Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (20)
Raspunsuri - Pagina 10
joana2672001 spune:
Draga Diana ma bucur mult ca esti mai oki cu moralul, ai incerdere ca totul o sa fie bine. Trebuie ca puitupl tau sa te simta puternica si echilibrata acum!!! Noi suntem alaturi de tine. :)
Anitta , draga noastra, te asteptam cu sufletul la gura cu cele mai bune vesti, sunt sigura ca o sa plabgem cu toate de fericireeee :)
Elly, felicitari pt grasun, iar colul, eu il am costant 3.4 si dr a spus ca e oki. Natura nu m a inzestrat cu mai mult.
Pupici
Ioana, mamica lui Cristian 23 saptamani +
Life is the best thing that can happen to us, the best gift we are offered...so full of surprises! We should cherish every single second! :)
joana2672001 spune:
Alina, felicitari pt printesica, sa se faca mare si frumoasa!!!
Tzuki, eu l am simtit destul de tarziu pe printisor pe la 18-19 sapt si apoi rara, insa de pe la 21-22 il sitm destuil d frecvent si zilel trecute l a simtit si tati insa sa putin ca atunci cand punem mana pe burtica se linisteste.
Bafta multa la eco, si nu te agita, feicare bebelus are ritmul lui, spre exemplu eu dimineata pan pe la 2-3 nu l simt deloc, chiar ma ingrijorez cateodata, cum ar fi acum, insa apoi mai pe seara incepe :)
Pupici
Ioana, mamica lui Cristian 23 saptamani +
Life is the best thing that can happen to us, the best gift we are offered...so full of surprises! We should cherish every single second! :)
tigruta spune:
Neatza fetelor..
Dupa cum va spuneam am ajuns destul de tarziu aseara si n-am mai reusit sa intru..bebe e bine are 476g sii e baiat.. am vazut manute, picioruse ,stomac, coloana dar fata n-am reusit sa o vedem ca statea cu ea in jos si plus ca si capul e foarte jos, v-am zis eu ca sta foarte jos..atat de mult s-a miscat in timpul ecografiei ca il si vedeam cum misca si il si simteam..
Va pup si fug sa recuperez din urma sa vad ce au facut si celelalte fete..
Elena mami fericita de Luca (22.06.2010) si 22+
tinuta78 spune:
Oau, tigruta, aproape are 500gr. Super flacau ai tu acolo.
alina, felicitari pentru fetita sanatoasa. Ea este mai subtirica asa ca mamica.
Am vazut si eu inimioara mea aseara. A fost ceva neprevazut. Am fost la endocrinolog pentru analize si pentru ca burtica este mica, iar din explicatiile mele doctora nu a inteles exact dac misca sau nu, a vrut sa se convinga ca-i in regula. Am profitat de eco liber si s-a uitat si la tiroida si la bb. Era intr-un dans mititica. Acum parca rezist altfel pana pe 26 la morfofetala. Nu i-a masurat nimic si nici nu i-am auzit bataile inimii, dar se vedea cum arata cu degetelele si dadea din picioruse, iar inimioara, pulsa asa frumos... m-am topit toata vazand-o.
20+
virgiL spune:
Bravo ,TIGRUTA!Sa fiti sanatosi!
Hai ANITTA!!!
Fug la treaba,va pup pe toate!
Virginia 22+ cu ,mami de Ioana
toma_lly spune:
buna fetelor,
si la multi ani pe 2012 !! multa sanatate si impliniri, sarcini usoare, nasteri si mai usoare si bebelushi sanatosi !!
Mami o are pe Natalia-Ioana
si tot mami e cu Samburica
Andra_C spune:
Ce de vesti bune! Bravo, fetelor!!!Ce frumos ca v-ati vazut bebeii!!!
Eu de-abia pe 30 il mai vad, la morfo.
--------------------------------------------------------------------------------------------
Andra, mami fericita de fetita Amana 31.03.2010 si viitoare mami de baietel 19s +
toma_lly spune:
Samburica cred ca se va numi Emilia Ilinca, dar inca nu suntem 100% siguri ...
suntem foarte mofturosi si fitzosi la capitolul asta, vrem un nume mai rar intalnit dar nu atat de iesit din comun, delicat, suav, etc, etc etc.
daca aveti propuneri, le astept
Mami o are pe Natalia-Ioana
si tot mami e cu Samburica
alina04and spune:
Tigruta felicitari pentru micutul print.
fetelor eu am o mare problema.... doctorul meu la inceputul lunii iunie (cand am dnp-ul) urmeaza sa fie nas (cununa pe cineva) si o sa plece si in concediu, motiv pentru care am discutat despre nastere. si mi-a spus ca in cazul in care doresc sa nasc natural nu poate sa imi garanteze ca o sa nasc cu el si mi-a propus ca pana atunci sa imi urmareasca el sarcina si pentru nastere sa ma trimita la altcineva din acelasi spital. pentru cezariana nu se mai pune problema sa nu fie el pentru ca o programam si aia a fost. am uitat sa mentionez ca eu am probleme cu ochii, sunt mioapa. mi-a spus ca nu e musai sa fie cezariana, insa daca vreau eu ne putem folosi de problema mea cu ochii. voi ce ma sfatuiti sa fac? eu vreau sa nasc cu el, ca doar de asta l-am cautat si m-am dus la el, ca nu a fost o intamplare, insa parca imi e frica de cezariana.
[18+] In curand mamica si am o minune in burtica
tinuta78 spune:
alina, din cate-mi aduc aminte..., te-am admirat cand povesteai ca esti o fire sportiva, ca inoti si acum, ca ai o musculatura perfecta si ca doctorul te-a incurajat ca o sa nasti usor. Din motivele astea, eu cred ca ar fi pacat sa tai bunatate de musculatura doar de dragul doctorului. Daca totul decurge ok, cred ca e mai buna o nastere naturala. Plus ca am inteles ca se poate provoca si nasterea naturala cu o saptamana doua inainte prin ruperea membranelor.
20+