrijorare
legat de 'scorurile' la Pantelimon, iti confirm cei 2800 ron care includ si neonatolog. atat s-a cerut in noiembrie. sper ca pana la inceputul lui martie.. sa nu creasca 'pretul' k ma apuca nervii
oare vorbim de acelasi medic?
monna, felicitari pt obtinerea unei noi eco. mie mi se pare deplasat sa nu ti se faca eco .. daca ai alege sa platesti de ex...
bia, initial intri in prenatal.. pe care ti-l da pt 30 zile medicul de familie, ulterior mergi sa iei alt certificat.. si tot asa pana la finalul celor 126 zile. abia apoi depui dosarul de cic si optezi pt perioada pe care o vei sta acasa cu bebe. cei 500 ron stiu ca ii obtii daca optezi de la inceput pt 1 an si te intorci la sv inainte de implirea unui an a bebelusului. daca optezi de la inceput pt 2 ani, nu cred ca mai e valabila 'oferta'

31s

varsta bebelusei Alexia

Mergi la inceput

Happy pai daca vrei poti merge oriunde sa faci si platesti dar cam ustura la buzunar

Mergi la inceput