Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (20)
Raspunsuri - Pagina 5
![](images/user_woman.png)
aever spune:
O sa fiu scurta ca vad ca-mi tot pica netul.
Ella ma bucur ca ai primit vesti bune. Sincer nici nu ma asteptam altfel, insa cred ca tu ai stat foarte stresata pana la rezultat. Felicitari!
Anitta sper sa primesti si tu rezultat bun ca tare mult il meriti! Noi zici ca suntem surori si in ce priveste miscarile lui bebe. Si eu tot asa, pana acu vreo saptamana nu mi se parea ca misca, acum simt cum zici tu, ca un deget care impinge din interior si se simte si prin piele.
Joana ma bucur ca ti-au fost utile linkurile. Eu intentionez sa merg saptamana asta si la magazine sa le vad, dar nu stiu cand o sa am timp. Cum ziceam, mai vorbim despre asta si in privat sa nu zapacim fetele cu tema nuntii.
Andreea, 17+ cu BebeLUna
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/virgiL/virgiL.jpg)
virgiL spune:
Vin cu vaitatul dupa prima zi de lucru...iz rupta de n-am cuvinte...abia suflu ,abia ma misc...!
Dar asta nu ma impiedica sa va pup pe toate si sa le felicit mai ales pe cele care au primit rezultatele la amnio,TINUTA,ELLA81it..sa va traiasca bebelusii si sa fie sanatosi si frumosi!Offf,daca o mai vad si pe ANITTA cu rezultatul bun„in mana”,mai traiesc o viata...
ELLY sper sa treci usor si cu bine peste ziua de maine!
YLARI,eu personal n-am expérimentât ciné stie ce dureri la amnio...asa ça la o injectie mai zdravana...mi s-a parut mai degraba ciudat decat dureros.Iar medicul s-a miscat f repede,n-au fost probleme de pozitionare a lui bebe,n-a dat din maini ,din picioare...Dar stii ca fiecare percepem altfel durerea...adik eu cunosc persoane care urla la o intramusculara.Pt mine a fost SUPORTABIL.
ANITTA ,ce impresionanta povestea cu Sfanta Fecioara Maria si cu baietelul tau!Cat despre Constantin Luca in loc de Luca Constantin,parca nu merge grozav cu numele de familie...care se termina cu C...Ei asta e mare grija....mai vedem noi pana se va naste...cine stie daca nu ma cuprinde vreun amoc si ma razgandesc...Acum il strigam oricum CARTITZA,FURNIK,GANDACEL...si alte asemanatoare
Ma duc sa ma culc,sunt daramata...abia vad tastatura...si mi se intareste burtik....si maine am de dimineata program...
Noapte buna!
Virginia 22+ cu ,mami de Ioana
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/YLARI/YLARI.jpg)
YLARI spune:
Virginia multumesc ptr info. M-am uitat si pe youtube m-am lamurit! Parca nu mai sunt asa nerabdatoare
Glumesc!
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa
bebedoiu
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Anitta_O/Anitta_O.jpg)
Anitta_O spune:
Ylari, pe mine m-a durul un pic, dar nici vorba sa ma doara de sa zic ceva sau sa-mi dea lacrimile. Asa, ca o durere ascutita in vagin, de scurta durata.
Succes!
Anitta, mama lui M - 7 ani si bb 17+
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/uliiasi/uliiasi.jpg)
uliiasi spune:
Buna dimineata, mamici!
Si...LA MULTI ANI! Sa aveti un an fenomenal de bun, de povestit la nepoti!
E prima oara pe anul asta cand intru sa va scriu, desi va citesc zilnic. Asta pentru ca vesti despre noi nu prea avem, suntem bine, am inceput sa simt gazulita, dar destul de putin, cate o zi mai tare, alte zile slab de tot. M-am programat si eu la 2 eco morfofetale, una la Iosup pe 1 februarie si cea de la dr la care m-a trimis dr care-mi urmareste sarcina, dr Radulescu, pe 13 febr.
onutza, oscillo se ia cum au spus fetele se pune sub limba sa se dizolve, dimineata si seara, dar atentie! Sa nu mananci cu jumatate de ora inainte si dupa ce iei pastilutele(sau macar vreo 20 de minute) si nici sa nu te speli pe dinti cu pasta mentolata(sau guma sau orice care are mentol) in apropierea momentului de luare a pastilelor, ca nu-si mai fac efectul.
cuchilici, eu la prima sarcina am fost la cursuri prenatale+gimnastica prenatala la "pronatalita" la Ramona Rosu, foarte draguta tipa. Cursurile au fost 6 parca, 50 RON cursul. Dar daca te intereseaza doar diploma cu priciina, intreaba-ti mai intai medicul de familie daca poate sa-ti dea. Cred ca trebuie sa aiba totusi o anume competenta ca sa dea o diploma de genul, moasa or something, dar nu bag mana-n foc, mai bine intreaba tu sa fii sigura.
Anitta, ma gandesc la tine si-ti tin toti pumnii pe care-i am la dispozitie sa primesti vestile minunate pe care le astepti!
ellysor, te asteptam cu vesti bune de la eco azi!
A, cu verighetele, eu port verigheta doar la servici si ocazional cand ies in oras. Cand intru in casa primul lucru pe care-l fac e sa-mi scot verigheta si inelul de pe degete, imi sunt tare incomode, desi nu ma strang deloc. Dar m-am dezobisnuit sa le port de cand era David mic, ca tot aveam impresia ca mi se agata cand il schimbam, la baita imi alulncau de pe deget, etc, asa ca au devenit podoabe de exterior, si nici atunci nu intotdeauna, doar la chestiile mai "oficiale". A...si spre sfarsitul sarcinii cu David nici mie nu-mi mai incapea nimic pe deget....
Ma bucur mult de tot pentru fiecare veste buna pe care o aduceti, Doamne ajuta sa fie totul bine pana la final!
Va pupacesc tare de tot si sa aveti o zi minunata, cu vesti nemaipomenite!
Iulia, mamica fericita de David Andrei (04.07.2009) si 17+ cu
www.youtube.com/watch?v=o2K9w09EPiU" target="_blank"> Botezul lui David
Poze
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Deea_Deeutza/Deea_Deeutza.jpg)
Deea_Deeutza spune:
Neata! Ofer cafea cu lapte, fara cofeina, ca mi-a luat-o inima la trap ieri
Ylari, eu care sunt speriata de ace ca de bombe, iti spun ca dupa ce vazusem pe youtube imi batea inima ca la taiere, doar ca eu nu am simtit nici o durere cand a introdus acul, doar o senzatie de "supt" ceva din burtica cand a tras lichidul. Nu m-a durut nimic nici dupa. Deci filmuletele de pe youtube sperie rau fata de cat de lejera este interventia in sine.
Unei prietene, care a facut si ea amnio, i-au facut un fel de eco morfo-fetala inainte de interventie, vreo 30 de min, abia apoi au extras lichidul, la mine a durat tot 5 minute cu tot cu eco. S-a uitat dr. sa vada pozitia copilului, a hotarat locul unde introbaga acul, asistenta a dezinfectat, a bagat el acul, el fiind cu ochii numai pe monitor, apoi asistenta a atasat seringa si a tras 2 seringi de lichid. 5-7 minute cu totul.
Eu m-am plictisit rau acasa , nu am iesit de mai mult de o saptamana din casa si azi cred ca ies un pic pana in Carrefour ca simt ca mi-au amortit toti muschii.
Elly te asteptam cu vesti bune despre fotbalist.
Va si va urez o zi cat se poate de usoara si fara evenimente neplacute!
Deea 17+ cu
piticut dulce-dragut
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/virgiL/virgiL.jpg)
virgiL spune:
Neata fetele,
am intrat un pic de la treaba sa va urez o zi usoara si cu evenimente placute.Azi avem de primit o gramada de vesti bune de la multe fete cu eco...!Doamne ajuta!!!!!
DEEA,saru'mana de cafea,tare-i buna....!
Virginia 22+ cu ,mami de Ioana
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/YLARI/YLARI.jpg)
YLARI spune:
Neatza fetelor!
Deea merci si tie ptr raspuns. Bine, nu m-am speriat asa tare, e un pic horror cand te gandesti ca iti baga ditamai acu' in burtik dar din filmulete se vedea si ca tantile alea nu schitau niciun gest sau grimasa de durere.
Zoe, tre' sa fiu barbata
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa
bebedoiu
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/titi143/titi143.jpg)
titi143 spune:
Multumesc Deea pentru cafeluta. Am nevoie, ca am tensiunea prea mica.
Mmamita mie personal imi place foarte mult numele de Maya.
Ella felicitari pentru rezultatele bune. De acum incolo sa ai o sarcina usoara si la termen, iar bebe sa fie sanatos si jucaus.
Elly mult succes azi la control. Cred ca abia astepti sa iti vezi baietelul. Si mie imi este dor de al meu, noroc ca isi face simtita prezenta.
A-ti vorbit de verighete. Din pacate cand m-am casatorit eram mai slaba ca acum, si din acest motiv verigheta mea imi este mica si ma strange. Am reusit sa revin la greutatea pe care o aveam la nunta, dar verigheta tot nu imi era buna. Asa ca de cel putin 3 ani nu mai port verigheta. Port doar un inel pe acel deget. Sotul a fost o perioada cand nu a purtat verigheta si mai este cand o da jos , deoarece ii este putin mare.
In rest abia astept sa pot iesi in concediu, sa ma grija de Edi si sincera sa fiu, parca tot mai greu a acum serviciul.
Fetelor ati auzit ca va trebui sa asteptam cel putin 4 luni pana ne dau indemnizatiile. Cel putin 4 luni din momentul depunerii dosarului. Deci 4 luni mamica si bebelasul nu mai mananca, si nu are nevoie de nici un venit.
Ramona mamica fericita a lui Eduard (09.10.09) si 23+
Robert Aaron
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/onutza83/onutza83.jpg)
onutza83 spune:
multumesc feteleor de raspunsuri..intre timp m-am dezmeticit si eu si vazui prospectul in cutie.m-am trezit azi dimineata cu un ochi umflat si lacrimez intr-una din ochiul ala...mucii in curg tot numai din nara dreapta si ci ochiu:)).Ma duc azi la dr de familie dar mare lucru nu credc ca imi face:))
Va pup
Oana cu Bebe Tudor 22 +