Cum se pot elimina ridurile?
Raspunsuri - Pagina 14
lulu77 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ramiris
Photoderma Spot de la Bioderma este cea de 30 ml speciala pentru fata (colorata)? |
da, este alb cu portocaliu recipientul, 30ml. si a costat undeva la 42 lei.exact asa si scrie pe ea PHOTODERMA SPOT
SOACRA MARE
ramiris spune:
citat din mesajul lui lulu77
da, este alb cu portocaliu recipientul, 30ml. si a costat undeva la 42 lei.exact asa si scrie pe ea PHOTODERMA SPOT SOACRA MARE |
Eu am Phototoderm AR de la Bioderma, tot cu SPF 50, tot 30 ml. M-am uitat pe net si recipientele arata aproape identic. Si la pret cam tot pe-acolo sunt. Nu stiu care-i diferenta.
manuelacrina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ramiris [quote] Eu am cautat laptele de protectie solara cu SPF 50 pentru copii de la Bioderma de care spunea Mirela dar nu l-am gasit. |
Eu l-am gasit la o farmacie Dona pe la 1 Mai, este de 200ml, cam scump 63 lei ... nu se aplica in jurul ochilor
... eu nu reusesc sa aplic toata procedura in fiecare seara ... cu greu imi gasesc jumatatea aia de ora intre curatare+glyco A si serum+crema de noapte
ramiris spune:
citat din mesajul lui manuelacrina
Eu l-am gasit la o farmacie Dona pe la 1 Mai, este de 200ml, cam scump 63 lei ... nu se aplica in jurul ochilor ... eu nu reusesc sa aplic toata procedura in fiecare seara ... cu greu imi gasesc jumatatea aia de ora intre curatare+glyco A si serum+crema de noapte |
200 mil 63 lei e gratis , asta de 30 ml pe care am luat-o e 47 lei.
Edit ca am uitat sa-ti scriu ref. la consecventa: ai incercat sa faci curatarea si aplicarea de glyco A mai devreme, nu neaparat cu 30 min inainte de serum/crema (eventual cand ajungi acasa de la serviciu) si sa lasi partea de serum si crema de noapte inainte de culcare odata cu spalatul pe dinti si tot restul?
manuelacrina spune:
daca zici tu ... asa o fi, gratis ... adica e cam de 5 ori mai ieftin ca cel gasit de tine, dar mie tot mi s-a parut scump !
edit si eu: mersi de pont !! hai ca poate asa ma organizez mai bine !
anda141 spune:
Intrebarea mea este : pot folosi combinatia despre care vorbiti Glyco A si serul chiar daca nu am riduri ? Am ceva puncte negre, mici imperfectiuni si am 35 de ani. E ok sa-l folosesc ?
ramiris spune:
Citat: |
citat din mesajul lui manuelacrina daca zici tu ... asa o fi, gratis ... adica e cam de 5 ori mai ieftin ca cel gasit de tine, dar mie tot mi s-a parut scump ! edit si eu: mersi de pont !! hai ca poate asa ma organizez mai bine ! |
Gratis comparativ cu "chilipirul" pe care l-am gasit eu. Oricum 200 ml dureaza mult, eu iau Atodermul PP de la Bioderma, tot de 200 ml si imi ajunge cam 3 luni, chiar si mai bine de-atat.
salcia spune:
Mirela, cum sa fac sa comand serul, eu fiind la Bucuresti si tu la Timisoara ? Vad ca si alte fete din Bucuresti au reusit sa- procure, deci ma gandesc eu ca am o sansa...
Mirela72 spune:
Fetelor, nu va mai trebuie crema hidratanta daca aveti crema cu factor de protectie, ea deja contine substante hidratante, n-are rost sa va incarcati inutil tenul, mai degraba puneti peste un fond de ten hidratant. Crema cu SPF se poate folosi si in jurul ochilor, numai sa nu va intre in ochi.
Manuela, fa-ti timp daca vrei rezultate. Cum a zis Ramiris e perfect, si eu fac deseori asa, de fapt trebuie sa fie minim 30 min intre acidul glicolic si alte creme, asta era ideea.
Photoderm AR este pentru piele predispusa la roseata, iritatii, Photoderm Spot este pentru piele cu melasma, fotoimbatranita sau pentru a preveni aceste situatii, de fapt ambele sunt la fel de bune, important e sa aiba factorul de protectie mare. Eu va ziceam de crema de copii Bioderma ca e pretul mai bun per mililitru, dar la fel de bune sunt si cele formulate special pentru fata. Mie mi-a ramas de asta vara de la fiica-mea cel de copii si am fost tare multumita de el, ca e transparent si intra bine in piele.
Salcia, scrie-mi pe email.
Noapte buna!
Mire-mama de fetite frumoase Mara si Aldana
http://community.webshots.com/user/Papucica
Delyutz spune:
Gata, am incercat si serumul de la iherb. este foarte light si intra instantaneu in piele. parca prea repede din punctul meu de vedere. nu a lasat nicio pelicula uleioasa, nimic.
In legatura cu glyco eu sunt ingrijorata ca nu ma inteapa vreau si eu sa ma intepe ca sa simt ca isi face efectul. si nici nu mi-au iesit cosulete sau alte nebunii ca sa se curete pielea. sper sa nu fac parte tocmai eu din cei 1% la care nu functioneaza tratamentul.... ori asta, ori am piele de crocodil