Bulgarasi de ian-feb 2012(50):Bv CristinaGoji!!

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iaura21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alice_Elena

Iaura, culc-o pe o parte

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si Radu Stefan (27.12.2011)

era la mine in brate cand a varsat...si bine-nteles ca o culc pe o parte,doar dupa 2 ore dupa ce-si face digestia o pun pe spate .

mami de printesa ,flavia ( 27. 12 .2011)

"Intr-o zi un om a murmurat:Doamne vorbeste-mi, si un copac si-a framantat frunzele,dar el nu a auzit.Apoi a intrebat mai tare:Doamne de ce nu imi vorbesti? si un tunet a zguduit cerul,dar el din nou nu a auzit. Omul a privit in jurul lui si a spus:Doamne lasa-ma sa te vad,si o stea a luminat cerul, dar el nu a observat.Apoi a inceput sa strige,Doamne fa o minune ,si in clipa aceea s-a nascut un copil ,dar el nu a stiut. Disperat a strigat mai tare: atinge-ma Doamne si arata-mi ca esti langa mine! Acestea fiind spuse Dumnezeu a coborat si l-a atins dar acesta a alungat fluturele care zbura langa el si si-a continuat drumul.
Ai grija sa nu pierzi o binecuvantare doar pentru ca nu iti apare in felul in care tu te astepti sa se manifeste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catiushor spune:

Salutare mamici.
Vreau sa le felicit pe Sara si Cristina !!! Bebei sanatosi, cuminti si papaciosi !!!

Noi astazi am ajuns acasa. Inca ma recuperez, mai mult emotional, nu eram pregatita pt operatie, dar ma bucur ca totul e bine.

Nu stiu exact ce sa va povestesc acum, bebe se trezeste si tre sa-l hranesc.
Laptic avem, bebe trage de san, dar parca nu se satura, inca nu imi dau seama. Am avut asistente dragute care m-au tras de tzitze pana mi-a venit venit laptele. Apoi doua zile si nopti nedormite ca sa-l dezvat pe bebic de laptele praf care i-a fost dat de moase....

Ady a fost cu mine pana acum in spital. M-a ajutat foarte mult. Ii multumesc Domnului pt asta !!!

Legat de travaliu si nastere....am avut cam trei zile. Dar m-am trezit eu abia pe la 11:30 noaptea....ca am contractii din 6 in 6 min....atunci da-i si fa bagaj si vine si salvarea....de aici trebuie sa scriu o carte.

La 12:00 admirat artificiile din curtea spitalului.
A venit un Dr de garda....al meu era plecat. Dilatatie 8 cm. Am incercat natural pan la 01:30. Bine travaliul meu de acasa a avut un efect laxativ si iesise tot ce am mancat pana am ajuns la spital, altfel ii fericeam pe toti.
Pozitia lui bebe nu ne-a permis mai mult. A trebuit apoi sa-l "tin" cateva contractii pana la operatie, asta a fost partea cea mai grea pt mine. Dupa.....somnic de voie.

Cam asa a fost la mine, in mare. O sa imi fac timp sa scriu mai multe undeva separat.

Acum deja se schimba natura problemutelor.

nu am avut sa citesc chiar tot. sper sa recuperez. s-a trezit puiul, tre sa-mi pun tziztucile la bataie.
va
mi-a fost tare dor de voi

gravidutza 36+ de bebitza Gruitza

A invata sa ne iubim pe noi insine este primul pas crucial in a invata sa iubim pe altii !!!

http://designartizan.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iaura21 spune:

[/quote]

Nu mere bre nici cu asta, nici cu ricin... la primul capitol vorbesc din experienta. Ricinul l-au incercat alte fete si nu a functionat. Nici ceai de zmeura, nici efort, nici mama sexului... Eu, pe la saptamana 36 -37, ma saturasem sa vad cum rup cantarul. Aveam impresia ca daca ma sui de 5 ori pe zi, de fiecare data arata cu juma de kil mai mult si ma lua groaza. Imi zic eu in capul meu stai ca i-o coc si fentez eu soarta... da de unde. Curajul mi-a venit ca pierdusem si putin din dop in ziua cu pricinica si zic stai asa ca azi nasc. La gandul ca dupe nascatura sase saptamani ciuciu, zic stai sa-mi bat joc putin de trupusorul berbantului. L-am prins pe al meu de-o aripa si am dat cu el de toti peretii. Plec victorioasa la spital, cu bagajul facut, gata de actiune. Ma suie tovarasul pe masa si numai ce-l aud: col inchis, totul e bine, nu nasti azi. Mai scotoceste el pe acolo si da de fratii lui Yanis. Ne-am zambit complice amandoi si n-a mai zis nimic, ca ma stia ca-s dusa pe campii.
Cand nu e sa fie, poti sa oripilezi toate babele din bloc. La fel, cand e sa se intample, poti sa stranuti si sa ti se rupa apa...

ANNISIA, mami de YANIS LUCA si suriorul lui ANDREAS FABIAN (37+)

Micul Yanis creste mare

Suriorul lui Yanis

Praslea cel voinic si perele de aur (ca mere avea mama inainte de odiseea in 40 de saptamani)...

"Nu-i nimeni drac si nimeni sfânt!
Credinta-i val, iubirea vânt
Si viata fum!"

[/quote]

esti belea, noroc ca ne mai descretesti fruntile unora...

gianina ,nu sunt la al 2 -lea copil dat iti pot spune ca deja sunt la a2-a cutie de lapte praf intr-o saptamana.

cati ,bine ati ajuns acasa. bravo pt. laptic si perseverenta

mami de printesa ,flavia ( 27. 12 .2011)

"Intr-o zi un om a murmurat:Doamne vorbeste-mi, si un copac si-a framantat frunzele,dar el nu a auzit.Apoi a intrebat mai tare:Doamne de ce nu imi vorbesti? si un tunet a zguduit cerul,dar el din nou nu a auzit. Omul a privit in jurul lui si a spus:Doamne lasa-ma sa te vad,si o stea a luminat cerul, dar el nu a observat.Apoi a inceput sa strige,Doamne fa o minune ,si in clipa aceea s-a nascut un copil ,dar el nu a stiut. Disperat a strigat mai tare: atinge-ma Doamne si arata-mi ca esti langa mine! Acestea fiind spuse Dumnezeu a coborat si l-a atins dar acesta a alungat fluturele care zbura langa el si si-a continuat drumul.
Ai grija sa nu pierzi o binecuvantare doar pentru ca nu iti apare in felul in care tu te astepti sa se manifeste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

cati si pt piticut

cred ca vorba lui anto incepem sa luam simptome prin simpatie
io pana acum am avut ceva greata , vad ca fetele se lupta cu mainile (asta cu mainile o am asa de multa vreme ca deja nu ma mai deranjeaza )

de sara mai stie cineva ceva ?

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Vladut vrea sa traiasca!Sa-l ajutam si noi!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=168191&nm=Vladut-vrea-sa-traiasca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Daaa, sunt rupta din soare, stiu... Modestia nu ma caracterizeaza. Stati sa vedem ce belea o sa mai fiu dupa nascare... Sa nu credeti ca mie nu imi e frica. Sa nu credeti ca daca am mai trecut odata prin asta, le stiu pe toate, desi sunt o enciclopedie ambulanta... De doua saptamani am intrat intr-o spaima tampita, de m-am reapucat de fumat. Bine, pip o lulea pe zi, cand e stresul ciorchine pe mine. Nu stiu ce e in capul meu, pentru ca eu chiar nu am suferit neam la prima nastere, desi eram pregatita pentru cel mai negru cosmar. Daca va povestesc, iar va fac sa radeti de vi se rup apele... Si nu vreau sa ma injurati. Nu stiu cum sa fac, ca si cand vreau sa fiu serioasa, tot neserioasa par. Hihihi... La mine totul e o gluma si o joaca, iar lucrurile care consider ca a doua zi nu vor mai avea nicio importanta pur si simplu le dau la spate. Seara dau delete la toate grijile si problemele, pastrand doar ce e frumos si bun din ziua respectiva. Va sfatuiesc sa incercati terapia asta, ca functioneaza extrem de bine si pentru voi, pentru bebe si pentru sotul din dotare. Cand dati de greu si norii negri va napadesc, bagati o injectie letala de optimism. La urma urmei, ce se poate intampla cand razi mereu si vezi doar partea buna a lucrurilor?Pentru ca in orice de pe pamantul asta exista o parte buna, depinde de noi cat de tare dorim sa o vedem si cat de mult o exploram...

Micul Yanis creste mare

Suriorul lui Yanis

Praslea cel voinic si perele de aur (ca mere avea mama inainte de odiseea in 40 de saptamani)...

Si viata fum!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

cati ce neasteptat si la tine ca si la Ica.

Vorba anisiei cand e sa fie e de ajuns sa stranuti caci la mine dupa to ricinul nici macar nu am iesit o data la toilet deci nu pot sa cred nici rabdare nu mai am maine ma duc sa-mi rupa apa desii tare imi doream sa il las bebe sa vina cand vrea el.

Sper sa nu imi zica doctorul maine ca ma stam ca ma

40+ cu baby Rafael-Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_cls spune:

Iaura - ms de vestea buna cu clisma la Alba, oricum aveam de gand sa-l intreb pe dr. miercuri la control. Cu dl. Ludosan voi naste. Din povesti am auzit ca e pro cezariana, acuma sa vedem ce zice miercuri. Eu pana acum i-am tot batut apa-n piua ca vreau natural. Si fetitza e intoarsa de la 28s, chiar el a zis la controlul trecut ca e pozitionata "frumos".

Annisia - esti fenomenala

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Altesa, ce legatura are ricinul cu iesitul la toilet? Ca nu pricepe baba... Vrei sa nasti sau sa faci treaba mare?daca vrei sa faci treaba mare, baga ceva care stii tu ca te face praf la stomac. o combinatie de mere cu lapte, cu iaurt si cola sau mai stiu eu ce. trebuie sa ai tu un aliment la care esti sensibiloasa.
Daca vrei sa nasti, incearca sa nu stai locului. Fa treaba, urca scari, mergi pe jos, fa curat in casa, baga o baie fierbinte si maseaza-ti burta. masajul da contractii. Ca si excitatul. Pune sotul la treaba, dar nu taca-paca si s-a dus. Preludiu soro, preludiu ca la 20 de ani, cand baietii inca se chinuiau sa ne dea gata si nu mai stiau ce sa incerce ca sa ne suie pe pereti. Nu ca acum, ca doar desfac picioarele si le inchid la loc, de nici nu zici ca au trecut pe acolo. De asemenea, se zice ca sperma declanseaza travaliul... Poate la tine chiar functioneaza. Nu ai nimic de pierdut.
Acum nici cu declansarea asta sa nu te gandesti ca e vreo bata data in cap. E o injectie care face treaba in locul tau. Nu te stresa. Iar daca e musai ca bebe sa fie scos, din diferite motive, gandeste-te ca ii faci un bine, nicidecum un rau. Si apoi, poatesorta e chiar asta, dacatot crezi in ea pana la capat... Sa se nasca maine, prin nastere declansata. Cum la alti copii e sa se nasca prin cezariana. Nu avem de unde sa stim noi ce si cum ne e scris. Oricum, cred totul e bine stabilit pentru noi de dinainte... Chiar si cand avem noi impresia ca fortam destinul, tot mana destinului e si acolo...

Micul Yanis creste mare

Suriorul lui Yanis

Si viata fum!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gianina1983 spune:

Anessi esti dementiala....iar optimismul tau garantat iti face enorm de mult bine
Iaura multumesc de raspuns..nu ma bate nici un gand sa nu alaptez dar vroiam sa fac un calcul in caz de va fi nevoie de lapte praf sa stiu daca merita sa iau praf sau sa il cumpar gata facut.Poop si aveti grija de voi

+38 de FETITA inca un pic si vine si la noi barza....:P

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_cls spune:

Cati - Felicitari si pupici tie si bebelusului

Fetelor io azi mi-am luat kit-ul pt recoltare secretie col pe care mi-o face miercuri. Fereasca' D-zeu da' ce e cu "instalatia" aia? Mi-au dat si lamele si o tija lungaaaaaaa de o sa-mi ajunga in gat si inca ceva ca o eprubeta tot luuuuunga si aia..........Ce face cu ele? Va rog sa imi spuneti si mie cele care v-ati recoltat secretie.........

33+

Mergi la inceput