Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (20)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Ai grija la calciu..nu se ia in sarcina pentru ca poate influenta contractiile..eu asa stiu..carceii se trateaza cu magneziu (magne b6)..cel putin asa spun cele mai multe surse.

-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09 si 19s+
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uliiasi spune:

Si eu tot MagneB6 am luat pt carcei in sarcina cu David. La recomandarea medicului. Sunt nasoi raaaaaaaaaaau!

Iulia, mamica fericita de David Andrei (04.07.2009) si 17+ cu
www.youtube.com/watch?v=o2K9w09EPiU" target="_blank"> Botezul lui David
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutza83 spune:

hmm chiar nu am stiut ca nu e recomandat calciu in sarcina!!Cu toate ca stiu exemple concrete cand in ultimul trimestru prietenele mele gravi luau la recomandarea mmedicului bineinteles 10 pastile de calciu lactic pe luna!
Tind sa cred ca fiecare medic are tamblaua lui..tratamente diferite s.a.m.d

Oana cu Bebe Tudor 22 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uliiasi spune:

Eu stiam ceva de genul ca nu se ia calciu la inceputul sarcinii, ca e riscul sa se calcifieze oasele prea repede sau ceva de genul, oricum vorbesc din amintiri, intrebati doctorul daca vreti sa stiti sigur. Spre sfarsitul sarcinii stiam si eu ca ok sa iei calciu, nu mai e risc.

Iulia, mamica fericita de David Andrei (04.07.2009) si 17+ cu
www.youtube.com/watch?v=o2K9w09EPiU" target="_blank"> Botezul lui David
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maiiunie2012 spune:

Casutaaa noastraaa, cuibusor de bebelusi...va invita la un nou capitol!

Capitolul 21

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirina5 spune:

buna, tuturor!
Ylari, te asteptam cu vesti bune!
Anitta, ce ma bucur ca este totul bine! Si felicitari pt floricica!
Cineva vorbea de insomnii, Deea parca, si eu am parte de ele din plin! ma trezesc noaptea de 3-4 ori si stau cate o jumatate de ora si ma uit pe pereti...si bineinteles ca la 7-8 dimineata trebuie sa ma trezesc ca ma ia foamea . Si-n timpul zilei, sunt foarte agitata, nu am stare deloc, trebuie sa-mi gasesc mereu cate ceva de facut (tati ma cearta, ca-i chinui odorul )
Iar calciul este recomandat in sarcina, dar nu la inceputul ei, ci de prin a 6-a luna...Mie mi l-a recomandat un doctor care nu prea are incredere in medicamente, deci cred ca e ok.
Ma intorc la invatat, ca am maine examen.
Pupici

Irina 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigruta spune:

Neatza burtici..mesajul asta l-am scris aseara dar n-am mai apucat sa il trimit.

Carcei am avut si la sarcina cu Luca si am si acum..dar eu am uitat sa intreb medicul ce sa i-au, dar asa stiu si eu stiu ca indica o deficienta si se recomanda supliment de magneziu..cum spuneau si fetele de magne b6..

super tare cu caruciorul la baietel..nici eu n-am observat ca scoate capul si face cu mana

Elly urata situtia n-am ce zice, am vazut si la stiri..uite de asta prefer eu sa nasc la privat, pt a evita toate situatiile astea, pt ca urasc sa dau spaga la asistente..

Ella si nasa mea a nascut in Italia si a fost tare multumita..exact acelasi sitem despre care povestesti si tu..

Ioana al meu sta cu capul jos de tot..cat despre cordon are timp de joaca cu el pana la nastere..

Ylari ne rugam sa primesti un rezultat bun

Diana pana la urma o sa gasiti solutia potrivita sunt sigura..

Elena mami fericita de Luca (22.06.2010) si 22+

Mergi la inceput