Ganduri bune!
La multi ani Dragii mei! Si sa va puna Domnul mana pe cap, sa va sarute sufletelele si sa va tina in brate tot anul si La Multi Ani!!
A mai trecut un an din viata noastra, multi am facut bilantul pentru anul trecut. Eu, de exemplu, am avut parte de un an greu, dar a trecut, in schimb a fost cel mai frumos an din viata mea prin prisma faptului ca am fost insarcinata si am nascut aceasta minune de copil. Este frumos ca un inger si rade toata ziua, parca stie ce sa faca deja sa ii lumineze mamicii ziua si inima. Si ca sa-l laude mama pe spiridus, am un baiat care - pe langa faptul ca rade toata ziulica - doarme toata noaptea....un alt dar pe care mi-l face dragul mamii drag.
Asadar va pup si va imbratisez cu drag pe toti....mie mi-ar place sa stiu ca mai sunt si altii care si-au facut bilantul si au gasit macar un lucru bun intamplat tot anul ce a trecut.
Raspunsuri
marius spune:
Sa fiti iubiti!
www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
viviana spune:
Dragostina,
LA multi ani si pace in suflet.
De mult nu m-am mai bucurat asa de titlul unui topic.
Te imbratisez si multe
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
Victoria_mami spune:
Dragostina, asta da cadou! (Ca doarme bebe toata noaptea) (iti spune o mamica a carui copil a dormit toata noaptea abia pe la 2 ani). Sa fiti sanatosi si sa va dea Dumnezeu zi cu soare si multe bucurii, in fiecare zi!
_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008
VICTORIA
www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685" target="_blank">Acute Lymphoblastic Leukemia
bonsai spune:
buna idee,macar din cand in cand sa tragem linie si sa vedem si ceea ce ni se intampla bun in viata.......la fel si in cazul meu ,cel mai bun lucru din 2011 e nasterea unui baietel sanatos......si noi suntem sanatos si avem locuri de munca(inca).....deci ne putem declara multumiti....singurul neajuns...ca nu a dormit macar o noapte de cand l-am nascut...asta de 6 luni...