Bulgarasi de ian-feb 2012(50):Bv CristinaGoji!!

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns biancabia spune:

Beatrix felicitari! Ce vesti bune!
Pe mine m-au luat niste dureri de zici ca imi vine ciclul
Si de cateva zile ma trezesc cu crampe si senzatie de mers la wc
Acum mi se pare ca am facut un pipi prea lung si stau la panda sa vad daca e lichid sau nu. Mi-e frica si am intrat sa citesc pe net. Ca am si scarba aia de streptococ b si poate se infecteaza bebitza
Of, tu ce va invidiez pe cele ce sunteti deja cu bb bine acasa! Nu mi-o luati in nume de rau, ca nu e invidie adevarata, ma bucur pt voi si as vrea sa scap si eu cu bine

Bianca ALEXIS-ARIAN (5/01/2009) si cu 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anahadasa spune:

Citat:
citat din mesajul lui ica7

buna fetelor,

cristina...felicitari, sa pape mult ca sa se faca mare, mare si tu sa-ti revii repede.
olga...tare frumos va distrati. f frumoase pozele.
anahadasa...esti o supermamica. felicitari pentru putere.
lexi..ma bucur ca ai ajuns bine. acum odihna si nastere usoara.
lady...imi place cand strigi catalogul
alice...si tu esti f activa pe forum chiar daca ai 2 prichindei. esti f tare!
pt restul fetelor

fetele care au alaptat puteti sa-mi spuneti ce am si ce nu am voie sa mananc cand alaptez...am inteles ca fructe nu am voie, dar tare as manca un mar...deci ce am voie?
si voi pana la ce varsta ati alaptat? le-ati dat puiutilor numai lapte de la san sau si supliment?

Mami de strumf Robert Stefan

Ica, eu alaptez si nu mananc fructe proaspete, ai voie banane (dar grija cu constipatia), ai voie fructe doar din compot, in rest sa eviti mere, portocale, kiwi ca dau dureri de burtica bebelusului. De asemenea, nu ai voie muraturi, fasole, mazare... Usturoiul si ceapa modifica mirosul laptelui si s-ar putea ca puiutul sa refuze sanul, dar la mine nu s-a intamplat, asa ca le-am consumat, dar nu crude, in mancare gatita. Cam astea sunt... Eu nu ma pot abtine de la dulciuri, as manca ciocolata in nestire...

Ana, mami de 4 nazdravani, doi pe rand (Darius & Sara), si doi odata (gemenasii Natalia & Matei)

Poze noi la semnatura!

https://picasaweb.google.com/home

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Off, dar ce avem fetelor???? Cred ca e o zi nefasta pt gravide, uite cate avem stari de rau...
Bia Eu sper sa nu ne faci vreo surpriza, lasa sa mai stea putin bb.

Alina 38+cu Filip-Andrei si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anahadasa spune:

Felicitari Cristina! Bine ai venit Mihai, multa sanatate si refacere grabnica pt mami!
Curaj Altesa, daca nu in noaptea asta,maine sigur, asa-i? Doamne ajuta!
Noi suntem bine, doar ca Matei are nasucul infundat, ieri in timpul baitei am avut ceva vizitatori si au deschis usa apartamentului in timp ce il imbaiam, nu mi-am dat seama sa le spun sa astepte la usa, n-au sunat inainte si m-au luat prin surprindere... Sper sa nu fi racit... I-am scos cu aspiratorul nazal, sper sa fie bine...

Ana, mami de 4 nazdravani, doi pe rand (Darius & Sara), si doi odata (gemenasii Natalia & Matei)

Poze noi la semnatura!

https://picasaweb.google.com/home

Mergi la inceput

Tot nu ati reusit sa dati de Sophia??

Alina 38+cu Filip-Andrei si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biancabia spune:

Si eu sper sa mai stea macar 2-3 sapt

Bianca ALEXIS-ARIAN (5/01/2009) si cu 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Doamne fetelor, dar ce aveti toate astazi? Hai faceti-va bine

Ce mi-ar fi placut sa ma incurajati macar una dintre voi sa merg pana la Deva Oare sunt eu asa de inconstienta? Caci in continuare imi doresc sa merg

Olga, mamica lui David iepurasul si 33+

Mergi la inceput

Ana Offf, ce chestie si cu musafirii astia.. Eu deja "am invitat" toata lumea la spital, au la dispozitie 3 zile in care ne pot vedea. Dupa aia, abia la primavara sau afara, cand ne plimbam... Stiu ca poate sunt exagerata, dar tin foarte mult sa fie bebele sanatoas macar in prima luna de viata. Cu Sara n-am fost asa stricta, dar era vara, era cald, acum toata lumea vine ragusita, racita, cu fel de fel de virusi.. Asa ca prefer sa spun pas.

Mergi la inceput

Olga, deja e prea avansata sarcina ca sa risti.. Ce Dumnezeu? Hai ca nu vrem sa ai probleme. Daca totusi insisti sa mergeti, nu poti gasi pe altcineva sa conduca?
Pe de alta parte nu cred ca nu te-ar intelege cei de acolo ca nu poti ajunge...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Bianca sper sa stea bebe cumintel, caci la tine chiar nu este cazul inca. Banuiesc ca ai luat deja nospa. Multi

Ana cum se comporta fratiorii mai mari cu cei mai mici? Sper ca nu a racit Matei. Si eu vreau sa fiu mai stricta cu vizitele, sper sa-mi si iasa, caci mai sunt si astfel de musafiri care vin nepoftiti

Alina sper sa pot sa-mi conving sotul sa vina cu noi, daca nu cred ca totusi stau acasa, caci nu vreau sa ma certati

Si eu vreau sa stiu ce este cu Sophia. Chiar nu ati reusit sa dati de ea nici la telefon?

Olga, mamica lui David iepurasul si 33+

Mergi la inceput