Pareri, impresii despre MAKARSKA / OMIS, CROATIA
Raspunsuri - Pagina 2
eladea2005 spune:
Lavi, mersi de poze...superbe...
si felicitari pt burtica!!!! no.3??? uauuuuuuu, ce curaj ai! sa fiti sanatosi!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
POZE CU PRINTISORII...
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
puisorul spune:
Andreea, in principiu seara ne plimbam pe faleza. Dupa ce luam cina ne plimbam, aruncam cu pietre in apa, faceam poze. Intr-o seara am fost la un loc de joaca, mancam inghetata. Poze daca vrei am intr-un album pe facebook.
Noi am stat parca 8 zile la mare si doar patru la plaja. In restul zilelor am fost la Dubrovnik, intr-o zi am fost cu vaporasul pe insule, in alta zi la Trogir, apoi la Split si tot asa. A fost un concediu superb si sigur va fi la fel si pt voi.
Si mi-am mai amintit ceva, cand am venit de la Dubrovnik ne-am abatut pe la Mali Ston unde sunt cica cele mai bune stridii din Croatia. Nu stiu daca sunt cele mai bune dar noua ne-au placut foarte tare,o adevarata delicatesa. Si am facut si baie intr-un mic golfulet, a fost superfain.
Ce nu mi-a placut in Croatia si am facut drumul degeaba a fost Palatul lui Diocletian. In rest totul a fost la superlativ.
lavi02 spune:
Puisorul, daaa, si noua ne-a placut la Mali Ston, am fost de 2 ori si in 2005 si in 2009.
Foarte interesant, sa stii ca nici pe mine nu m-a impresionat Splitul prima oara (2005), dar a doua oara (2009) mi-a placut f mult si m-a impresionat f tare asa ca am mai dat si a treia oara (2011) o tura prin el :).
Andreea, multumesc! Nu-s neaparat curajoasa, pur si simplu mi-am dorit inca un bb. Fetele mele sunt deja destul de mari si mi s-a facut dor de un bebic
Lavi 22+
eladea2005 spune:
Ani, Lavi, multu mult de sfaturi/tipsuri... o sa mi le notez pe toate...
sambata vom face o sedinta cu cei care vor sa vina cu noi, sa vedem exact cati suntem, ca sa stim ce rezervam...apoi sunt sigura ca acolo nu vom avea pb, ca totul va fi minunat...
Lavi, sa fiti sanatosi...stiu cum e cu dorul de bb mic...dar eu am zis pas... ca ai mei oricum sunt mititei, deocmadata...
va pup! o zi faina si weekend excelent!
POZE CU PRINTISORII...
Printul Eric are...
BLOG DE PICI...
eladea2005 spune:
gata, tam tam...am rezervat in Brela, 2 vile alaturate...ca suntem 12 oameni si 4 copii... abia astept sa vina varaaaaa!!!!
va pup! weekend superb!
POZE CU PRINTISORII...
Printul Eric are...
BLOG DE PICI...
marius spune:
Distractie placuta va fi super super. Eu sunt fan Croatia recunosc.
www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
eladea2005 spune:
multumim Marius...si eu am fost placut impresionata de primul si unicul concediu in Croatia pe care l-am avut pana acum....sper sa fie la fel de bine si de data asta...
concedii placute si voua, oriunde veti merge!
POZE CU PRINTISORII...
Printul Eric are...
BLOG DE PICI...
puisorul spune:
Andreea, te invidiez . Singura chestie e sa fie vilele aproape de mare ca altfel e mult de urcat si foarte abrupt.
eladea2005 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui puisorul Andreea, te invidiez . Singura chestie e sa fie vilele aproape de mare ca altfel e mult de urcat si foarte abrupt. Ani de Stefana (23.01.2008) ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii |
astia zic ca e la 100-150 m...acu n-o sa stau sa masor, eu zic totusi ca nu e mult de mers...dar vom vedea la fata locului...
voi unde mergeti anul asta?
POZE CU PRINTISORII...
Printul Eric are...
BLOG DE PICI...
Simonna spune:
Andreea, crezi ca poti sa pui un link cu cazarea? Si eu as vrea ceva f. aproape de plaja.
Marius, m-am uitat si eu la poze... fetele sint o bucurie! Toate trei :) Cit e de mers pina la Baska Voda? Ideea e ca parintii mei si fiu-meu ar tb. sa vina din Brasov, pauza la Timisoara, pe urma drum intins. Cit e de dificil/aventuros/problematic pentru un cuplu in virsta drumul? Cit dureaza? Mama vb. maghiara si germana, Radu engleza si franceza, ma gindesc ca or reusi sa isi puna benzina si sa urmeze niste semne...
Ce aeroport deserveste zona? Stie cineva?
NB: o sa imi cer scuze celor care citesc subiecte cu vacante, o sa ma regasesc pe mai multe cu intrebari din astea, incerc sa pun cap la cap o vacanta impreuna cu parintii mei, undeva in apropiere de Ro, sa-i dau ocazia lui Radu sa vada cit mai mute, dar eu sa ma si odihnesc, ca am vacanta putina si copil mic :) Cred ca ma duc sa deschid unul despre Ungaria, ca ma tenteaza si zac la Balaton sau asa ceva... :)
Multumeesc,
Simona