Bulgarasi de ian-feb'12(51):Bv.SimonneL& ALTESA!!!

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

dr.Anca...daca tot esti acasa...si ai timp..fa ceva diferit..o iesire..etc, ceva ce nu vei mai avea timp dupa nastere!

Ileana, praful se tot pune..deci sarcina cu igienizarea finala-ii revinesotului, bonei, menajerei, parintilor-ajutorului pe care il ai si ramane acasa

de ce a durat asa mult montatul patutului?

36+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

lady , am crezut ca-i o scapare din lipsa de timp , caci altesa nu mai era in lista si restul erau ;cred ca la ana se pot pune piticutii ca la ea la semnatura (ca suna f fain) si daca vrea sa dea si datele de nastere cu atat mai bine

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Vladut vrea sa traiasca!Sa-l ajutam si noi!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=168191&nm=Vladut-vrea-sa-traiasca

Mergi la inceput

bine ai venit Anne-Maria.Nastere usoara si bebe sanatos&mancacios&fara colici iti doresc!

36+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Ileana eu zic sa iti pregatesti dint timp lenjeriile pt patut, macar sa le ai curate, spalate. Daca e sa se intample mai devreme..le poate pune si stoul tau. Eu le am pregatite de mult, sunt in dulapior si abia astept sa fac patutul. dar mai amna pana vineri, pt ca se tot urca Sara in el si nu vreau sa ii stric placerea...

Lady Da, uite ca mai sunt 3 zile..fara azi, doar 2... Sa stii ca la Sara nu am avut emotii, acum am ceva ceva fluturasi in stomac. Azi-noapte visam ca e vineri si am dormit stresata sa nu cumva sa nu ma trezesc si sa intarzii la nastere.. Si Doru e ff emotionat, dar il salveaza treburile la birou, k asa mai uita.. Si cand am nascut-o pe Sara era desstul de emotionat si chiar panicat...Il tot intrebam inainte sa intru in operatie daca nu cumva ii e rau, pt ca era asa palid...dehhh, barbati curajosi

bulinutza Abia astept sa aud ca stai acasa, cat de cat linistita.

Alina 38+cu Filip-Andrei si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)

AMR 3 ZILE!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui georgia_c

lady , am crezut ca-i o scapare din lipsa de timp , caci altesa nu mai era in lista si restul erau ;cred ca la ana se pot pune piticutii ca la ea la semnatura (ca suna f fain) si daca vrea sa dea si datele de nastere cu atat mai bine

Albert Einstein

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=168191&nm=Vladut-vrea-sa-traiasca

oricum mai e de lucrat la prima pagina-sunt niste confuzii de forma&fond pe acolo-dar e nevoie de timp

si daca mai e cineva care crede ca s-a omis ceva...sa spuna.

iarasi daca cineva se pricepe la schimbat capitole, modificat prin listuta..sa spuna/s-o faca...nu-i cu suparare.io mai sunt dispunibila pana pe 25, lexi...nush cand mai poate, alinuta naste acus...deci e nevoie de ajutor

36+
Citat:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

anto , si io ma gandesc sa pregatesc lenjeriile , dar cearceaful e de-ala cu elastic (noi asa avem si la ale noastre tot de la IKEA) si cum il calc daca nu-l pun pe pat e la loc sifonat , asta dupa ce ma chinui de-mi sar ochii la calcat

last edit:lady nu-ti bate capul cu formatul acum , ca nah nu ai nici timp si nici nu cred ca cineva atat de scrupulos

Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

Avem un noua mica bulgarica!
Bine ai venit Patricia!~Sa fi sanatoasa si sa ai parte de tot ce e mai bun pe lume si sa le aduci mereu bucurii parintilor!

Carina
, imi pare rau ca si tu ai stat atata la medicul de familie. Mie personal mi se pare revoltator ca suntem in concediu prenatal dar suntem puse pe drumuri si silite sa stam langa oameni bolnavi de la care putem lua o gramada de virusi pentru acel concediu prenatal.

Alina, pupici la strumfita, ma gandesc ca mai ai putin si mi se face pielea de gaina.

Bulinuta si eu mai stau pe telefoane de servici si am spus ca o sa merg pana in ultimul minut la birou dar fizic acum nu mai fac fata si mi se pare mai important sa fie bebe ok, sa ia in greutate decat sa-l stresez. Desi eu am intrat la 36 de saptamani in prenatal deci si eu am asteptat ceva.

Dr.Anca mie mi se pare grozav sa stai acasa fara nimic de facut. Ok, inca ma mai simt de parca as chiuli in timp ce colegii muncesc. Ma simt putin aiurea dar ma impac cu ideea. Cred ca daca sotul ar avea carca de bani m-as adapta la programul de huzurit.
M-as duce la sala, la coafor, la manichiura, la curs de gatit, as face curat in fiecare cm din casa, as gasi ce sa fac cu siguranta si as avea o viata plina si fara alea 9-10 ore de la birou.

Lady cum o sa ajungi tu cu bebe inaintea mea. Nu mai fac nici un pariu cu tine daca ai operatia stabilita ca bebe al meu mare lenes si nu se va urni el inainte de operatia ta.

Aerlilian

Olga si Alina cand eram mica eram obisnuita sa adorm cu Mamaita mea si imi era tare frica sa dorm singura. Pana cand m-au luat tarziu de tot parintii la ei acasa si mama a insistat la inceput sa adorm cu ea crezand ca o va inlocui pe Mami a mea. A fost groaznic. Ma tinea mereu cu caciula in cap si ma certa daca ma foiam prea mult si ma baga in plapuma cum aparea primul nor pe cer. Nu stiam cum sa mai scap de dormitul cu ea astfel incat dormitul singura a venit ca o imensa usurare. Cred ca daca o sa fiti mai "reci" cu puiutii o sa le fie mai usor sa se duca in patul lor altfel cine e nebun sa plece de la bine? Eu una nu as face-o si sunt om in toata firea.

Mady uau, a mai ramas si la tine foarte putin, cum stai cu emotiile?

+36

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui georgia_c

anto , si io ma gandesc sa pregatesc lenjeriile , dar cearceaful e de-ala cu elastic (noi asa avem si la ale noastre tot de la IKEA) si cum il calc daca nu-l pun pe pat e la loc sifonat , asta dupa ce ma chinui de-mi sar ochii la calcat

last edit:lady nu-ti bate capul cu formatul acum , ca nah nu ai nici timp si nici nu cred ca cineva atat de scrupulos

Albert Einstein

Pai si nu se intinde cearceaful pe pat suficient cat sa para calcat??

Alina 38+cu Filip-Andrei si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)

AMR 3 ZILE!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymumy spune:

Neata si de la mine!Aerlilian, si eu mi-am batut recordul de insomnii azi noapte, m-am bucurat ca am adormit la 12, dar m-am trezit la 3;30 si nu am mai putut adormi pina la 8 dimineata, dupa care m-am trezit acum juma de ora.
Felicitari Simonnel! Bine ai venit pe lume Patricia Maria!
Sunt prea buimaca inca sa-mi aduc aminte ce mai vroiam sa scriu...
Revin mai tarziu!

Ghiulten, mami de printesa Ayla (15.01.2004) si 35+ cu alta minune de
Hai sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare http://viatacudba.blogspot.com/

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Matzaila_81
Alina, pupici la strumfita, ma gandesc ca mai ai putin si mi se face pielea de gaina.
+36

abia il astept pe Filip

AMR 3 ZILE!!!

Mergi la inceput