Bulgarasi de ian-feb'12(51):Bv.SimonneL& ALTESA!!!

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ane-maria spune:

Buna seara,
e un nume frumos , si pe fetita mea , pe care o asteptam in februarie , o sa poarte numele de Maria Evelina ; nu stiu de unde provine numele de Eva/Evelina insa e frumos si nu e f comun :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Anahadasa bravo!!! Asa copii cuminti Ar trebui sa reglez si eu programul la picii mei si trebuie sa fac ceva sa-l invat pe David sa adoarma si fara mine. Mai am 1 luna la dispozitie. Ultima oara cand am fost plecata a urlat de la 11 seara la 5 dimineata si nu as vrea sa se repete istoria

Olga, mamica lui David iepurasul si 34+

Vaai, Olga, si noi avem aceeasi problema cu Sara..nu adoarme singura.. Dar mai nou, am norocul ca vrea sa o adoarma la pranz bona Si deja am pregatit-o cu programul pe care il va avea cat timp va fi mami in spital cu bebe. Adik la pranz va dormi cu bona, iar noaptea cu tati. Sper sa fie ok, de fapt stiu ca ea va fi ok, cu mine va fi o problema, pt ca imi va fi fff dor de ea...

Gata, merg la nani (sau cel putin incerc sa fac nani..)
Noapte buna!!

Alina 38+cu Filip-Andrei si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)

AMR 4 ZILE!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Alina o sa fie bine La voi macar este mai intelegatoare Sara. Al meu este atat de mamos si atata ma strange in brate pana adoarme. Nici chip sa adoarma fara altcineva. Dar sigur o sa fie bunicile cu el si o sa fie bine.

Eu sper sa nasc natural si sa ma intorc repede acasa, caci si mie o sa-mi fie tare dor de el.

Mergi la inceput

Citat:

Alina o sa fie bine La voi macar este mai intelegatoare Sara. Al meu este atat de mamos si atata ma strange in brate pana adoarme. Nici chip sa adoarma fara altcineva. Dar sigur o sa fie bunicile cu el si o sa fie bine.

Eu sper sa nasc natural si sa ma intorc repede acasa, caci si mie o sa-mi fie tare dor de el.

nu prea am scris pe acest forum dar sper ca macar acum , spre sfarsit de sarcina sa pot posta si eu pe aici , eu tot 34 saptamani am,voi naste pe cai naturale cu epidurala, asta dc nu o sa fie complicatii, unde vei naste ? eu la Filantropia.Doamne ajuta!

Ane

cu Maria Evelina in 34 saptamani si 2 zile :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursulet33 spune:

felicitari Altesa si Simonnel, sa va traiasca prichindeii!

ma simt parca suntem ajunse la marginea unei prapastii si trebuie sa sarim in partea cealalta - unele sunt mai curajoase, isi iau avant si sar, altele mai sperioase, se apropie de margine si se uita in jos, calculeaza distanta... dar pana la urma toate trebuie sa sarim :) iar pe partea cealalta sunt cele care au sarit deja, care ne incurajeaza :)

uf, imi aduc aminte de cursul de lamaze unde ne intreba cat de increzatoare suntem in noi si in posibilitatea de a naste natural (pe o scala de la 1 la 10, prima cifra care iti venea in minte), apoi ne intreba ce anume ne lipseste pt a ajunge la 10 (iarasi, primul lucru care ne vine in minte). Stiti la ce m-am gandit? Un dram de inconstienta :) Ca sa continui comparatia de mai devreme, iti iei avant si sari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Ane-Maria bine ai venit

Si eu tot la Filantropia voi naste. Tu cu ce doctor? Poate ne sincronizam

Mergi la inceput

Citat:

Ane-Maria bine ai venit

cu dn Dr. Haiduc Catalin , sper sa fie totul ok, am emotii :); tu cu ce Dr ?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ane-maria

Citat:

Ane-Maria bine ai venit

cu dn Dr. Haiduc Catalin , sper sa fie totul ok, am emotii :); tu cu ce Dr ?

ar fi super sa ne sincronizam , eu am ca DPN : 16 februarie 2012 ; nastere naturala; poate ne vedem acolo :) ;
tu cum o sa nasti ? si la ce Dr. ?
o sa iti trimit in mesaj privat id-ul de messenger daca vrei sa vb una alta ....

Ane in 34 saptamani cu Maria Evelina :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihacor spune:

buna fetelor...
la multi ani!!!un an minunat sa aveti alaturi de puiuti vostri...
felicitari celor care au nascut...
imi cer scuze ca nu am mai intrat pe la voi,dar toanele de gravida m-au ajuns si pe mine...
sa va ajute dumnezeu pe cele programate pt cezariana,sa scapati cu bine si sa fiti puternice...
eu sunt bine,bebe e cu vreo 200 de grame mai grasan,eu ma mandresc cu faptul ca am luat doar 4 kg in greutate de la inceputul sarcinii...
in rest ne pregatim si noi viguros de venirea lui junior...
si sper din tot sufletul sa se pozitioneze si sa vina pe cale naturala...fara cezariana,ca mi-e o frica de mor de operatii...mai bine sa sufar...
vroiam sa va intreb si eu ce e dopul gelatinos,sau mai bine zis cum arata...intre craciun si revel am avut scurgeri destul de abundente,gen albus de ou,si intr-o dimineata chiar aproape cat un albus intreg de ou,de atunci nu mai am deloc scurgeri,am citit si eu putin pe net,dar tot nu m-am lamurit...puteam sa elimin dopul gelatinos din saptamana 33?sau nu a fost de fapt dop gelatinos?
in fine...
nu va mai stresez...mult succes fetelor...zilele astea probabil ca am sa intru mai des,ca sa vad cum va simtiti...

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Buna seara neicusorilor!
Astazi am fost la control si am colul deschis. Nu-mi venea sa cred cand imi spune doctorul ca ”ne vedem vinerea viitoare, dar cred ca o sa vii tu mai devreme sa nasti”. Ce linistit era dumnealui... Ca doar nu-i rupe lui pisirica. Bine,la urma-urmei, el nu are nicio vina. Cand ramasei gravi stiui din start ca va veni si momentul cu pricinica. Dar eu masochista nu si nu, ca mai vreau copii, vreo cinci. Gargaunii mei din cap. Sper sa fie totul ok si peste cativa ani sa ma mai incumet si la nr 3, asa cum imi propusesem. Momentan, daca ma intrebi, sa nu mai aud de burti. Hihihihi... Vreau si eu sa mai copilaresc, sa mai banani, sa mai bag un club, o petrecanie. Doar nu o-i sta toata tineretea iepuroaica...

ANNISIA, mami de YANIS LUCA si suriorul lui ANDREAS FABIAN (37+)

Micul Yanis creste mare

Suriorul lui Yanis

Praslea cel voinic si perele de aur (ca mere avea mama inainte de odiseea in 40 de saptamani)...

"Nu-i nimeni drac si nimeni sfânt!
Credinta-i val, iubirea vânt
Si viata fum!"

Mergi la inceput