Strumfi & prichindei de iul-aug 2011 (36)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gliana

in aceeasi zi, da??? nu am stiut..pune data la semnatura
si cate kg are bebelina acum?
Multa sanatate sa aveti!

La multe lunite sarbatoritilor! pupicei pe nasucuri

mamica fericita a doi copii minunati Eric (26.08.2011) si Cristina (07.07.1992)

Daa, pe 26 august suntem si noi (am pus acum datele).

Andra are acum 5,6kg ultimele 200 de grame le-a pus saptamana asta, saptamana trecuta numai 70gr. Bat in lemn sa-si pastreze cresterea, ca de fiecare data cand ma bucur pierde din greutate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

neatza fetele,
ma apuc de butonat contabilitati, dar am baut o gura de cafea cu voi inainte (asa fac mereu cand am de munca )
lori super luca, mi-a placut tare, tare mult. alex sta mai toata ziua pe jos in sufra si misuna, dar inapoi.
andreea n-am auzit telefonul, mai suna cand poti ca eu ma bucur de orice pauza de la butonat. cum e alex?
tot citesc de banana aici la voi. eu nu am inca curaj sa ii dau lui alex, mai ales cu dermatita lui (ce-i drept acum e intr-o perioada de repaus, dar nici nu vreau sa o starnesc). incerc sa ma tin cat de departe pot de alimentele alergene. oricum, aveti cu toatele grija.
stiti cumva ceva de rodii? adica daca avem sau nu voie sa le dam suc de rodii la bb? ca la dani nu stiam de existenta acestui fruct , dar acum noi bem in casa aproape regulat. stiu ca are ffff multa vit C si ca e bun. si cam atat.
cam atat de pe la noi. ma apuc de munci. gasca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gliana spune:

Ce draguut ca sunt in aceeasi zi.....
Sa fie sanatoasa si o sa creasca ea mare. fetitele oricum sunt mai slabute si mai finute....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns navicula spune:

Citat:
citat din mesajul lui ALINAOPREA

Fetelor va spuneam ca nu prea am avut succes cu supa de legume,
asa ca am scos telina si cine credeti ca mananca cu pofta acum supica ?.... Maria
Azi a fost a treia zi.... si de maine incercam legume aburite ca ne-am luat steamer.
In rest ce sa va zic, intram si noi in categoria bebeilor maraiti, posibil de la dintisori.
Am facut programare la dr pe 20 pt vaccinul de 6 luni , cantarit si masurat si poate vede dr ceva modificari la gingiuta ca eu ma uit ca vitelul la poarta noua.
Vroiam sa va mai intreb ceva, bebeilor vostri le cade parul ?
Ca Maria m-a terminat, peste tot e numai par de la ea, nu stiu de unde mai are par pe cap la cat par gasesc pe paturica si pe hainute .
Felicitam si noi atat bebeii care au mai adaugat o lunita cat si pe cei carora le-au dat dintisori.
Va pupam dulce si pe mamici si pe pitici !

Alina de Carla Maria (13 iulie 2011)
Multumesc Doamne pt. cel mai frumos cadou

Hipotiroidie Hashimoto, PCOS, gena MTHFR A1298 C genotip heterozigot, o sarcina obtinuta prin FIV si pierduta la 19 saptamani

si noua ne cade parul, Luca e ca si panchisti, mai are par de la nastere pe varful capului si in spate, in rest pufulet nou.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gliana spune:

cred ca trebuie sa fie mai mare sa bea suc de rodii

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43258&ARCHIVE=true&nm=Dati-copiilor-fructul-RODIE

mai intrebau mamici pe aici de rodii....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gliana

cred ca trebuie sa fie mai mare sa bea suc de rodii

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43258&ARCHIVE=true&nm=Dati-copiilor-fructul-RODIE

mai intrebau mamici pe aici de rodii....

mamica fericita a doi copii minunati Eric (26.08.2011) si Cristina (07.07.1992)

am gasit si eu subiectul, saru'mana mult de raspuns. intre timp am mai gasit ca face parte din categoria fructelor alergene, asa ca eu sigur mai stau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulusor77 spune:

Buna fetelor!
Sunt tare suparata si mi-e teama ca va trebui sa renunt la alaptat. De vreo sapt. si ceva am impresia ca am tot mai putin lapte. Eric nu mai mananca asa mult (de la media de 200 ml la o masa a scazut la 80 ml.). Nu numai ca nu s-a mai ingrasat, dar a si slabit 100 g. Nu pare sa fie flamand, e vioi si uda scutecele, dar nu la fel ca inainte. Caut acum sa-mi cumpar o pompa, sa mai stimulez lactatia, dar nu stiu de care. Voi de care aveti? Sunteti multumite?
Beau zilnic cateva cani de ceai de lactatie, acum tocmai ce mi-am desfacut o bere fara alcool, poate ajuta. Voi ce trucuri mai stiti?

Stiu ca ar trebui sa ma impac poate cu ideea ca s-a sfarsit, si sa ma bucur ca am reusit macar 5 luni sa alaptez, insa nu pot. Eric nu vrea sticluta, nici macar cu LM.

Scuze ca nu va raspund acum, sunt tare bulversata si trista.

Va pupic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Lulushor imi pare rau . Pe mine m-a ajutat pompa electrica de la Avent. Auzisem si de compot de ananas ca ar stimula lactatia, dar la mine nu a dat roade.

Poate incerci sa-i fac nishte analize, o urocultura si sumar sa vezi daca nu cumva are ceva daca zici ca i-a scazut apetitul. Stiu ca la voi nu se fac analize asa ca in Romania, poate intrebi si un dr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulusor77 spune:

Multumesc mult crisspy . Tocmai mi-am comandat pompa.
Ananas numai compot? Proaspat nu are acelasi efect? Este oare ananasul printre fructele alergene? Ca trebuie sa am mare grija si la asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINAOPREA spune:

Lulushor eu am folosit pompa Avent electrica si am fost f multumita, dupa ce am terminat cu alaptatul I-am dat-o surorii mele si e si ea multumita de ea, Mai ales ca bebita ei nu suge la san.
In legatura cu sticlutele sa stii ca nici Maria nu vroia sub nici o forma dar cand am fost nevoita sa ma internez in spital a acceptat mititica de nevoie.
Incearca pe cat posibil sa nu renunti la alaptat, chiar si cativa ml de LM e foarte important.

Mergi la inceput