Cum se pot elimina ridurile?
Raspunsuri - Pagina 6
Delyutz spune:
genist, e cea de la isis? imi poti spune in ce farmacie ai gasit?
in legatura cu SPF, am inteles ca cea de la Roche posay e f.buna.
Citat: |
citat din mesajul lui geniest Am achizitionat si eu Glyco A, acum sunt in cautare de crema cu SPF 30. Mirela Sper sa am rezultate bune, mai ales ca eu o folosesc doar pt. puncte negre si mici pete, nu am, inca, riduri deranjante. Am o rugaminte: pot sa-ti scriu pe e-mail in legatura cu alta problemuta dermatologica? Am nevoie de sfatul tau. Este altceva decat legat de riduri... |
ramiris spune:
Am gasit Glyco A de la Isis(la farmacia Dona, am cautat la o Catena si n-am gasit) si o crema cu spf 50 de la Bioderma (nu cea de copii).
Azi incep operatiunea :).
Mirela, ai primit emailul meu?
Delyutz spune:
Super. te rog sa nu ne uiti cu pareri!
citat din mesajul lui ramiris Am gasit Glyco A de la Isis(la farmacia Dona, am cautat la o Catena si n-am gasit) si o crema cu spf 50 de la Bioderma (nu cea de copii). Azi incep operatiunea :). Mirela, ai primit emailul meu? |
Mirela72 spune:
Ramiris, am primit mesajul tau, nu am avut cand sa raspund, am fost de-a dreptul bombardata de emailuri zilele astea. Promit sa raspund deseara.
Mire-mama de fetita frumoasa
http://community.webshots.com/user/Papucica
puisorul spune:
Inspirata de topicul asta am vorbit azi cu o prietena dermatoloaga si mi-a spus ca acest Glyco A e bun pt tenurile grase si acneice. Tenurile uscate sau mixte le usca si mai tare. Pt tenul meu mixt mi-a recomandat Glycopeel(sau asa ceva ) de la SVR cu 20% acid glicolic seara iar dimineata Hydracid C20 tot de la SVR. Pana acum am mers pe mana ei si mi-a fost foarte bine.
ramiris spune:
citat din mesajul lui Mirela72 Ramiris, am primit mesajul tau, nu am avut cand sa raspund, am fost de-a dreptul bombardata de emailuri zilele astea. Promit sa raspund deseara. Mire-mama de fetita frumoasa http://community.webshots.com/user/Papucica |
Mirela, nici o graba, stiu ce am de facut in prima faza, nu-ti strica seara de duminica pentru mine, e ok si zilele urmatoare cand gasesti un pic de timp.
ramiris spune:
citat din mesajul lui puisorul Inspirata de topicul asta am vorbit azi cu o prietena dermatoloaga si mi-a spus ca acest Glyco A e bun pt tenurile grase si acneice. Tenurile uscate sau mixte le usca si mai tare. Pt tenul meu mixt mi-a recomandat Glycopeel(sau asa ceva ) de la SVR cu 20% acid glicolic seara iar dimineata Hydracid C20 tot de la SVR. Pana acum am mers pe mana ei si mi-a fost foarte bine. Ani de Stefana (23.01.2008) ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii |
Mirela spune ca ea are tenul predominant uscat si a avut efecte bune Glyco A la ea combinat cu metodele de hidratare despre care a pomenit.
Tenul meu e normal spre uscat, o sa folosesc Glyco A combinat ziua cu crema cu SPF 50 de la Bioderma si seara o sa inlocuiesc crema mea de noapte cu Atoderm PP tot de la Bioderma ca sa ma asigur ca pielea e hidratata suficient.
Visez la serul Mirelei cu acid hyaluronic :).
ramiris spune:
citat din mesajul lui puisorul Inspirata de topicul asta am vorbit azi cu o prietena dermatoloaga si mi-a spus ca acest Glyco A e bun pt tenurile grase si acneice. Tenurile uscate sau mixte le usca si mai tare. Pt tenul meu mixt mi-a recomandat Glycopeel(sau asa ceva ) de la SVR cu 20% acid glicolic seara iar dimineata Hydracid C20 tot de la SVR. Pana acum am mers pe mana ei si mi-a fost foarte bine. Ani de Stefana (23.01.2008) ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii |
Asteptam sa ne spui cand incepi si ce rezultate ai.
Ce spune prietena ta dermatoloaga despre peelingul mai profund? Cu ce produse recomanda sa fie facut?
geniest spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Delyutz genist, e cea de la isis? imi poti spune in ce farmacie ai gasit? in legatura cu SPF, am inteles ca cea de la Roche posay e f.buna.
|
http://www.sensiblu.com/?page=search&searchword=glyco&ItemId=6422120
Eu am luat-o cu 31.5 lei de la farmacia Help din Drumul Taberei. o gasesti si la Sensiblu (vezi link-ul).
ramiris spune:
citat din mesajul lui geniest Eu am luat-o cu 31.5 lei de la farmacia Help din Drumul Taberei. o gasesti si la Sensiblu (vezi link-ul). |
La Dona a fost aproape 38 lei.