Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***385***
Raspunsuri - Pagina 22
Bianca2503 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui olishka Multumesc fetelor Stokke am vrut si noi sa luam, dar este prea raspindit prin oras si parca m-a plictisit deja modelul.Bianca dintre cele 2 puse de mine care iti place mai mult? Olga, mamica lui David iepurasul ![]() si 34+ |
Dintre cele 2 Bugaboo-uri imi place Red Kite
olishka spune:
Novus multumesc ca ai raspuns la sondaj ![]()
Si noi intram toata ziua in rolul personajelor: cand sunt Sally, cand sunt Pinga, cand sunt pasare sau Lolek etc etc Ii place tare mult ![]()
Maine trebuia sa plecam la 10, dar mai trebuie sa aduc ceva acte, acre nu sunt gata, asa ca pe la 12 se anunta plecarea.
V-am luat branzica 
Olga, mamica lui David iepurasul 
si
34+
novus spune:
| citat din mesajul lui olishka V-am luat branzica ![]() Olga, mamica lui David iepurasul ![]() si 34+ |
Multumim mult ca ti-ai adus aminte

, eu evident ca ma uitat Ne vedem maine seara

!!www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
olishka spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Bianca2503
Dintre cele 2 Bugaboo-uri imi place Red Kite |
Ms

Cristi ar fi foarte fericit sa auda parerile voastre caci este mult mai ieftin al doilea

si
34+
olishka spune:
Novus am stabilit cu prietena noastra sa ne vedem maine la 7 seara la locul de joaca de la mall. Este ok?
si
34+
novus spune:
| citat din mesajul lui olishka Novus am stabilit cu prietena noastra sa ne vedem maine la 7 seara la locul de joaca de la mall. Este ok? Olga, mamica lui David iepurasul ![]() si 34+ |
Da, e ok

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
olishka spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui novus
Da, e ok ![]() www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
Super!!! Abia astept!!!

si
34+
novus spune:
Si eu , si eu
!!!
Ma retrag la somn ca doar maine incepe wkd-ul si tre' sa fim odihnite pt musafirii de seama
!!!
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Leeloo21 spune:
hello fetelor! am citit cafeva pagini din urma doar..
olga si mie imi place mai mult al doilea...si dau si eu o bila albva celor de la abc design..carutul nostru este perfect si la al doilea copil:)
mi-ar placea sa ma mai vad cu unele din voi cand s-o putea:D poate la un loc de joaca pe copii, poate la patinuar:D poate ninge in we asta si iesim cu saniutele la derdelus in parcul circului ca acolo sunt partii:D
eva creste bine bine:d are 5 dintisori, vorbeste incontinuu cu frasu', nu merge de manute, dar in premergator este cea mai tare:D se ridica si merge doar tinandu-se de pat, masuta, perete..etc..baga orice in gurita si tudi ii este paznic peste tot unde se duce:D
de luni il duc pe tudi la gradi iar, a crescut, este baiat mare:D la serbare a fost exceptional:D merge pe patine atat cat poate si se da cu sania singur sau cu 'fundiera'..am fost la munte si a rupt partiile toata ziua:D
va
pe toate!
p.s. aris a nascut?
o zi buna!
olishka spune:
Lelloo bine-ai revenit
Ce copii mari ai si ce frumos trebuie sa fie pe la voi
Legat de carut, tu nu aveai un Chicco? Eu parca asa tin minte. Sau era ABC? M-am uitat si eu dupa carutul asta, arata fain, dar mi s-a pus mie pata pe altele ![]()
Aris a nascut pe 7 dec parca.
Fetelor iar am mancat compot si iar mi-e rau
Nu m-am invatat minte
Ideea este ca nu am mancat tot din acela din comert ci unul adus de o prietena si am zis ca sigur nu imi face rau. Dar acum nu ma simt chiar bine. Sper sa nu patetsc ca ultima data caci am pus-o...
si
34+

Stokke am vrut si noi sa luam, dar este prea raspindit prin oras si parca m-a plictisit deja modelul.