Bulgarasi de ian-feb 2012(50):Bv CristinaGoji!!

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Neata burtici si mamici,

Alina doar te dor sanii sau si curge ceva? Ca pe mine incep sa ma doara tare tare si iese colostru o picaturica. Tin pumnii sa fie in 12 - abia astept sa trimit sms-ul (Mihaela sa imi trimiti numarul daca vrei sms )
Olim: doar 3 kg te-ai ingrasat?????? Super
Mihaela: nasol cu plouatul in cap - sper sa rezolvi ceva cu constructorul. Legat de sani si eu sunt destul de ingrozita: la Carina nu au crescut aproape deloc si nu si-au modificat textura deloc - am mai zis ca eu purtam 70 A sau 75 AA. Acum in schimb, am cupa C , sunt f incomozi si nu stiu zau cum vor arata dupa ce o sa si serveasca patria . Ma bucur ca nu sunt singura stresata si hotarata sa faca tuning dupa .
Ghiulten eu stiu de la sora-mea ca s-a simtit tare mandra si atasata de mine pentru ca au lasat-o pe ea sa imi aleaga numele (ea avea 6 ani jumate).
Olga: minunate pozele . Si eu m-as duce, dar probabil ca m-ar lega sotul de pat. Eu mereu am preferat sa conduc eu - ma simt mult mai in siguranta stiind ca eu am controlul. Daca totusi ai posibilitatea sa mai ai in masina inca o persoana care poate conduce in caz de oboseala a ta, have fun . Carina e clasa a3-a intr-adevar si nici noi n-am terminat inca temele - are asa un talent sa traga de timp cand e doar cu mine
Bia cum te mai simti?
Roxana felicitari micutului Sven . Carina de cand i-a vazut pozele ma tot intreaba ce mai face bebele cel micut.
Altesa cum esti? Azi bei ricin?
Anne bafta multa si sa ne spui cum sunteti
Yasmin imi amintesc de tine de cand m-am inscris eu pe forum, la inceputuri . Si la voi sunt 8 ani intre fete asa-i? Ce zice cea mare? Legat de FB, eu sunt Anda Calinici - dupa ce imi dai add, te adaug la grup si le vezi si pe celelate fete.
Bulinutz esti bine da?

Fetele din Timisoara sa va distrati si sa faceti poze.
Deci ieri chiar a fost o zi proasta pt gravide : si pe mine m-a durut stomacul, am mers la baie de nenumarate ori....
Azi e bine - dupa amiaza merg la Cristina si Mihai sa vad ce fac si seara vine mama.

La noi ninge de aseara si e tare frumusel - abia astept sa se trezeasca mandra sa se bucure.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda, Carina (deja domnisoara) si 34+ Toma
http://andaoana.com/
http://www.flickr.com/photos/andaoana/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Anda voi unde locuiti acuma???Chiar zicea mama mea,ca a vazut intr-o zi o masina care semana cu a voastra.Pe care o aveati atunci.Si a zis ca ati fost niste chiriasi tare buni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

neata fetele

FELICITARI CRISTINA! Sa iti revii repede si sa te intorci acasa cat mai curand!
Bine ai venit pe lume Mihai! Sa cresti mare, sanatos si norocos!

lexi, bine ai venit acasa!

Beatrix super vesti…bravo Sven!!! Sa ajungi mai repede acasa la mami!

Olga apropos de drum…eu vreu sa il duc pe piti o saptamana la munte spre sfarsitul lui ianuarie…fara sot caci el nu poate…deci cred ca suntem amanodua la fel de inconstiente

Ana sanatate multa puiului mic…sper sa nu raceasca totusi

Carina sunt…sa zicem ca supravietuiesc

am avut un weekend gen haos...vineri spre sambata ne-am "luptat" cu vijelia ...adica nu am dormit toata noaptea, am ramas si fara curent pana sambata la 1...sambata am sarbatorit cupilu cu 2 torturi facute de mama ...adica au papat ei ca io...si in rest nervi maximi si depresie

cred ca mi se trage si de la faptul ca nu dorm noaptea...ma omoara palpitatiile, mancarimile durerile etc...
am fost si la diabetolog vineri si mi-a marit rau doza de insulina ptr ca glicemiile sunt ff mari din cauza ca bb creste si creste si rezistenta organismului la insulina ...mi-a zis ca o sa trebuiasca multa grija la nastere sa nu intru in coma diabetica ...deci niste vesti fff bune

am fost si la iosup joi si lichidul e crescut, bb avea undeva la 2100 kg, placenta batrana etc...tutu zice ca ne vedem peste 2 spatamani dar mi-a mai dat si un nr de tel de nasteri dragul de el de am plecat de acolo cu picioarele tremurande

bulinuta mamica de bulinel dragutel Rares Ioan (19.07.2006 - 9:37) si 32+ cu Filip Andrei

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

mai io zic ca Altesa a nascut deja am asa o presmitire

bulinuta mamica de bulinel dragutel Rares Ioan (19.07.2006 - 9:37) si 32+ cu Filip Andrei

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

nea ,nea nea nu am nascut fac curat ca la 12 beau ricin si o sa stau toata ziua pe buda si dac am noroc incep si contractiile

40+ cu baby Rafael-Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymumy spune:

Neata si de la mine! Nu am chef de nimic azi, iar sunt mamhmura.
Dupa-amiaza ma duc la dr sa-mi recolteze ptr streptococul minune, sper sa nu-l am, si sa mai vad ce mai face bebe. O sa vad daca imi zice ceva si de programat cezariana.
Yasmin, Mihaela, Anda, merci mult de sfaturi .
Revin mai tarziu, acum nu am chef de nimic.

Ghiulten, mami de printesa Ayla (15.01.2004) si 35+ cu alta minune de
Hai sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare http://viatacudba.blogspot.com/

Mergi la inceput

off altesa speram si eu

Poze noi

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Citat:
citat din mesajul lui RAMONELLA

Anda voi unde locuiti acuma???Chiar zicea mama mea,ca a vazut intr-o zi o masina care semana cu a voastra.Pe care o aveati atunci.Si a zis ca ati fost niste chiriasi tare buni.

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007) si Raul Gabriel(13.06.2011)

2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot
tratament aspenter 1/zi,femibion 1/zi,acifol 1/zi,magneB6 2/zi,utrogestan 400,clexane 0,4

In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"

In Faget stam de 4 ani jumate. Masina noastra era Fiat Seicento portocaliu . N-am tinut-o mult dupa ce a aparut Carina pentru ca era prea mica pentru un copil in masina. Acum din cauza de off road in Faget ne-am luat 4x4 ca altfel e nasol . Nici voi nu mai stati pe Tarnita asa-i?

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda, Carina (deja domnisoara) si 34+ Toma
http://andaoana.com/
http://www.flickr.com/photos/andaoana/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Salutare!!!

Eu chiar nu inteleg ce se intampla...m-a luat si pe mine aseara stomacul M-am zvarcolit toata noaptea si astazi de dimineata am dat la rate. Cauza: un compot de prune. Acum am o stare nasoala rau Abia ma tin pe picioare....

Recuperez...

Olga, mamica lui David iepurasul si 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

deci raportez(pana nu ma innec in botoi de tot).

am fost si mi-am luat analizele

jale

VSH(infectie)-74, val normala <25-asta stiam cand am facut analize eram dupa 2 zile tratement pt sinuzita si conjunctivita

leucocite marite-anemie
hemoglobina mica-anemie
fibrinogenul marit-anemie,risc cardio-vascular

colesterol-269, val normala<220- deci risc infarct miocardic sau accident cerebral

trigliceride marite-se coroboreaza cu colesterolul-duce la acelasi rezultat

azi am programare la ginecolog, la 17.00.

in plus..de ieri mi s-au modificat secretiile-sunt alb-verzui, vascoase-lipicioase si ies sub forma de cheaguri,adica nu e un lichid fluid.(scuzati detaliile)-m-am spalat vreo 3 zile cu ceai de salvie-ca ma tot manca duamna si se umflase asa...si ma dureau hemoroizii-erau inflamati si aia.acum s-au desumflat.cred ca imi ia lama.nu ma mai epilez la duamna(nu e mare preeria) insa marginile chilotului..de la frecarea pe piele, m-au iritat rau pe stinghii si urlu de durere.asa ca a mea doc..va avea o priveliste de tiulei-la vedere, asta e!

sa va mai spun ca iar stranut?iar ma ustura gatul?fii-mea are muci, ii curg ochii si stranuta?

si pe langa toate astea...nu mai pot dormi noaptea de durere.

ma dor oasele, articulatiile, coloana..ma dor muschii in mine cand ma impinge si se misca???

si cum naiba sa nu ma ia depresiile-ca imi vine sa plang pana la disperare....pana ma sufoc!

36+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput