Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (20)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Ylari, ce faci iubita, ne tii in suspans?
Cum a fost? Cum te simti?

Diana, mamica fericita de Deliutza broscuta si cu fratior sau surioara?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addya_21 spune:

YLARI,NE TI CU SUFLETUL LA GURA.CUM A FOST DRAGA MEA?
ESTI BINE?

andreea 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella81it spune:

Buna!

In primul rand vreau sa o felicit pe ANITTA ptr.rezultatele bune la amniocenteza si ptr.fetita
YLARI bafta azi la amniocenteza!Te asteptam cu vesti vune!

www.flickr.com/photos/22873079@n04/2215811271/" target="_blank">POZE
ELLA mamica de Alex

Mergi la inceput

Vorbeati despre nastere,eu sigur o sa nasc natural,aici ,in Italia doar daca se pune viata ta sau a lui bebe se poate opta ptr.cezariana.Nu poti face tu alegerea.
Prima nastere a fost foarte rapida,am ajuns la spital pe la 11.30 eram deja dilatata 8 cm iar la 14.57 se nastea Alex
Eu am avut colul deschis de la 20 sapt si poate si astam-a ajutat.
Azi am fost la control si ghiciti ce a vz?
Colul meu incepe sa se deschida,e destul de lung 4cm dar e foarte sensibil .
Deci nu mai am voie sa mai fac mai nimic,mancare a zis ca e ok si plimbari scurte
Despre nastere cu doctorul meu nu se pune problema ,nasc cu cine e de tura si nu cu doctor ci cu moase cred,doctorul a venit doar sa ma coasa,si nu doctorul meu
Dar nu am fost stresata ,toti se poarta foarte frumos,sunt foarte atenti si sa precizez ca e totul gratis!
Parca MIRINA se,,vaita,,de putinele kg luate ,eu ce sa zic de ale mele 10kg in plus,deci eu ma ingras si cu aer ,doctorul a zis ca de vina sunt horminii,ca nu exagerz cu mancarea
Va doresc o zi frumoasa !

ELLA mamica de Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joana2672001 spune:

Ylari, unde este draga noastra? Sper ca in pat, te odihnesti:D

Dragelor, m am intors de la control, totul bine bine, pritisorul ne a tratat cu spatele si dupa 10-15 m,in de eco a inceput sa dea din picioare, probabil nu mai vroia.:))

Are 554 grame desi nu i am vazut fatzuca sigur este foarte frumos:)).

Sunt linistita, acum ma mai duc la mijlocul lui februarie la 28 se saptamani. O singura chestie as fi vrut sa nu fie, bebele are cordonul ombilical in jurul gatului. Dr a spus ca nu e nici o problema, este protejat de lichid si este si larg adica sangele iriga bine , insa na...

Aaa si mai spunea cineva ca bebele e cu capusorul in jos? Asa sta si printul meu, asa e el comod, acum nu ma pot pune eu in calea fericirii lui.

Va pupicesc cu drag

Ioana, mamica lui Cristian 23 saptamani +

Life is the best thing that can happen to us, the best gift we are offered...so full of surprises! We should cherish every single second! :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Buna fetele mele dragi, am ajuns acasa si stau in pat, imi pare rau ca nu am scris pana acum, dar mi-au pus perfuzia in mana dreapta si nu puteam scrie pe telefon, ca imi era greu sa scriu cu aceeasi mana cu care tineam telefonul.
A fost ok. Procedura nu a durat mult, dar ne-a tinut cu perfuzia de no spa, scobutil si antibiotic mai mult de o ora si m-am plictisiiiit...
Maine dupa amiaza vom avea si rezultatul. Daca nu maine atunci sigur luni. Va pup, multumesc ca v-ati gandit la mine, imi pare rau ca v-am tinut in suspans...
Va pup, imi e somn.

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa

bebedoiu
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgiL spune:

Salut fetelor,am terminat treaba mai repede azi,si am alergat intr-un suflet sa vad de Ylari...Asa ma bucur cand vad ca sunteti bine!!!!.....Bine ca ai scapat de intzepatura si tu draga noastra...de acum stai cumintica sa te refaci repede si sa dea Domnul sa primesti cele mai bune vesti cat mai curand!Pupam si printzesa mica,Eva!

Virginia 22+ cu ,mami de Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana85 spune:

Annita, ma bucur pentru tine de nu mai pot! Recunosc ca am stat un pic cu inima cat un purice pentru ca statistica 1:26 era cam nemernica, insa tot m-am gandit ca o sa fie ok. Si o fetita... Vai, ce frumos! Printesa voastra pe care o sa o alintati toti, care mai de care. Ma bucur mult mult pentru tine, cred ca inca nu ai iesit din amorteala data de frica. 6 saptamani de asteptare...ma mir ca nu ai capiat.

Ylari, sunt convinsa ca o sa fie totul perfect. Cu atat mai mult cu cat rezultatele tale nu erau atat de ingrijoratoare. Te rugam doar sa stai cuminte si sa te odihnesti ca sa mearga toate struna.

Gyan, spuneai ca trebuie sa faci si tu ecocord. De ce ti-au recomandat sa faci asta? Au vazut ceva ciudat ori doar ca masura de siguranta? In mod normal nu cred ca se face, nu e o procedura de rutina.

Belissima_eva, la mine functioneaza pentru insomnie o jumatate ori o ora de plimbare seara pe la 8-9 dupa cina (am inceput sa fac asta pentru kilogramele de care ma cam tem, am zis ca macar atat sa fac si eu). Ma relaxeaza, si la cat de rece e afara cand intru la caldura ma moleseste - abia ajung la pat, mai am un pic si adorm in papuci .

Josefine, felicitari pentru buburuza roz! Ma bucur ca totul e in ordine cu voi.

Addya, ce mai face sora ta? A trecut peste episodul tragic? (Macar aparent...?)

Tigruta, felicitari pentru grasunul tau, ma bucur ca sunteti in ordine. Relativ la eco - inca nu ne-am decis la care sa mergem. Mai e un pic de timp pentru ca inca nu am primit o programare la Geneva. Problema e ca nu suntem suficient de informati ca sa putem lua o decizie in cunostinta de cauza, si nici nu stiu pe cine sa intreb ca nu am pe cine. In final, intrebarea e: diferenta de pret justifica diferenta de experienta si cunostinte profesionale? Varianta mai ieftina e in Franta recomandata de medicul din Franta, un cabinet privat, un cardiolog. Cea din Geneva e gasita de mine, la Spitalul Universitar, sectia cardiologie pediatrica, unde sunt teoretic specializati chiar pe ecografie cardiaca prenatala... Nu stiu, inca ne mai gandim.

Nu sunt disperata, precum am zis sunt incredibil de linistita si rationala, insa rationalitatea asta ma face sa realizez ca e o problema reala. Nu e o statistica ceea ce m-a pus pe ganduri, e un fapt. Semnalizat de doua medici independenti, la distanta de trei saptamani unul de celalalt. Acum mai trebuie doar sa vedem cat de rau e. Totusi, nu pot sa concep ca e prea rau. Nu se poate.

Intre timp am o alta mica problema, poate o aveti si voi? M-am trezit azi noapte de vreo trei ori cu niste carcei puternici la gambe (nu mai retin daca aceeasi). Stiu ca am mai patit asa ceva acum vreo 3 saptamani, doua nopti la rand, dar atunci am pus pe seama oboselii - alergasem vreo 4 zile la rand de dimineata pana seara si statusem mai mult in picioare. Acum insa, nici pomeneala de asa ceva. Stiu ca pot sa fie de la ceva deficiente? S-ar putea totusi sa fie si de la faptul ca de vreo doua nopti dorm 90% pe partea stanga - cum cel mai bine pentru bebe e pe stanga si cum acum as sta si in cap numai sa fie el mai bine, merg pe nebunia asta. Nu stiu daca de la asta o fi...? Voi n-aveti probleme cu asta?

Diana 23+ cu Mirciulica

Mergi la inceput

Am pus si eu pe picasa poze cu Mateo!

ELLA mamica de Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addya_21 spune:

bravo ylari,!ce a fost greu a trecut,acum o sa fie bine,asteptam vestile bune!!!

andreea 17+

Mergi la inceput