Cum se pot elimina ridurile?
Raspunsuri - Pagina 10
Mirela72 spune:
Rall, acest subiect se numeste "cum se pot elimina ridurile". Eu am vorbit din propria-mi experienta -tot ce am testat pe pielea mea, nu din google. Pentru ca sunt multe produse ce promit marea cu sarea.
Daca ai probleme cu acneea - ai incercat Skinoren? E o crema facuta de Schering si cu o eficienta foarte buna si se poate folosi a la long.
Salcia, roaga un farmacist sa-ti prepare o solutie 10% acid ascorbic in cantitate mica (cam 50 ml). Daca e in sticla bruna, o poti folosi cam 3 luni, fara probleme. Atata timp cat nu-si schimba culoarea e OK. Dupa ce te tamponezi cu ea, aplici crema ta de noapte iar peste zi folosesti crema de protectie solara. Nu o sa-ti usuce pielea daca folosesti crema imediat dupa.
Mary Criss , crema de protectie trebuie folosita in paralel cu Glyco-A fara nici o exceptie, indiferent de anotimp sau vreme.
Mire-mama de fetite frumoase : Mara si Aldana
http://community.webshots.com/user/Papucica
Ele spune:
Buna fetelor!
V-am urmarit topicul si pentru vad ca nu vorbiti din basme ci din experienta va cer ajutorul:eu am puncte de colesterol pe fata si sub ochi. cele de sub ochi (in zona cearcanelor) arat ca niste pete albe mai intinse. Cele de pe fata se scot la cosmetica dar de sub ochi nici o sansa aratand ca petele.
Exista vreun tratament minune la exterior pt asa ceva?
Mirela crezi ca ma poti ajuta?
Deja sunt frustrata de ele datorita faptului ca imi spune fica-mea ca par batrana cu ele.
Elena & Denisa
Mirela72 spune:
Ele, ce ai tu se cheama xantelasma palpebrala. Trebuie in primul rand sa-ti tii sub control trigliceridele si colesterolul iar un tratament eficient il faci la dermatolog cu acid tricloracetic (TCA). Din cate stiu eu e singura solutie la indemana. Dupa TCA nu poti iesi din casa 10 zile ca o sa fii zombie.
Mire-mama de fetita frumoasa
http://community.webshots.com/user/Papucica
rall spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mirela72 Rall, acest subiect se numeste "cum se pot elimina ridurile". Eu am vorbit din propria-mi experienta -tot ce am testat pe pielea mea, nu din google. Pentru ca sunt multe produse ce promit marea cu sarea. Daca ai probleme cu acneea - ai incercat Skinoren? E o crema facuta de Schering si cu o eficienta foarte buna si se poate folosi a la long. |
Ai dreptate, m-am bagat pe subiectul cu riduri desi eu cautam altceva Insa m-au ajutat mult sfaturile de aici si extinzand cautarile ("din google" poate suna rau insa daca ai grija la surse, e perfect) am gasit ceea ce imi trebuia.
Nu am incercat Skinoren, multumesc pt. sugestie, o sa cercetez
Edit: a, Skinoren = acid azelaic, e pe "to do" listul meu
Ele spune:
Mirela merci mult de raspuns.
Oricum aveam analize in plan , dar aia cu zombi nu ma incanta deloc.
Elena & Denisa
ramiris spune:
Am doua saptamani de tratament cu Glyco A si mai putin de o saptamana de serum cu acid hyaluronic si serum cu vitamina C de la Mirela si astazi dimineata o colega mi-a spus, citez "nu stiu ce ti-ai facut dar fata ta arata mult mai bine.. mai luminoasa, mai tanara :)".
Eu incepusem sa remarc imbunatatirile deja de saptamana trecuta insa m-a bucurat sa aflu ca e incepe sa fie remarcata diferenta.
Paradoxal mi se pare ca ridurile de expresie sunt primele la care se vede imbunatatirea (frunte si nazolabiale). Tenul are un aspect mai sanatos, mai luminos si este mult mai neted. Evident ca mai e de "lupta" insa sunt foarte multumita de ce vad. Am termen de comparatie cu tentative anterioare si niciodata n-am avut efecte atat de bune atat de repede.
Mirela, multumesc ca ne-ai impartasit experienta ta si !
iarina spune:
am si eu o intrebare: te poti da numai cu serum cu acid hyaluronic si serum cu vitamin C pentru hidratare? e recomandat tutror tipurilor de ten?
ramiris spune:
Citat: |
citat din mesajul lui iarina am si eu o intrebare: te poti da numai cu serum cu acid hyaluronic si serum cu vitamin C pentru hidratare? e recomandat tutror tipurilor de ten? "Experienta este numele pe care il dam greselilor noastre" Oscar Wilde |
Cu siguranta ca nu trebuie sa folosesti un anume produd pentru hidratare, eu am optat pentru serumul cu acid hyaluronic pentru ca a mentionat Mirela rezultatele insa initial pentru hidratare am folosit Atoderm PP de la Bioderma.
Zina spune:
Mirela, am citit printre raspunsuri, si-am vazut ca ai incercat multe creme si rezolvari pentru ten. Spune-mi, te rog, la un ten mixt, pentru ridurile de expresie dintre sprancene si cateva pe frunte ce sa folosesc (intre sprancene am doua liniute)? Am fost la cosmetica si am facut nu stiu cate tratamente, destul de sofisticate, am folosit creme profesionale si nu vad nicio imbunatatire. Multumesc. Apropo, am aproape 40 de ani.
Mirela72 spune:
Ramiris, sunt foarte fericita de rezultatele tale. Asta e de fapt cea mai mare recompensa pentru mine. Dupa absorbtia completa a serumului poti sa te dai cu Atoderm in continuare, mai ales pe frigul asta e foarte util. Pe de alta parte, celulele noi iesite la suprafata dupa Glyco-A trebuie protejate la maxim, da-le "papa bun".
Iarina, serumurile se folosesc sub crema, nu e suficient doar un serum, sinergic cu crema potrivita tipului de ten insa face foarte mult. Serumul cu vitamina C nu e hidratant, e mai mult stimulator al productiei de colagen, uniformizator al culorii tenului si antioxidant. Cel cu acid hialuronic e hidratant.
Zina - hm, sincer zona aceea dintre sprancene nu prea raspunde la creme. Nu m-as baga sa-ti recomand ceva. O cunostinta de-a mea si-a rezolvat-o cu botox.