BubuLMA Ioana,Yannis,Lukas,Andrei,Mihai,Stefan-124

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luiza1977 spune:

LA MULTI ANI REBECCA,DRAGOS SI LUCA!

Sa cresteti mari,sanatosi si sa aveti mult noroc in viata!

LA MULTI ANI SIMO!
Sanatate,fericire si implinirea tuturor dorintelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

nici eu nu ma grabesc cu laptele de vaca
la o adica incercam varianta cu lapte de susan, de migdale, dar mai de la vara, sa mai creasca un pic

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

colacei de inot pentru bebelusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monika_bt spune:

Neata!!

LA MULTI ANI, SIMOOO!!! MAMICA SPECIALA CU SUFLET MARE SI FRUMOS! ITI DORESC TOT CE-MI DORESC SI MIE!!

LA MULTI ANI, REBECCA, LUCA SI DRAGOS ZIAN!! SA CRESTETI MARI SI SA AVETI NOROC!

LA MULTE LUNITE, EDUARD ANDREI, SONIA DIANA, ANA ELENA, KEVIN!

Anka, eu zic ca e si varsta de a facut bubu asa. Uite fiica-mea n-a fost niciodata o dependenta de mine. Ei bine, acum are zile cand imi sta legate de gat zi si noapte...nu mereu, dar cam 3-4 zile da, apoi vreo 3 nu si tot asa. Eu banuiesc ca sunt si dintii dar si faptul ca incep sa constientizeze ce e in jurul lor si le e frica sa nu ramaie singuri...sau ceva de genul asta. A mea in schimb daca mergem in vizita uita de mine, mai ales daca e tineret pe-acolo.

Tunde, deci tratament de 14 zile...si eu tot atat am facut atunci, 10 injectabil si 4 oral. Poate va fi bine de-acu, Doamne ajuta!

Piscotel, fii calma, Dumnezeu alege ce e mai bine ptr voi. Bine ca a refuzat oferta ptr ca era mai rau sa-ti lase fata sa se loveasca sau mai stiu eu ce...Doamne Doamne face lucrurile cum trebuie sa fie! Succes!...A! in Bt se dau max 500 ron ptr 8 ore de lucru ca bona si am auzit ca se gaseste relativ usor bona...eu sper totusi sa n-am nevoie ca am bunici.

Planuri ptr 2012?...hmmm... Sa slabesc la loc ( adica vreo 5 kg), sa-mi gasesc un nou job si inca ceva pe langa (desi visez frumos, stiu), in rest doar sa fim sanatosi si sa ramanem in formula care suntem acum (parinti, frati, etc).

Mai erau multe dar fiica-mea se izbeste de toate...ii e somn. V-am pupat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mayane spune:

Mimo, te duci la setarile contului la semnatura, pozitionezi cursorul dupa ultima litera si uiti degetul pe "delete". Probabil ai dat cateva "enter" dupa si de asta ai spatiu.

Ocsanica, felicitari! Te asteptam cu vesti.

Mai, eu am pretentia ca va citesc, dar voi discutati despre niste chestii de care eu n-am auzit. Ma duc sa iau capitolul trecut de la inceput, ca imi lipseste ceva.

La multe lunite Eduard, Sonia, Ana si Kevin! Sa cresteti mari si frumosi.
(aseara eram asa chiauna ca era sa fac capitolul cu numele lor )

"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins pentru a-ti rasplati indrazneala"
"Life isn't about waiting the storm to pass, it's about learning to dance in the rain."

Mami ametita de pufletzel Darius Alexandru (05.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Mama ce de-a urari si laude
ma simt tare speciala azi

Va pup pe toate si va multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

ma duc sa culc motanii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocutza2011 spune:

Neatza si de la noi!

La multi ani REBECCA, LUCA si DRAGOS! Sa cresteti mari, frumosi si voiosi!
La Multi ani SHINES SIMO! Sa fi iubita, implinita si mereu fericita!

Multumesc de raspunsuri mamici minunate. Ma duc sa iau lapte praf azi, am vb si cu sotu si am zis ca daca ii plac borcanelele hipp, incercam si laptele hipp. Speram sa nu fie reactii, dar ma gandesc ca e mare acuma si mai rare reactiile la lp daca exista.

Va doresc o zi frumoasa. A venit tatal meu la noi, sper sa se invete bebe cu el sa pot sa ma apuc de germana, deocamdata sta agatata de mine. Si el ma tot intreaba ce sa faca, si eu nu am ce sa ii dau de lucru.

Oana si bebelina Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mayane spune:

Mai, (sa vedeti ce face omul cand are prea mult timp liber...) ma tot chinui sa-mi amintesc care mamica lucra la aeroport in tura de noapte cu burtica la gura... Gravidenia si mamicia mi-au mancat toti neuronii! (toti 2?)

"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins pentru a-ti rasplati indrazneala"
"Life isn't about waiting the storm to pass, it's about learning to dance in the rain."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mayane

Mai, (sa vedeti ce face omul cand are prea mult timp liber...) ma tot chinui sa-mi amintesc care mamica lucra la aeroport in tura de noapte cu burtica la gura... Gravidenia si mamicia mi-au mancat toti neuronii! (toti 2?)

Cred ca e vb de ana_maria_m, care nu ne-a anuntat ca a nascut sau altceva. Nu e pe lista noastra de dupa nasteri.

Un pui mic si rasfatat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Cred ca era vb totusi de cineva din Timisoara..cu aeroportul.

Mergi la inceput