Bulgarasi de ian-feb 2012(50):Bv CristinaGoji!!

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anahadasa spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaelaradu
Anahadasa Ce comenturi frumoase ai si pe facebook de la fosti elevi de-ai tai. Esti intr-adevar o super-mega-extra mama! Si faptul ca nu te gandesti la sport si dieta acum, ma face sa . Eu n-am nascut, dar azi numaram treptele din scara blogului si calculam de cate ori tre sa le urc/cobor ca sa ma scutur de kg.

33+ cu pisicutza Iris
http://flowerspeaking.wordpress.com/

Mihaela, multumesc mult! Dar sunt prea mari cuvintele pt a ma descrie pe mine... Ti-am scris si pe FB ca esti o mamica super frumoasa, asa ca nu te mai gandi tu la kg... Bineinteles ca si eu visez la ziua cand voi face abdomene, voi folosi bicicleta, dar deocamdata trebuie sa mananc bine ca sa am lapte pt amandoi (chiar se simte daca sar peste vreo masa) si stiind cat e de important laptele matern pt dezvoltarea lor, merita orice sacrificiu.

Ana, mami de 4 nazdravani, doi pe rand (Darius & Sara), si doi odata (gemenasii Natalia & Matei)

Poze noi la semnatura!

https://picasaweb.google.com/home

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Anca_cls, pe mine m-a costat 44 roni cultura vaginala streptococ B, cu betigasul lor. Hahahaha...
Cat despre kit-ul pentru epidurala, nu a fost scump deloc. Daaaarrrr tine cont ca l-am cumparat in 2007 fomeie, cand poate unele dintre voi erau virgine pe vremea aia... So, au fost 68 roni doar plasticele. Adica injectia cu cateter, tubul si ce puii mei mai era pe acolo. Solutiile mi le-au pus ei de la spital. Acum depinde si de spital. In Bucuresti sunt multe maternitati unde au ei tot ce le trebuie, fara sa cumperi tu nimic. In alte locuri, insa, nu au nici macar solutiile chipurile... Banuiesc ca dupa ce vad suta de euroi apare si epidurala cu tot tacamul. Mai gasesc una intr-un sertar, asa ca prin minune, mama lor de hotomani...
Intreaba doctorul care te asista la nastere daca e nevoie sa cumperi tu si ce trebuie sa iei exact. Oricum, mergi pe mana epiduralei ca e treaba!

Asaaaa. Acum taietura... Va spusei ca eu nu puteam sa respir. Mi s etermina ozonul bre, pur si simplu. As fi impins eu, dar se termina banda. Bine, am fost si puturoasa. Doctorul mi-a zis ca nu ma taie doloc, doloc, ca sunt foarte ok dilatata si nu e nevoie. Eu ma saturasem sa imping (a treia oara, iti dai seama catamai efortul de mare pe capul meu), plus ca aveam un stres sa nu-mi curga rimelul, ca veneau sa ma filmeze si trebuia sa arat bine pentru eternitate... deci l-am rugat pe doctor sa ma taie putin, sa se termine mai repede. M-a taiat mai putin de un cm. Si asta doarca am fost eu rasfatata. Daca mai impingeam o singura data, nu as fi avut nevoie. Judeci ca acum imi pare rau, dar la vremea aia asa am considerat eu ca e mai ok. Asta e... Nu ma deranjeaza absolut deloc taietura. Mi s-a reparat imediat, iar cicatricea e ca si cum am avut o bubita acolo. Aproape ca nici nu se vede. Orisicum soro, si daca te taie pana la genunchi, toate le uiti dupa un timp. Cica durerile nasterii se uita cand iti tii copilul in brate. Te scremi acolo cateva ore si apoi te procopsesti cu un sufletel dulce toata viata. Eu zic ca merita!

ANNISIA, mami de YANIS LUCA si suriorul lui ANDREAS FABIAN (37+)

Micul Yanis creste mare

Suriorul lui Yanis

Praslea cel voinic si perele de aur (ca mere avea mama inainte de odiseea in 40 de saptamani)...

"Nu-i nimeni drac si nimeni sfânt!
Credinta-i val, iubirea vânt
Si viata fum!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Bianca, sa stii ca si mie imi curge pipi, desi eu "simt" ca am "oprit robinetul"...
Bulinutza
cati bine ai revenit! Si noua ne era dor de tine!
georgia ii trimit eu acum sms Sarei. Si eu sunt curioasa cum sunt amandoua. Azi are o sapt fetitza!

Alina 38+cu Filip-Andrei si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)

AMR 5 ZILE!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymumy spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina_anto

Anda, sunt mai bine. Am dormit putin cu Sara si vad ca nu ma mai doare capul. Dar tot asa, cu bolboroseli la burta (de fapt in zona abdominala..peste tot).

Ghiulten Tu cred ca vrei sa faci tot o capricoarna mica

Annisia Postezi tu ff rar, dar si cand apari

Alina 38+cu Filip-Andrei si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)

AMR 5 ZILE!!!

M-ai prins, ai dreptate .

Ghiulten, mami de printesa Ayla (15.01.2004) si 35+ cu alta minune de
Hai sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare http://viatacudba.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

mtza eu aveam fibrinogenul la 36 de sapt 618 dar eu fac clexane.

Acum mie mi s-a comunicat ca fibrinogenul asta creste si de la o simpla infectie cum ar fi infectie la o unghie sau carie la vreo masea,abces,ulcior orice infectie chiar si minora ,doctora ce zice de fibrinogenul tau?

Anissia ricinul te scoate la tilet ,creaza spasme pe intestine si spasmele da contractii asta era ideea ,si cum eu nu am nici o spasma de unde contractii?

iar legat de urcat,coborat,efort,sex,orgasme,si alte nenorociri le-am incercat pe toate.

40+ cu baby Rafael-Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

fac imediat cap nou

AMR 5 ZILE!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

am si eu numarul sarei si as fi vrut sa o sun dar imie rusine ma gandesc ca daca era mai libera ne scria ea.

Dar,alina poate ai tu mai mult curaj si ii dai un sms

40+ cu baby Rafael-Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_cls spune:

Annisia - Inseamna ca imi face de ambele si vaginala si de col ?!
Tare mi-ai ridicat moralul azi in legatura cu planurile mele de nastere naturala! Despre kitul de epidurala eu auzisem ca e undeva pe la 600 ron... Acuma din cate spui tu, cred ca am auzit gresit. Eh nu eram chiar fata mare in 2007 ! O sa intreb doctorul, dar sigur nu au in spital............

Alina- Si eu scap desi mi se pare ca nu mai curge :( Asta e! Mai avem putin...Oricum eu sunt mereu cu absorbant zilnic, toata sarcina asa am fost...Si "duamna", cum ii spuneti voi, arata jalnic mai ales la mine cu varicele mele vulvare, care nu mai spun ca s-au si marit......Mi-e si rusine de cosmeticiana care ma epileaza, dar ea e foarte draguta si nu ma face sa ma simt prost...

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Da cautare pe google ”kit epidurala pret” si ai sa vezi ca si acum, dupa 100 de ani, tot 60 de roni costa si cu ser ajunge undeva la 100.. Deci nu e o tragedie. Chiar il poti comnda dupa net, daca e mai ieftin decat in farmacii.

ANNISIA, mami de YANIS LUCA si suriorul lui ANDREAS FABIAN (37+)

Micul Yanis creste mare

Suriorul lui Yanis

Praslea cel voinic si perele de aur (ca mere avea mama inainte de odiseea in 40 de saptamani)...

"Nu-i nimeni drac si nimeni sfânt!
Credinta-i val, iubirea vânt
Si viata fum!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ian.feb2012 spune:

CAPITOL NOU

am vorbit cu SARA, e bine, a spus ca intra mai tarziu pe forum sa ne povesteasca!!

Mergi la inceput